Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala manieczka

kot a nowy czlonek rodziny

Polecane posty

Gość mala manieczka

Jak Wasz kot zareagowal na noworodka? Byly jakies problemy?

Gość mmm*
zanim pojawiła sie nasza córka, w domu od roku był juz kot, dachowiec ale nie wychodzący z domu. Zadnych problemów nie było, zaciekawiony, obwąchał ją dokładnie i całkiem zignorował:)

Gość erfdsca
a moj kot sie obrazil i wyprowadzil do garderoby na szczescie po 5 dniach mu przeszlo i teraz jest przytulanka mojego syna

Gość mala manieczka
To fajnie. Przez pierwsze tygodnie bedziemy jeszcze w malutkim 2-pokojowym mieszkaniu wiec ciezko bedzie oddzielic kota od dziecka ;-)

Gość tO FANTASTYCZNIE
a moj kot ucieka gdzie pieprz rosnie jak widzi dzieci. panicznie ich sie boi. Ciekawe czy bedzie sie bal mojego:) pewnie tak

Gość nooo fakt
Mój kot dostał nerwicy:P Obsikiwał WSZYSTKO,co było chocby skrawkiem tkaniny.Smród w domu zrobil sie niemozebny. Miarka sie przebrała gdy wskoczył na recznik synka na przewijaku gdy go kąpałam...Na drugi dzien kot wyemigrował,nie było juz rady.Nie odpusciłam kota szybko,wzywałam na poray weterynarzy,dostawał zastrzyki itp,NIC nie pomagało.Wyprowadził sie do domku letniego na ogrodzie i mieszka tam juz trzeci rok :)

Moj kot synka obwachal,obejrzal po czym totalnie zignorowal..ogolnie niby nie zwraca na malego uwagi,ale jak ktos obcy sie do niego zbliza to zastepuje droge.jak wychodze z pokoju a maly zostaje to kot kladzie sie obok niego i go obserwuje.

Gość nooo fakt
widac co kot,to charakter ;-) Jak u ludzi:)

Gość vvermuthe
hehe Anka 323 masz nianię darmową :) ciekawe czy pilnuje czy zaraz przyśnie :) a tak w ogóle powiedzcie, bo to ważne - macie KOCURY czy KOTKI? to też jest różnica w charakterach..