Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia,,

strój kąpielowy

Polecane posty

Gość kasia,,

chce sobie kupic stroj kapielowy wedlug pomiarow powinnam nosic rozmiar 44 ale widzialam fajny stroj w rozmiarze 42. No i mam pytanie czy kupic ten stroj w mniejszym rozmiarze czy nie bardzo.

Gość sskakankaa
a jaki rozmiar ubran nosisz? JA rok temu kupiłam strój rozmiar 38 bo też tak wychodziło z tabeli rozmiarów na stronce i majtki są za duże :( tylko stanik dobry

Gość sskakankaa
a zamawiasz go przez net czy w sklepie widziałaś? bo jak w sklepie to po prostu go przymierz i będziesz wiedzieć czy się nadaje

Gość kasia,,
przez net na bon prix widzialam 2 fajne pierwszy to nr 969407 a drugi to 969225 mozecie sobie zobaczyc

Nie kupuj stroju za małego ... będzie Ci się wpinał. Zresztą kupując struj (góra dół w komplecie) przeważnie któreś z części kostiumu nie jest na nas dobre. Najlepiej kup strój w sklepie gdzie góra i dół są oddzielnie do kupienia. <stopka>Moje życie... Nie umiałabym mówić o nim nawet po pijanemu. ""Stamtąd wszystko wygląda jeszcze gorzej niż stąd, nie uważasz? On zna nasze możliwości, ale wciąż musi patrzeć, jak nam ni nie wychodzi, jak się nawzajem krzywdzimy, musi patrzeć na nienawiść i kłamstwa, zazdrość, chciwość i nieskończoną pożądliwość. My widzimy tylko to, co robią udzie wokół nas, ale On widzi wszystko."</stopka>

Gość kasia,,
ja nie chce dwuczesciowego ale jednoczesciowy przy mojej sylwetce to nieladnie by wygladalo

To kup jednoczęściowy pewnie ale Twojego rozmiaru i najlepiej zmierz :) bo rozmiar rozmiarowi nie równy;) żeby nic nigdzie nie odstawało ani się nie wpijało :)