Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona mojego męża egoisty

wkurwia mnie mój mąż!

Polecane posty

Gość kolejna żona
to ja też idę na małą kąpiel:) mojego jeszcze nie ma w domu - nawet w weekendy pracuje

Gość prędzej się zrzyga po tym
maśle :P niż się podjara :classic_cool:

Gość prędzej się zrzyga po tym
Violetto bo to tępe pipy są

Gość zona i...
ja tez uciekam..miłego wieczorku..do zobaczenia.. powodzenia

Gość no nawet w weekendy pracuje
co za skurwysyn

Gość dhdhdhd
Jesteś głupią kobietą, dałaś się traktować jak gówno, to masz efekty. zresztą on ciebie już nie kocha. Brak tu szacunku, a co dopiero mówić o miłości.

Gość Żona mojego męza egoisty
Witam. Ale się wyspałam. Wczoraj oczywiście powiedziałam mu co o tym myślę, że nie mam wsparcia, że jak dalej będzie się zachowywał to kiedyś zostanie sam. Oczywiście wydarł się że jeśli mam ochotę tak gadać to mam lepioej wyjść więc poszlam spac. Przyszedl do lozka po jakimś czasie, juz zasnełam. Oczywiście przeprosił, przytuli, powiedział że kocha..... Zrobiło mi się miło ale to nie znaczy że koniec mojej misji :) Ona będzie trwać i trwac :) Będe mieć teraz znacznie mniej czasu dla niego i domu i może zatęskni? Żona i .... - współczuję pracy w weekendy, Tobie i jemu. Ja całe szczęście już nie musze ale nie wspominam tego dobrze :) Do wieczora bo lece do pracy.

Gość zona i...
on pracuje duzo ..( takie czasy ) ja od pon do piątku...widzisz..czasami troche braku zainteresowania działa..a ja...dobrze mi ..bo dzisiaj bardziej mnie docenia..kocha..szanuje..zobaczysz tez tak bedzie...

Gość żona mojego męza egoisty
i codzienie urządza mi smoking fetysz. Dmucha na mnie dymm

Gość żona mojego męza egoisty
pali 2 paki dziennie przy mnie. A ja siedze w tym dymie okopcona i śmierdze tak jak on

Gość Widać, że gówniarstwo
dorwało się do topiku :-( Dziewczyny pozdrawiam. Szanujcie się i brońcie swoich praw, bo to podstawa. Ja też walczę, choć nieraz jest ciężko, ale nie można dać się zdominować. Pa

Gość fredzelka
Ja o cyckach nie uslyszalam, ze sa obwisle, ale uslyszalam, ze jestem gruba, dodam ze waze 47 kilo do wzrostu 170. To debile i nic wiecej.

Gość Widać, że gówniarstwo
No tak, w twoim przypadku masz do czynienia z debilem :-)

Gość zona i...
warto się czasami przemoc ..nie wszyscy faceci ale wielu takich jest..a ja uwazam ze wygralam wiele..szacunek do siebie..powazanie innych ..i męża ktory wie za ma żonę ..a nie przedmiot do ustawiania

Gość ..c.d.
moj tez mnie wkurwia

Gość big ...bang
..i co dalej..cisza..cos tu

Każda kretyńska wypowiedź nie moja - godna podszywaczy :) a dziś przyjechal po mnie do pracy... Jestem wykończona. Czasem się zastanawiam jak to możliwe że 25 letnia kobieta- kolezanak z pracy - zachowuje się jak moja 16sto letnie siostra! szok! Dziś jest grzeczny....

Gość zona i...
witaj :) jak samopoczucie..jak sprawy...

Samopoczucie tak sobie, Sprawy, hm... w jeden dzień nic się nie zmieni ale jestem bardzo optymistycznie nastawiona :) Na razie cieszę się że wydusił z sieb ie :przepraszam". Jesteśmy razem 6 lat a on to slowo powiedzial, myślę że nie częściej niz raz na rok ;) Cieszę się że ma w sobie poczucie winy.... Mam tylko nadzieję że dziecko o ktore się staramy nie zmieni nic na gorsze, choć wiem jak bardzo tego chce...

Gość zona i...
walcz..widze ze bedzie ok..tak czuje..trzymam kciuki

Dziekuuje'! No to liczę, chodź juz mnie zdażyl zdenerwowac, dam radę dam radę, dam radę nie dam się!

Gość zona i..
dasz rade..bo trzeba..kobieta musi byc sila..dzisiaj np. zobaczyłam jak jeden facecik mnie porywa i pomyślałam nie jest ze mna tak zle..jestem ok..dla siebie dla męża..nie jestem kura domowa niech on to tez wie..i mysle ze teraz to zauważa...:) zrobiłam wiele dla siebie dla tego by byc kims

Gość zona i...
ale by nie bylo tak różowo moj nawalił tez dzisiaj..jutro zany dzien w pracy mam prosiłam badz szybciej a on..hmm nawet jeszcze nie wrocil..pije samotnie winko i czasami ..mysle ze ..wkurwia mnie..hahaha

Gość zona i...
wazny dzien mialo byc..hii chyba wino dziala

Mam zwisy do pępka, a moje rozstępy sięgają otworu donicy ogrodowej która zapycham tamponami wielkości ogórka działkowego... Mąż przychodzi z pracy kiedy śpię i jest nasiąknięty zapachem laskowego dziadka do orzechów ...

Gość młodażonka
NIE PRZEJMUJ SIE MNIEJ WIĘCEJ PO 3 LATACH ZNAJOMOSCI TAK SIĘ ZACZYNA, ŻRE TO BYDŁO PIERDZI TYLKO I LEŻY NA KANAPIE PRZED TV-GORZEJ NIŻ Z WŁASNYM OJCEM ! Proponuje oderwanie sie od niego jak nie masz wiele kolezanek to mozemy razem gdzies sie wybrac na podryw :p

Gość Kochanka jej męża egoisty
Nie przejmuj się. Mnie też wkuwie:)

żona i - ja na szczęście w tym temacie mogę na niego liczyć, jak proszę by był bo jest coś ważnego to jest. Na szczęście czasem potrafi pokazać że mu zależy... Czasem zrobi obiad, zakupy... Częściej to chyba nawet on mowi że kocha.... Ma paskudny charakter. Ja przy nim nie czuję się chyba piekna, to jest najgorsze. Tak chyba jednak nie jest, podobam się facetom. Jak założe spodiczke, obcasy to w zasadzie kazdy facet się ogląda, ale oni chyba tak mają w stosunku do każdej kobieco ubranej kobiety prawda?

Swoją drogą zastanawiam się, bo tu każdy radzi odejdź, kopnij go w dupę.... Czy to faktycznie jest tak, że wszystkie Kobiety tak robia? Czy tylko na forum pokazują jakie to one są nie silne i wladcze? Ja jestem naiwna, ale też wymagająca. I le ja bym zrobila by znowu moc chodzić na randki :)

Gość zona i...
ja nie radze odejdz ..rade obejrzyj sie za siebie..pomysl o sobie..daj egoiście troche miejsca na zazdrosc ..od razu stanie do pionu