Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giroj jeden

Jak poderwać sekreatrkę w szkole?

Polecane posty

Gość giroj jeden

jestem nauczycielem, niedawno do pracy przyszła młoda dziewczyna. Bardzo ładna, podoba mi się. Jak do niej zagadać. Zawsze wobec kobiet byłem bezpośredni, a przy niej plącze mi się jeżyk, pocą dłonie, mam suchość w gardle. Co się ze mną dzieje?

Gość mam serdecznie dosc
cos tu pieprzysz od rzeczy, tez jestem nauczycielem i w tym momencie mam wakacje wiec kiedy ona przyszla do pracy?> w czerwcu? A ty dwa miesiace o niej rozmyslasz? a moze w waszej szkole sie chodzi do pracy w wakacje

Gość są na to rozwiązania
nie wiem, czy wiesz, ALE teraz są przeprowadzane matury poprawkowe, gdzie obecność niektórych nauczycieli jest wskazana. zaczynają się zebrania dotyczące ustalania nowych planów lekcji itd. także "nauczycielko" mało wiesz o swoim zawodzie.

Gość są na to rozwiązania
aaaa, jeszcze egzaminy komisyjne są teraz i też przypisuje się kadry do nowych klas itd.

Gość giroj jeden
Czas to pojęcie względne.... A podoba mi się jak cholera.

Gość giroj jeden
A nawiasem mówiąc to nauczyciele mają wakacje, a pracownicy niepedagogiczni mają normalny 40 godzinny tydzień pracy i 26 dni urlopu w ciągu roku.

Sekretarkę... drogi panie ten "towar" zarezerwowany jest dla kadry kierowniczej. Śmiesz wchodzić na podwórko wyższych przełożonych? ;)

Gość Wykształcony wszechstronnie
Kadra kierownicza w szkole.... hahahaha...żadna konkurencja. Jak jest z niej lalunia to już dyma ją pewnie jakiś "lepszy" gach, być może uczeń Twojej szkoły, jeśli to np. liceum. Kiedyś jak byłem w liceum to przyszła do nas do szkoły taka młoda anglistka, a ja byłem wtedy dość mocno beszczelnym uczniem. Ona chodziła na kolacje z jednym takim nauczycielem sztywniakiem na kolacje, on z kwiatami i w garniaku.... Kolacyjka z panem polonistą kończyła się wczesnym wieczorem a potem oboje z nią szaleliśmy do rana z butelką wina i uprawialiśmy seks gdzie się dało. Z tamtym spotykała się żeby zamknąć gębę swoim starym, ale i tak nasz romans wyszedł. Z suchym gardłem to szanse masz marne...nawet do sekretarki.

Gość Dr dobre slowo
Po0dejdz do nie i powiedz "Ruchasz si eczy trzeba z toba chodzic " ?

Gość mam serdecznie dosc
u nas egz pop. sa w ostatnim tyg sierpnia a ze to gimnazjum nie ma matur. Wspolczuje ze was tak ciagaja, gdzie tu zycie prywatne?