Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silveer

jak rozpoznać tego jedynego??

Polecane posty

Gość aha i achh
Jak rozpoznam to ci napiszę. Bo na razie to same pomyłki miałam. :o

Gość Dr kafeteria
Odp jest prosta ..................Po platynowej karcie

ja na tą Jedyną wcale nie czekałem ;) po ostatnim związku dałem na luz, nie szukałem nic, a nic..i co? Ona sama przyszła :)

Do aha i achh... witaj w klubie ja też mam cały czas pomyłki aż niedługo przestane wierzyć w prawdziwą miłość

Gość dameska
myślę,że to sie poczuje :D że to on/ona

Gość Bella//
po tym, że: 1. nie ma nałogów, pije okazyjnie, nie szukając ku temu w ogóle okazji 2. nie wspomina z łezką w oku o byłej, z którą był tyyyle lat i to takaa rewelacyjna laska tylko im nie wyszło bo to i tamto 3. nie skacze wokół mamusi jak na lince 4. nie odbiera non stop telefonów od kumpli 5. szanuje ludzi, którzy go otaczają i okazuje to zachowaniem na poziomie nawet jeśli ktoś go zirytuje 6. nie jest wybuchowy i agresywny 7. nie przygląda się nachalnie każdej ładniejszej lasce, nie robią na nim wrażenia podchody innych 8. umie okazywać uczucie i szacunek swojej kobiecie 9. ma normalny stosunek do pracy i obowiązków, czytaj ma pracę inną niż ochroniarz w burdelu i ją szanuje a miłość? to piękne uczucie ale nie jeśli trafisz na faceta który nie spełnia któregoś z powyższych punktów jeśli uważasz inaczej, przekonasz się jeszcze

Gość Dr kafeteria
nie ma takich ludzi jak wyzej

Bella// - Kurcze.... ja taki jestem, powaga :D :D Czyli nie jest ze mna az tak zle :D

Gość heeeeeeeeeeeeeeejjj
jesli szukasz na siłe to uwierz, że nie znajdziesz.

Gość Bella//
Sid, musiałbyś przejść test ogniowy w postaci weekendu pod jednym dachem ze mną i z moją sukowatą bratową i już byłbyś ideałem :D

Gość Bella//
Dr kateteria, mądry facet to rzadkość ale jednak istnieje

Gość bella trafiłaś
w samo sedno :) Ja chcę takiego kogoś przy swoim boku:)

Gość Bella//
ja też :/

Gość bella trafiłaś
bella nie łam się znajdziemy:)

Gość Bella//
też tak myślę, że takich facetów nie jest wcale aż tak mało, to nie jest wcale wielkie wymagania choć dla większości nie do przeskoczenia... silveer masz szczęście jeśli znasz kogoś takiego i skłania się ku Tobie

Zaden problem :D :D A testujcie sobie na mnie ile chcecie :D

Gość Bella//
* to nie są

Gość Bella//
sid, jesteś taki pewny siebie? no ładnie... ale to nic, i tak żaden mój facet nie będzie narażony na spotkanie z tą suką, bo ja sama nie planuję jej widywać:P wiecie, to jednak prawda, że strzeżonego Pan Bóg strzeże... po co samej na siłę szukać kłopotów, skoro można ich uniknąć a z drugiej strony zawsze kusi, by dowiedzieć się czegoś ważnego o swoim...

najlepiej jest nie szukać na siłę bo znajdzie się debila który aby będzie chciał wykorzystać i żeby nie było ja na siłę nie szukam.... Bella// nie załamuj się miłość z pewnością do Ciebie przyjdzie sama nawet nie zobaczysz kiedy i to będzie chłopak który zawładnie twoim sercem

Gość Bella//
to już się stało dwa razy, na więcej nie tylko nie liczę, ale nie chcę

Największy banał, który zawsze wywołuje szewroki uśmiech na mojej twarzy - miłość nigdy nie przychodzi sama;)

Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca. Robert Allen Zimmerman (Bob Dylan)

Z jednym można się zgodzić, że miłość nie wybiera, potrafi przyjść w nieoczekiwanym momencie, lecz to nie oznacza, że przychodzi sama. Do tego potrzeba czegoś więcej - zastanów się, czy gdybyś siedzała w domu 24/dobę i całe dnie oglądała TV miłość? Wątpię:) Chociaż w sumie może to być dostawca pizzy:D

Gość pani ogrowa
Chyba każdy marzy o ideale, ale nie zapominajmy (to sobie też powtarzam), że od siebie też musimy trochę wymagać :)

ale ogólnie to nikt nie jest idealny.. ale od siebie tak jak mowisz też musimy wymagać bo inaczej to klapa;P

Gość pani ogrowa
No a tak poza tym, to jeszcze jak ejsteśmy zakochani to jesteśmy trochę zaślepieni i trzeżwo nie patrzymy na nasz obiekt westchnień;/ wiem, bo sama tak mam :P