Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silesian prinsesss

ciaza? Prosze poradzcie cos.

Polecane posty

Gość silesian prinsesss

witam. Kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia. Nie wiem czy to byly dni płodne czy nie. Okres mam dostan dokladnie za tydzien. Objawow zadnych nie mam, ale zastanawia mnie to, ze zawsze piersi mnie bolały juz na dwa tygodnie przed okresem a teraz zostal juz tylko tydzien a tu nic ani najmniejszego bolu. A oprocz tego kluja mnie jajniki juz od tygodnia a nigdy tak nie mialam. Bardzo pragne dziecka. Poradzcie.

Gość silesian princesss
nikt sie nie wypowie?

Będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość i poczekać do dnia miesiączki jak jej nie dostaniesz to zrób test ,.

Gość kochalas sie teraz,
tydzien przed okresem? Raczej male szanse, ze jestes w ciazy.

Gość silesian princesss
kochalam sie jakis poltora tygodnia temu

>>>witam. Kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia . Nie wiem czy to byly dni płodne czy nie. Okres mam dostan dokladnie za tydzien. Objawow zadnych nie mam, ale zastanawia mnie to, ze zawsze piersi mnie bolały juz na dwa tygodnie przed okresem a teraz zostal juz tylko tydzien a tu nic ani najmniejszego bolu. A oprocz tego kluja mnie jajniki juz od tygodnia a nigdy tak nie mialam. Bardzo pragne dziecka. Poradzcie.<<<<<< ...ile jeszcze takich wątków powstanie??? Skąd wiesz ze za tydzien masz dostac @?? nigdy nie wiesz jaki bedzie twoj cykl bo kazdego miesiaca jest inny. Zapytam pon raz kolerjny przy takim wątku, bardzo chcesz a obserwujesz swoje cykle, mierzysz temperature??? chyba nie bo nawet nie wiesz kiedy masz dni okołoowulacyjne. Kucie jajnikow moze byc oznaką przebytej owulacji

Gość tajasne
"Kucie jajnikow moze byc oznaką przebytej owulacji" moze, ale nie musi :) rownie dobrze moze nie swiadczyć o niczym.

Gość Kafeterianka252
Zaraz zaraz... Pragniesz dziecka a nawet nie wiesz kiedy masz dni płodne??????? Każda kobieta chyba to wie. Eve ma racje, musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo nikt ci w cipk* nie zajrzy i nie powie/

Gość tajasne
"Pragniesz dziecka a nawet nie wiesz kiedy masz dni płodne??????? Każda kobieta chyba to wie. " każdej sie WYDAJE że wie. bo nei wierze że każda sobie obserwuje cykl, mierzy temperaturę, bada śluz itd :)