Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi 20

Od 16.08.2010 ZACZYNAM DIETE..!

Polecane posty

Gość Angel3421
HEy:* rzeczywiscie żałądek Roxi musisz mieć duży:) można powiedzieć że bardzo duży...:P gdybyś się niekontrolowała to chwila moment i już byś była grubszą kobietka:) Ide dzisiaj do kina z tym chłopakiem:) gdyby nie ten blog to pewnie bym się załamywała i tyła:) Dziekuje Ci Roxi że zaczełas posta,i Tobie Nicola że ciągle byłyśmy razem,za Wasze rady i wogóle za WSZYSKTo:D:* miłego weekendu:D:*

Gość Angel3421
Jesteście ciekawe Mojej wagi?:D juz poniedziałek:D czyli w niedziele było ważenie:P:D Chcecie wiedzieć?:D

hey laski:* jak samopoczucie po weekendzie?:D Pochwal się Angel:D myśle ze lekko ponad 1kg schudłaś:P Ja się skusiłam na pizze w weekend:D a jak Roxi u Ciebie?:*

Hejka :0 u mnie bez zmian.. :) dziś zjadłam troszke ziemniakow i mnostwoooo gotowanych warzyw..;D ale sie objadłam..:) ale waga bez mian !:) Angel pisz i to szybko ile już ważysz ??;) Angel to Twoja zasługa ze chudniesz.. to Ty sie zmotywowałaś i to Ty masz Bardzooo silna wole! Pogartulować ..:) a piszac bloga sobie pomagamy .!:) Nicola od czasu do czasu troche pizzy to nie grzech :) Prawdziwa jesień przyszła ..:( Pozdrawiam waś dziewczynki ..:**

Hey:* a przyszła jesień:) Może w tym roku "piękna Polska złota jesień" ale jak narazie się niezapowiada na to:( wieczorkami już gorący kubek cherbatki można ze smakiem pić:D Lubię cherbatke:D lecz kawy niepije:) Jeśli moge polecić wam cherbatke to zwykła sypana,troche miodu i cytryny,najbardziej tradycyjna i smakuje całkiem inaczej:) można sypaną cherbatke zamienić na saszetke coś w stylu zwykłej "sagi"czy "liptona":) słodziecie cherbate??:D u Mnie cukier jest NIEZBĘDNY:D:P i gdzie ta chwali piętA???:p chciała się pochwalić i znikła:)

Gość Angel3421
WITAJCIE!!! Ciekawe czy tego bloga jeszcze odwiedzacie!! Zmienił Moj ojciec wkoncu operatora internetu:D DZIEWCZYNY WAZE TERAZ 56,5KG!!!! Waga z przed minuty!! wczoraj zakończyłam diete! koniec wiecej niechudne:D czekam na wasze wypowiedzi co u WAs??:D jak wasze wagi??:D odwiedzcie ten blog!! to rozkaz!:D JAKA JA JESTEM SZCZESLIWA!!! cos niesamowitego:D dreczyłam sie tyle czasu,solidnie ćwiczyłam ale już wiecej niechudne! co proponujecie teraz?:D

Witaj:D!! czekałam na wiadomość o Twojej wadze:D Roxi chyba już niema na blogu:/ ostatniego posta Ja napisałam i czekałam na jakąs odpowiedz ale nic:/ Moja waga 54kg:D trzyma sie normy:D teraz studia powróciły,jest nauki i wydatków:/ jak to studia...:) ale są też ich dobre strony...hihi:D mówisz że już kapusty jeść niebedziesz??:D a jak tam Twoje randki?:D wyszło coś?:D teraz musisz wage trzymać:D i z dala od słodyczy,kebabów itd:P Gratuluje Tobie wagi:D w sumie,przecierz to było pewne że wszystkie schudniemy:D:P hihi:D szkoda że z Nami już Roxi niema:/ buziak:*

Gość Angel3421
KAPUŚCIE MÓWIE KONIEC!!:D lol...:D czym ta Roxi Mnie tuczyła przez ten czas!!!! samą kapuste jadłam,wyobrażacie sobie??!!!:P pożniej jak jadłam te ostatnie tygodnie to smaku nieczułam i chciało mi się zwracać!! ale mowiłam sobie że dam RADE:D udało sie:D i jest w tym też wasz sukces:D bo wy MNIE wsparłyście:D a Randki..to jest dopiero piękne:D MAM CHŁOPAKA:D z tym co się spotykałam:P a wy jak tam z boyami żyjecie??:P w jak długich jesteście związkach??:D

Gość dr.Alan
Lipinorm to strata pieniedzy tabletki nie dzialaja nawet przy dobrej diecie nie ma afektow

Gość kobieta 60
TYLKO NIE DUKAN......ta dieta jest szkodliwa i to bardzo.....juz ten pan jest pociagniety do odpowiedzialnosci .....