Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

her goth majesty

boli mnie podczas stosunku

Polecane posty

Od jakiegos czasu sypiam ze swoim facetem wszystko było by ok gdyby nie fakt że strasznie boli mnie w trakcie i podczas stosunku. Jednym słowem jest za duży :/ Chciałabym w tym miejscu zauważyć że jest moim 2 partnerem. Wszystko jest między nami ok dogadujemy się cudownie jest dla mnie taki wspaniały ale pod tym względem nam sie nie układa. Wczoraj dość ostro sie kochaliśmy a dziś boli mnie całe podbrzusze nie potrafię szybko wstać czy chodzić :/ Co na to poradzić?

byc moze masz tyłozgięcie szyjki macicy, tak jak ja, poczytaj o tym w necie, idz do ginekologa, jesli stwierdzi wlsnie to u ciebie, to trzeba unikac pewnych pozycji...:( niestety... to nie choroba! taki juz moj urok:) <stopka></stopka> <stopka></stopka>

byłam u ginekologa ale nic takiego nie stwierdził. Fakt nie mogę sie kochać "na jeźdźca" (moja ulubiona pozycja -_-) ale tylko i wyłącznie w tej pozycji jest bardzo boleśnie <

hmm... mnie ginekolog powiedział to z rok temu dopiero... nigdy wczesniej o tym nie wspominał zaden wczesniejszy gin... moze poprostu zapytaj, bo ja mam dokladnie tak samo jak ty. na jezdzca i od tylu mnie boli i po stusunku wlasnie bol w podbrzuszu. hmm... jest jeszcze cos takieo ze szyjka w czasie cyklu jest bardziej wysunieta lub mniej. nie pamietam dokladanie,a le chyba przed okresem jest bardziej wypukla a po sie zmniejsza, moze dlatego? jesli nie to brak pomyslow...nie pomogę...:( <stopka></stopka>

Gość dlaczego?
to idz do lekarza a nie glupio pytaj sie na forum co my lekarze jestesmy?????

Gość dlaczego?
lekarz ci nie pomógl to co my mozemy:/