Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy89

chyba zbyt uczuciowy chłopak

Polecane posty

Gość uczuciowy89

Witam Otóż mnie nurtuje ze jestem zbyt uczuciowy. Po prostu potrafię się wzruszyć na filmie, bądź czasem płaczę po kryjomu, bo komuś współczuję, lub z innego powodu. Ogólnie mi nie zależy na seksie, uważam jako dodatek na związku, po prostu chciałbym żeby mi na kimś zależało, żeby był bym komuś potrzebny, po prostu chciałbym dać 2 osobie ciepło jakiego nie miałem w domu, chciałbym wziąć za rękę, przytulić, pocałować.Dla mnie liczy się wnętrze, a nie wygląd. Słyszałem do wielu dziewczn że jestem "za dobry" bo jestem dobrym człowiekiem, staram się pomóc jak mogę, nie potrafię odmówić pomocy. To mam być skurwysynem przeklinającym co z tego wynika? Poradźcie ccoś czy się zmienić, że mam każdego olewać jak inni? Z góry dzięki za wypowiedzi

Gość Dr kafeteria
ogladaj westerny z brudnym harrym

Gość elc
badz soba ja mam podobny charakter moze nie do konca nie zwracaj uwagi co mowia o tobie inni.Napewno znajdziesz jakas wartosciowa kobiete na ktorej bedzie ci zalezalo tylko musisz bardziej dzialac i zagadac dojakies

Gość uczuciowy89
To znaczy poznałem pewną dziewczynę, tylko jest problem ja skończyłem niedawno 21 a ona będzie miała niedługo 18. Ale jak z nią piszę, rozmawiam czuję się komuś potrzebny, czuję idące od niej ciepło, opiekuńczość, mnie to rozwaliło że ma podejście do dzieci, lubi dzieci. Teraz wyjechała za granicę, piszemy jedynie przez internet, po prostu boję się wyznać co do niej czuję, boję się kolejnego odrzucenia, bo w grudniu urwał się z nami kontakt, bardzo to pzeżywałem, miała chłopaka i nic z tego nie wyszło ale od lutego znów utrzumujemy kontakt. Po prostu czasem się smucę że jej nie ma, dałbym wiele żeby z nią w 4 oczy porozmawiać wziąć za rękę itp

Gość uczuciowy89
to znaczy jak ją poznałem nie wiedziałem że ona ma chłopaka, bo poznałem ją przez znajomego na gg z początku, później się spotkaliśmy na lodowisku i tak się zaczęło, wiem wszystko o niej nie raz pisaliśmy na różne tematy, ma takie same podejście do związku jak ja. Po prostu nie chcę jej skrzywdzić ani wykorzystać, chciałbym żeby była szczęśliwa, niczym się nie martwiła itp

Gość co z ciebie za facet

Gość geniu
uwarzaj z tą czułością kobiety potrafią to wykorzystać,przekonuje się o tym na sobie.

Facet musi mieć jaja :( Bycie uczuciowym a bycie posłuszną mamałygą bez własnego zdania to dwie różne rzeczy.

Gość gość
facet powinien być konkretny, opiekuńczy i rzeczowy, a nie uczuciowy. Uczuciowa to powinna być kobieta.

Gość gość
"ale c***a" pomyslala kazda baba po przczytaniu Twoich wypowiedzi.przykro mi,jestemm nauczycielka,ale nie umiem inaczej.powodzeniu w dojrzewaniu do bycia mezczyzna

Gość gość
napisz na kbk-k@tlen.pl .)