Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi 20

Od 16.08.2010 ZACZYNAM DIETE..!

Polecane posty

Gość Roxi 20

Witajcie..!:) Kiedyś ważyłam 69 kg .. udało mi się schudnac do 52.. ale teraz znowu zaczynam się objadać i waże 54..;/ od jutra ide na diete.. i mój cel to 50. Bede opisywac co jem jak mi idzie. Mam na dzieje ze mi się uda..!:)

Gość gftrfyfgv
czemu dopiero od jutra a nie od dziś ? jest dopiero 10,00

Gość Zaciekawiona66
Ile masz wzrostu i lat? Kiedy wazylas 69 kg ( jak dlugo bylas w takiej wadze) i w jaki sposob udalo Ci sie schudnac do 52 kg ( jak dlugo zrzucalas 17 kg by osiagnac wage 52 kg? ).

Gość roxi20
Watjcie. A więc od dziś jestem na diecie.. :) Moj dzisiejszy posiłek to jogurt i 2 wafle z ryżu i kubek pysznej kawy :) Pózniej zjem jeszcze jeden mały jogurt a po godz 20.00 ( bo o tej godz bede w domu) zjem mała miseczke warzyw.. :) a co do pytan.. Mam 20 lat i 167 wzrostu. zawsze byłam szczupła wazyłam 55 albo i mniej..;) ale w rok przytyłam do 69 kg i naparwde nie wygladałam dobrze i zaczełam sie odchudzac dieta kapusciana i potzrebowalam roku zeby schudnac do 52..;) w zyciu bym nie pomyślala ze uda mi sie tyle schudnac... i z ta waga czułam sie lepiej niż jak zawsze z waga 55 ..:P i teraz chce scgudnac do 50 kg i na tym przestane! :) Zapraszam do wspolpracy razem ze mna...!:) buziaki dziewczyny i miłego dnia..!:) napisze po 20.00 jak mi poszly zmagania z głodem ..:)

Gość Secret Baby
Czesc ;) Ja na sniadanie nie jem nic bo jakos mi sie nie chce :P tylko kawa a potem wiele spraw do zalatwienie wiec nie wiem kiedy zjem pierwszy posilek ;) Do wieczora!

Wiatajcie ..:P oprocz tego co zjadłam na sniadanie to ok 15.00 zjadlam mały jogurt i wypiłam kubek kawy (3w1) ulubiona:) teraz tez pije kawke..;P nie czuje sie głodna oby tak dalej ..:) buziaki :***

Witajcie dziewczyny:)Dzisiaj waze 57kg,wzrozt 169. Jestem ciagle na diecie od 3 miecy,rezultat widac bo schudłam 6kg:) Ale moim celem jest 52kg.Powiem wam ze trzeba miec tylko silna wole,i nieobjadać sie;] Roxi mamy podobne cele,i chcemy zrzucic po 5kg:D opisuj wszystko co robisz,czy caly dzien w ruchu jestes(bo to pomaga),czy cwiczysz,co jesz itd:] Napisze wam jak było u Mnie:) Próbowałam diety kilkadziesiat razy!:p aż wkońcu się zmotywowałam;] na poczatku jesc sie niechciało a pozniej silny głod ktory trzeba bylo pokonac,powalczylam z nim 5 dni i juz mijał.Pierwsze 3 kg zleciały i waga staneła;/ nic nie jadlam prawie,a waga w miejscu,moim problemem jest brzuch;/ strasznie jest nieproporcjonalny do mojej figury;( zaczełam robic brzuszki,na poczatek niewiele ale codzienie robiłam ,a teraz bez problemu robie 100-150;D i pomaga!:D kg dalej leca,brzuch sie zmiejsza:) wy dziewczeta cwiczycie?biegacie?czy tylko mało jecie?

Gość AnGeL3421
Czesc Roxi:) i dziewczeta:* wazyłaś tyle co Ja teraz;/ jest tragedia u Mnie;/ dieta kapusciana??jest tyle przepisów;/ moze tabletki kapusciane co sadzisz?:)niewiem co robic:/ narazie niemam ochoty jeść bo się rozstałam z chłopakiem:( który mi niemówił ze tyje,a teraz znajomi że sie rozstyłam;/ 17kg! to niemożliwy pułap dla Mnie;/ narazie myśle o 5kg;) cały rok kapuste jadlas??? do tego cwiczenia jakies?

Gość kanye
Witam odchudzające się kobietki:) Jestem jedną z Was!Przez chorą tarczycę sukcesywnie "udało" mi się przytyć w ciągu 8 lat 16 kg...Dieta Ducana jest rewelacyjna, robiłam ją w zeszłym roku i muszę powiedzieć, że schudłam do 46 kg i czułam się rewelacyjnie:)Niestety po zeszłorocznych wakacjach zadowolona z wagi dałam się zwieść i kg przybywały, czyli jo-jo:(Obecnie przy wzroście 158cm ważę 62kg, tragedia:(:( Muszę pozbyć się tych kg więc piję od poniedziałku Almased Vitalkost:) głodu nie czuję- zapijam go dosłownie wodą:)Czy któraś z Was go stosowała?

Hej :) wczoraj na wieczor jeszcze zjadłam jabłko i zupke chinska ale ja pije tylko z niej wode makaron wyrzucam..:) hehe ..:P ale najważniejsze że zalewam żoładek.. i codziennie pije 2 litry wody to bardzo wazne przy odchudzaniu..:) Wiec tak jak zaczełam sie odchudzac to biegałam i robiłam brzuszki.. teraz juz nie cwicze mam mało ruchu bo jestem telemarketerka czyli praca siedzaca:( i staram sie bardzo mało jesc..! tak jak wczesniej koleżanka napisała najważniejsze jest sie nie objadac..:) dziś zjadłam rano jabłko i wypialam kawe.. :) w pracy mały jogurt kawa i 1.5 litra wody :) a teraz gotuje sobie mała porcje warzyw..kalafior brokuły i jak sa warzywa na patelenie to je gotuje :) tyle tylko ze małe porcje..:) a na diecie kapuscianej byłam 3 miesiace i schudłam na niej 10 kg.. wazyłam 59 kg ..:D a pozniej zaczełam ograniczac jedzenie i naprawde bardzo mało jadłam.. i samo z siebie spadły mi dalsze kg..!:) Ciesze się bardzo ze piszecie ..:) z wami mam wieksza motywacje ..:) buziaki:**

Gość AnGeL3421
Roxi a co sadzisz o tabletkach kapuscianych??:) czy lepiej gotowac kapuste??:) Czemu juz nie cwiczysz??:) Ja zaczelam brzuszki robic 30 i koniec;/ mysle gdybys robiła brzuszki to wtedy szybciej mozna osiagnac rezultaty:) ide zalac woda z zupki żałądek(twój przepis) a pózniej cwiczenia:)

Tabletki kapuściane odradzam.. lepiej zrobc sobie zupe kapuściana, dostarcza ona duzo witamin bo oprócz kapusty są w niej również : seler, pietruszka , papryka , cebula , same witaminy ..:) doprawiałam ja paryka (duza ilosc) pieprzem majerankiem ! zabroniona jest sól bo zatrzymuje wode w organizmie.. na poczatku mi smakowała ale po tzrech miesiacach ..;/ jadłam ja an sniadanie obiad i kolacje a z czasem zjadłam mały talerz zupki piłam 2 litry wody i to było koniec na cały dzien.. kwestia przyzwyczjenia. teraz zazywam wiatminy w tabletkach "vigor plus" sa naprawde dobre wiec polecam..1 dziennie :) a co do ćwiczeń to przyznam ze zwyczjanie mi sie nie chce...! a tez mam troszke nieproporcjonalne ciało..bo mam szczuple bardzo nogi , rece , ramiona .. a brzuch niestety nie :( taka budowa ciała ..:) ale walcze z nia..choc gdy wazyłam 52 to brzuszek był troszke mniejszy niz teraz..:)

Gość bystrawodabrzegirwie
ja tez sie odchudzam od wczoraj : 16.08- start 8.40 -Serek wiejski, 11.00 - jajko z ogorkiem i majonezem, 11.40- 3 śliwki, 14.10-jabłko, 14.30- jogurt pitny 18.30- 2 male kromki chleba z maslem makrelowym i plasterek wedliny. Waga wieczor 56.6 wzrost 170 17.08.10r. waga rano 56.2 ;/ 5.00- Sniadaine- 2 jajka, kromka mała chleba, 8.45- 2 sniadanie- Jogurt Danio dużeee 11.45- Pomidor,2Jajka z ogorkiem i majonezem 14.20- Surówka z czerwonej kapusty,parówka 16.00- Zupka serowa z makaronem

Hej dziewczynki :) przed chwila wstałam na wagę i ukazalo się 53 kg..:) jeszcze 3 kg..!;D na sniadanie jem 2 wafle z ryżu brazowego i pół jablka..;D i oczywiście kawka..;) bystrawodabrzegirwie ile masz cm wzrostu ?

Gość AnGeL3421
Czesc dziewuszki:** Ja mam zakwasy po wczorajszych ćwiczenich:( troche przesadzilam,a na wage stane w niedziele:) Zupka bez makaranu...całkiem całkiem ale jednak czegos w niej brakowało:P na sniadanko zjem suche pieczywo:) i pomidorka :D i oby do wieczorka starczyło:) A Ty roxi jescze 6 dni i po diecie bo 50 bedzie;p

Gość Nicoa2288
Hey dziewuszki:*** widze ze aktywne jestescie:D jak tam wasze diety?:D Roxi zaraz zakonczy z nami współprace na tym blogu...:p:p:p Mi sie waga chwieje 56-56,5 Powiem wam dziewuszki że zupka bez makaronu całkiem całkiem:D przepisik super:D i gołabki sie ciesza bo makaronem je dokarmiłam:p hehe Ja też zarzywam "vigor" mało jem więc naprawde warto,dodaje siły i nieczuje sie zmeczona,osłabiona:) trzeba troszke czasu aby to spalić,ale dziewuszki jedna najlepsza rada : "ĆWICZYĆ ! ĆWICZYĆ I JESZCZE RAZ ĆWICZYĆ! " polecam brzuszki, a Tobie Angel moze jakies krótkie biegi:) diecie trzeba pomóc:)

Gość bystrawodabrzegirwie
170 mam wzrostu :) a waze 56,2 ;/ jestem szczupla , czasem kolezanki sie smieja ze jestem szkieletor od asa w gore, al nogi mam udo :50 cm a łydka 34... i troche nad tym ubolewam ... od poniedzialku tez jezdze na orbiterku po 20 minut :0

Hejka :0 dziś odczuwam głód .. ciagle myśle o jedzeniu.. ale nie poddaje się :) Dziś rano zjadłam poł jabłka i 2 wafle z ryżu .. w pracy jogurt kawka i 1,5 litra wody ( czyli standard ) , a po pracy 3 wafle z ryżu i kawka ..:] a pózniej ugotuje troszke warzyw ..;) Widze Kobietki że też macie silna wole ..i życze wam zeby nam wszystkim sie udało osiagnać wymarzony cel..:) chciała bym jak najszybciej do 50 kg .. ale w pewnym momencie pewnie waga stanie :( i bede musiała się zmotywowac i zaczac cwiczyc..!:D a podziwiam was ze macie siły cwiczyc..ja zbyt leniwa jestem..:) Pamietam ze jak schudłam to wielka radośc sparwiało mi kupowanie ciuszkow w rozmiarze "s" ..xD i oby tak zawsze zostało .. Miłego wieczorka życze dziewuszki ..:) buziaki:D

Czesc kobietki:* Mi tez lekko głód doskwiera ale myśle że nie tylko mi , ze jak Ty Roxi z nim walczysz to Ja też bede potrafic:D zalewam go wodą:) czasem mysle ze zrobie sobie przerwe;P ale pewnie bede zaczynała wszystko od poczatku a wtedy duzo ciezej jest:) wiec motywuje sie,jeszcze pare kg i koniec na zawsze:D dziś w lodówce na osobnej półce położyłam sobie to co zjem przez cały dzień czyli: 2 pomidorki,jabłko i 2 marchewki,do tego pare kromeczek pieczywa suchego:)) i pobiegam chyba dzis troszeczke,a brzuszki standart 100:) dziewuszki damy wszystkie rade!:) po to tu jestesmy:) jak potrzebujecie jakis rad to piszcie:D Ja jestem rano na komputerze pozniej pracuje,a po pracy niemam juz czasu:) pozdrawiam:*

Gość Angel3421
Dziendobry dziewczynki:* wróciłam z zakupów...hmm i co kupiłam? jak myslicie??:P składniki na zupe kapuściana:D zaczynam ja gotowac odrazu po napisaniu posta:D jesli roxi tyle schudlas na tej zupce,to moze tez mi sie uda:D i bede tylko ta zupe jesc:D wiec Ja bede jesc zupe kapusciana i cwiczyc:D a w niedziele stane na wage:) życzcie mi SMACZNEGO dziewczynki:** Roxi lepiej jesc duzo zupy czy mało? niechciałabym przytyc jak mi zasmakuje:):p Pozdrowionka:*

Gość Angel3421
Zrobiłam zupe:D dosyc duzy garnek:D zgodne z Twoim przepisem roxi:P wrzuciłam 5 papryk i nadały super smaku:D dobrze ze zasmakowała mi:D obym sie szybko nieprzejadła;p wiec bede jesc tylko zupe i cwiczyc:) napisz roxi czy duzo mozna jej jesc?czy glodzic?czy tylko zupe jesc jak jestem super glodna?

Hejka ..:) dziś zjadłam rano 2 wafle i kawa..:) w pracy kawa jogurt i woda 1,5 litra czyli normalka..:) a teraz jem 3 wafle z ryżu i pije kawke.. a na wieczór ugotuje miseczke warzyw..:) Wszyscy mi mówia ze jestem za chuda itd. jak mnie to denerwuje..:( na szczescie moj chłopak mnie wspiera i moja diete..!;) Nicola2288 nie rób przerw bo pózniej bedzie ci bardzoooooo ciezko..;/ wiem cos o tym ..;/ wytrwasz ..:) wierze w Ciebie!:D Angel 3421 - pisze w przepisach ze im wiecej sie zje tym wiecej sie schudnie.. ale ja jakos nie mogłąm w to uwierzyc i jadlam zupe na sniadanie obiad i kolacje a z czasem zyłam an jednym talerzu a ze ta zupka ma duzo witamin to nie byłam osłabiona.. a dałas jedna glowke kapusty czy 2 ?;)

I jadłam tylko Zupe Kapuściana..:) nic wiecej..! przemiana materii mi sie bardzoo poprawiła..!:) wiec wierze w Ciebie.. a najwazniejsze ze Ci smakuje.. moja kolezanka kiedys ja ugotowała i wylała po 1 dniu.. a mi smakowała i dlatego dałam rade wiec wierze ze i Ty dasz..:) zdaj relacje jak Ci idzie..:) Buzka Dziewuszki:***

Gość Angel3421
Zupe ugotowałam z 1 głowki kapusty:) takiej sredniej,wiec duzo jej wyszło:) zrobiłam 70 brzuszkow:) no i zjadlam 4 ostatni talerzyk i starczy na dzisiaj:) mi niestety niedogryzaja ze jestem zachuda:( no i juz niemam chłopaka któremu sie podobałam,taka jaka byłam:] naszczescie rodzice mi niemarudza i niedenerwuja ze sie odchudzam wiec mam spokuj:D do usłyszonka kobietki:*

Hey kobietk:* dalej sie motywuje:) dzis w lodówce na półce połozylam kalarepke,pomidorka,i 2 jabuszka do tego zjem zupke bez makaronu i moze suche pieczywo:) na dzis wystarczy zapasów:) jak tam wasza waga?? moja sie waha dalej tylko ze najmniej wazyłam 55,5:D a to jest mały sukces:D Angel zupka nadal smakuje??:D ugotowała bym taka ale kucharz ze Mnie zaden;p Roxi zmotywowalas sie do cwiczen??;p czy waga sama jeszcze spada?:D

Gość Angel3421
DZieNdobry :) Jestem po 1 talerzu zupy:D zupka dalej smakuje:D tylko odgrzewana troszke gorzej,ale niejest zle:p wpadnij Nicola na talerzyk zupki kapuscianej do Mnie:D Na Mojej półce w lodowce znajdusie sie zupa kapusciana i nic wiecej:) gdzie sie Roxi podziała?;p w niedziele stane na wage:p wiec swojej wam niepowiem:] bardzo mi sie poprawiła przemiana materi...:) wiadomo co to znaczy:p:p dobrze ze znalazlam togo bloga:*

Witam.Ja jestem na diecie od 9 sierpnia. Ale parę razy się złamałam. Moja dieta to mż z eliminowaniem niezdrowych produktów. Poza tym codziennie ćwiczę 40-50 minut na stepperze, myślę też o treningu siłowym,ale na niego nie mam ambicji. W najgorszym momencie moja waga wynosiła 60 kg przy 160cm, teraz jest ok. 56,5 kg, ale niestety waga mi nie działa więc będę się dzielić centymetrowymi sukcesami. Dzisiaj zjadłam: placki z bananem Mam w planach zjeść: rosół warzywny z makaronem kotleciki z makaronem.

Dziekuje za zaproszenie:* jak sie skoncza mi zapasy w lodówce odrazu wsiadam w pociag i jade:) dziewczynki Jade do babci na weekend,musze jej pomóc:] w tamtej wiosce zadko kto ma internet wiec moze napisze dopiero po weekendzie:) buziaczki:) dziewczyny DAMY RADE!:D a Roxi chyba porwano:p