Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka34

juz mam dość(

Polecane posty

Gość czarnulka34

jestem w 40 tc mam juz dosc jest mi ciezko chciala bym miec juz kruszynke przy sobie pozatym ma ostatnio sny ze umre przy porodzie matko chyba zwariuje(((

Czekala 40 tyg to i poczekasz te pare dni a moze tylko godzin ;) Zawsze te ostatnie chwile dluza sie niemilosiernie.A co do snow to nie dziw sie ze takie masz bo to wynik intensywnego myslenia o zblizajacym sie porodzie;)Powodzenia zycze ;)

Gość do autorki....
Jeżeli jesteś pierworódką, to nie masz co się martwić. Większość podchodzi do 1-go porodu z niesamowitym strachem. Wszystko będzie ok, nie nakręcaj się tak bardzo. Swoje musisz przejść, jak każda pierwsza. Wiadome, że to egazamin życiowy dla kobiety, ale przewidziła go natura i zdaj się na to, a będzie ci łatwiej. Tak poprostu ma być, a ty sie z tym pogódź i bardzo sobie tym pomożesz.ok? :)

Gość gfrewhwheygtesy
jeszcze takie upały szkoda mi cie,ale pomyśl o dziecku,że nie długo będzie przy tobie nie wiem jak mam cie pocieszyć trzymaj się i lekkiego porodu życzę

Gość czarnulka34
dziękuje za ciepłe słowa )))

Ja tez panicznie balam sie pierwszego porodu,dalej zreszta sie boje i chyba dlatego nie chce miec jeszcze drugiego dziecka.. Ja to chodzilam i tylko plakalam ze strachu,ale jakos tak wyszlo,ze obeszlo sie bez skurczy i w ogole tego bolu,bo zrobili mi cesarke ze wzgledu na to,ze syn sie juz w brzuchu dusil...urodzilam w 42 tyg ciazy

Gość byebye
Rozumiem co czujesz, ja też mam dość, rodzę w piątek przez cc, boję się ale jednoczesnie nie mogę się doczekać, bo te upały mnie wykończyły. Z domu nie wychodzę już długi czas, forma i samopoczucie to masakra. I ktoś mi powie, że lepiej rodzić latem, guzik prawda, ty się męczysz i noworodek się męczy. Rodziłam zimą, spacery zaczęły się wczesną wiosną na dobre, zupełnie lepiej. Na szczęście sierpień się kończy i nasze maleńkie dzieciaki nie będą się dusić w tych temperaturach, taki tego plus.

Gość karaaaaaaaaaaa
tez jestem w 40 tyg i tez mam już dość. pierwszego syna rodziłam w styczniu- o niebo lepiej zimją niż latem!!!