Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głaszczka

kobiety na plaży

Polecane posty

tez bylam w tym roku nad morzem i nitz takiego nie zaobserwowałam jakos. nie zwracam kompletnie na to uwagi :D ja nie jestem od tego by ludzi oceniac... a nie, raz na jedna zwrocilam uwage dziewczyne bo miała taki odblaskowy kostium. to wszystko hehe

Facetów oglądałam i nie zauważyłam u nich nic rażącego. A patrząc na kobiety widziałam, że większość mogłaby wyglądać o wiele lepiej :O

A gdybym miała kompleksy to chyba nie pomyślałabym 'ale ma ładny biust, szkoda, że w za małym stroju' tylko skomentowałabym ciało...

nie nie mam żadnego problemu. pluj tutaj dalej jadem. kto wie? moze cie jaka poslucha. narazie :) 🖐️

Gość jak masz z tym problem
to się rozpędź a ściana cię sama znajdzie, potem będzie ci już wszystko jedno jak kto chodzi ubrany , nara kretynko !

Gość aimee in black
myslisz, ze wypiszesz tu takie wredne farmazony i od razu te kobiety zmienią stroje? nic to nie da, takie pisanie to tylko strata czasu, no i w twoim przypadku to pokazanie twojej głupoty :o

Gość max 87
Tak więc dlaczego gołe dzieci mają biegać po plaży?Po co to robicie? Innym użytkownikom którzy chcą odpocząć może to przeszkadzać i wydawać się nie smaczne... Wiem że zaraz po minie pojedziecie że ja wybredny ale na golasa to możecie sobie biegać po podwórku

Gość max 87
Tak więc dlaczego gołe dzieci mają biegać po plaży?Po co to robicie? Innym użytkownikom którzy chcą odpocząć może to przeszkadzać i wydawać się nie smaczne...

wszystkie powinny posłuchać, bo ja tylko dobrze radzę :O W dobranym stroju wyglądałyby chyba o wiele korzystniej

Na gołe dzieci nie zwracam uwagi jak ktoś je po prostu przebiera, ale jak cały dzień przede mną siedzi dzieciak z gołym tyłkiem to niekoniecznie jest to przyjemne

Gość a pomyslalas ze
moze niektorzy nie sa tacy plytcy i maja w dupie wygląd?

Gość a pomyslalas ze
moze ja wcale nie potrzebuje wygladac korzystniej. ktos dobrze napisal nara kretynko 🖐️

To, że mam odpowiednio dobrany strój i wyglądam w nim estetycznie, nie znaczy, że jestem płytka :D

sadzac po ilosci najezdzajacych na autorke, wnioskuje ze na kafe siedza same takie ktore nosza ciuchy o 2 rozmiary za male :P i to nie chodzi tylko i wylacznie o plaze, ale generalnie o wszystkie ciuchy. zadna nie chce sie dac namowic na kupienie magicznego rozmiaru 40 lub wiecej bo wtedy dopiero poczuje sie spaslakiem :P ostatnio szukalam sukienki na wesele - wszystkie ktore panie ekspedientki mi podtykaly byly w rozmiarze 36 kiedy nawet slepy widzi ze nosze 38. co sie wbilam w 36, przy czym musialam wciagac brzuch i paradowalam ze stringami odcisnietymi perfidnie przez sukienke, to panie sie zachwycaly moja figura. dobrze ze nie dalam sobie wcisnac zbyt malej sukienki i kupilam wiekszy rozmiar. niestety, na weselu gdzie bylam krolowaly odcisniete majtki, eksponujace waleczki tluszczu w za ciasnych sukienkach :P

Gość guanabanakunkwakpersymonasalak
wklej swoja sexy talie i strój kąpielowy to ocenimy :o ja sama mam duży biust do którego gacie sa XXXXL i przez to musze sama kompletować strój na milion sposobów i wiem że w 100% nie jest tak jak być powinno ale mam to w dupie,ty chodzisz na plaże jako obserwator i krytyk czy wypoczywać ? :o tylko co do dzieci sie zgodze które swieca tyłkami i klejnotami na prawo i lewo

co do dzieci - po co zakladac majteczki na plaze? przeciez lepiej jak nasikaja czy nasraja na piasek to rodzice zakopia zamiast marnowac pieluchy :P bylam swiadkiem takiej akcji i to niejeden raz :P od tamtego czasu jezdze na wakacje w miejsca gdzie jest limit wiekowy 18 lat :P

nie wierze. bym to gówno wzieła na łopatke i jej na ręcznik jebła :o potem sie dziwia ze jakies bakterie coli i plaże zamkniete,jak w szambie sie kapiemy to co sie dziwić :o

nie dosc ze na kafe siedza zakompleksione grubasy to jeszcze nie potrafia czytac ZE ZROZUMIENIEM i odbieraja kazdy komentarz jak atak na ich tusze a nie na NIEODPOWIEDNI STROJ

Gość kiok
glaszczka, musisz miec niezle kompleksy i manie porownywania sie do innych, skoro odczulas potrzebe wypisania wszystkich niedoskonalosci kobiet na plazy. A najlepsze jest to, ze one maja w dupie co sobie jakas frustratka o nich mysli i wypoczywaja w najlepsze kiedy ty siedzisz sztywna, w wystudiowanych pozach, aby wszystko perfekcyjnie wygladalo(a pewnie i tak nie wyglada:D), wiec nie wysilaj sie:D:D

Gość her chooj
Wy tu sobie gadu gadu, a co ja mam powiedzieć? Mam małego członka (13 cm we wzwodzie) i wstyd jechać na plażę w ogóle, bo wyglądam jakbym nie miał genitaliów :(.

no wlaśnie,mnie natomiast śmiesza te które ida jak na pokaż plażowy jakaś bizuteria puder róż na policzkach kolczyki jakby mogłby to szpilki by założyły :o nie twierdze że ja sie rozłoże jak sardyna i leże majac armagedon na głowie i dookoła siebie ale włosy związe w góre leżak okulary i reszte mam w dupie a inne chodza tym brzegiem i czekaja na patrol słoneczny :o

Wy oceniać mi stroju nie musicie, jest oceniony przez o wiele bardziej znające się osoby niż wy :D Jasne, że jak kupuje się strój o rozmiarze L to nie będzie pasował, dlatego kupuje się górę oddzielnie i dół oddzielnie :O Tak, chodzę na plażę jako obserwator i krytyk :D Ktoś wam dobrze radzi, a wy zamiast się zastanowić nad sobą wolicie udawać, że wszystko jest ok :O

i tak najlepsze sa: - panie po 50stke z ochlaplym cycem do pepka opalajace sie topless :) - kobity w kazdym wieku ktorym wystaja szuwary z majtek (o nieogolonych nogach nie wspomne bo to jest normalka) - kobity zmieniajace majtki siedzac na lezaku bez jakiegokolwiek wstydu, uwazajace ze nikt nie widzi, lub jarajace sie z radosci jak je jakis facet zobaczy przy ww sytuacjach niedobrany stroj to rzeczywiscie pryszcz niewarty uwagi

to pokaż zdjecie,to ocenie czy sie tak znasz :o mam ci na słowo wierzyc ze od a do z masz skompletowany strój i image plażowy ?

"Tak, chodzę na plażę jako obserwator i krytyk Ktoś wam dobrze radzi, a wy zamiast się zastanowić nad sobą wolicie udawać, że wszystko jest ok " A potem lament na kafe ze "maz oglada sie za innymi" :D

nie rozumiem co cie boli ze jakas ma za duży stanik a niech sobie ma i trzyma tam te suty,jak jej pewność siebie przez to rośnie to niech i sobie z miska G lata

Autorka ma racje. Jest wiele kobiet, ktore nie potrafia dobrac stroju kapielowego do swojej figury, nie potrafia dobrac rozmiaru odpowiedniego do swojej figury a co dopiero ubrac sie ze smakiem :O Ale ja sobie takimi rzeczami glawy nie zaplatam i Tobie autorko tez radze przeczytac ksiazke/posluchac muzyki zamiast obserwowac innych na plazy 🖐️

to pokaż zdjecie,to ocenie czy sie tak znasz mam ci na słowo wierzyc ze od a do z masz skompletowany strój i image plażowy ? Teraz to zeby nawek autorka wkleila fotke gdzie wyglada lepiej niz Bar Rafaeli to i tak ja wszystkie zjada i nazwa pasztetem :P taka kobieca natura :P

Wy nie umiecie czytać? :D Miejcie sobie ciała jakie tylko chcecie, tylko je ubierajcie tak jak trzeba :D I nikomu nie zazdroszczę, że nie potrafi się ubrać. Nie napisałam nic o figurze. Tak, siedzę wypudrowana, zwłaszcza że nakładam filtry na twarz :D Włosy mam zawsze związane i nie boję się ich zamoczyć :)