Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głaszczka

kobiety na plaży

Polecane posty

niektore laski nie potrafia ograniczyc tuszu do rzes do 2 warst (tudziez prawidlowo uzywac photoshopa) i to jest dopiero dramat :)

Gość co do golych dzieciakow
to moj trzyletni synek, jak tylko zamoczy majtki, to zaraz je zdejmuje. Twierdzi, ze w mokrych nie bedzie chodzil :)

Już napisałam, że mój strój jest oceniony przez kobiety, które znają się o wiele bardziej niż wy :D Panie te nazywają się brafitterki :)

Gość guanabanakunkwakpersymonasalak
nie chce jej jechać ale nie rozumiem po co sobie zaprząta głowe tymi babami , skoro uważasz że masz idealnie wszystko to siedź dumna jak paw a je mniej w dupie,zauważ że 80% naszego społeczenstwa sie ubiera jak clowny i co :o niech sobie nosza co chca, nie wiem czemu polska to taki powalony kraj w usa jak wyjdziesz przebrana za wróżke nikt na to uwagi nie zwróci bo tam jest tolerancja i nikogo nie powinno obchodzic jak kto chodzi ubrany :o ja myśle że sie ubieram dobrze ale zdaje sobie sprawe ze ktos moze miec do tego jakies ale i nie musi podzielać mojego stylu dlatego ja nie robie tego samego :o lata mi to co kto ma w jakim rozmiarze

aha, takie bezstresowe wychowywanie dzieci? :O Synkowi się nie podobają mokre majteczki to mamusia mu pozwoli z gołym tyłkiem latać? :O

Glaszczka - nie tlumacz sie. Ktos wyzej napisal dobrze, wygladalabys lepiej niz modelka na wybiegu a i tak zostaniesz zjechana za to i za tamto, bo oni tu wszystko widza :classic_cool: Masz racje i to je tak bardzo boli. Sama sie niezle nagimnastykowalam,zeby dopasowac biustonosz i majtki; nie wiem, gdzie sa sklepy, w ktorych mozna sobie dobierac majtki i biustonosze tego samego koloru, ale jakos je mam :)

niech i sam jacyków cie ocenia dla mnie sa inne wartosci niz powierzchowne ocenianie ludzi,oczywiscie chodzi mi dalej o ubiór bo kwestia higieny to co innego,sama znam dziewczyne która do rany przyłóż a ubiera sie jak na przełomie XVIII w. i nikt jej nie przemówi że wyglada straświecko i kiece za kolano kraciaste to wieś :o ona uważa że wyglada wrecz atrakycjnie i ni chuja :o a gadac z nia mozna do rana i jeszcze malo

Gość tilka-jk2
głaszczko, no ale tak z ciekawosci, jesli moglabys i jest gdzies na internecie ten stroj to moze choc link do samego stroju, bez Ciebie w nim?:) No i moze wiesz jaki kroj stroju - zalezy mi na dwuczesciowym bylby ok w przypadku takim, jak pisala dziewczyna wczesniej- kiedy figura tak czy siak wyglada jakby gacie wrzynaly sie w boczki, bo wieksze majtki rzeczywiscie przy byle ruchu spadaja - jakies zdjeci amoze?

Dla mnie to możecie mieć nawet pozłacane te stroje, ale co wam z tego, jak nie potraficie dobrać dla siebie rozmiaru. Nie chodzi o to, że np za luźny obwód mi się nie podoba, tylko że on wam krzywdę robi :O Tak samo jak za ciasne majtki. A bardziej chciałam doradzić niż skrytykować :O

zadne bezstresowe wychowanie :) tylko etap wychodzenia z pampersow

dla mnie wogole nieporozumieniem jest obecnosc na plazy dzieci ponizej lat 5. co one uzyja z takich wakacji? co najwyzej zlapia zakazenie od lazenia z gola dupa lub poparzenie od slonca.

Gość też nie rozumiem dlaczego
niektórzy muszą się do wszystkiego przypierdalać - byłam nad Adriatykiem - tam i 80-latke w bikini można było spotkać i laski topless i grubaski i chude i NIKOGO TO NIE RUSZAŁO każdy zajmował się własnym dupskiem! Ciekawe dlaczego Polska musi być takim zaściankowym krajem - gdzie jeden wieśniak wciąż udowadnia, że jest lepszy od drugiego?

Gość kurczepieczonetyglupiadebilko
Iditka z ciebie. Powiedz gdzie mam znaleźć dobry kostium? Jak nigdzie nie ma. Staniki są, ale strojów nie. Mam mierzone miarką (u lekarza ) 60 cm pod biustem i 100 w biuście i stroju dobrego znaleźć nie mogę, a że ty jesteś przy tuszy no to ciesz się. Zauważ, że nie wszyscy mają dużo pieniędzy do wydawania, żeby lepiej wyglądać. Ja stroju do 200 złoty znaleźć nie umiem, na droższy pieniędzy wydawać nie będę.

ja np sama mam z trumpfa ale nie leży idealnie a i tak stawalam na głowie zeby choć troche leżał i latałam w ta i spowrotem bo nie szlo dobrac gatki mam 36 a nosze C miske wiec jeśli sie orientujesz to wiesz ze nie ma tak skompletowanych strojów do 36 sa miski A do miski C 40 :o i np zobaczyłabys mnie na plaży i stwierdzisz ze mam źle dobrany stroj i tego nie widze i jestem bezmyślna kiedy ja przez mc szukałam stroju zeby tydz na plazy polezec :o

Ja tu nie jestem, żeby dobierać. Dobrałam na swoją figurę, na innych się nie znam, nie wiem jaki masz biust. Rozmiar i ewentualnie krój stanika mogę doradzić, ale zmierzyć musisz chyba sama i ocienić, czy jest dobrze czy nie. To, że mój strój pasuje na mnie, to nie znaczy, że będzie pasował i na Ciebie :) Jakbym widziała, że źle leży, to bym go nie kupiła.

triumph* lieterowka

czyli rodzice z malymi dziecmi powinni siedziec 5 lat w domu w czasie urlopu? Najwyrazniej nie masz dzieci. Ja bylam z synkiem i oboje milo wspominamy wakacje. Zadnego zakazenia czy poparzenia :)

Gość ja byłam na urlopie z rocznym
dzieckiem - i twierdze, że to on miało największa frajdę z tej wody! od słońca są filtry, a kąpielówki owszem miałam ale mnie 5 par wystarczało nam na 1 godz. a na plaży spędzaliśmy 5, więc same rozumiecie :P

wszyscy ktorzy odpoczywali obok ciebie i malenstwa tez pewnie wspominaja te wakacje z rozrzewnieniem :) zwlaszcza jesli wdepneli w kupe malenstwa ktore przechodzilo okres przejsciowy miedzy pampersami i nocniczkiem :P

zabawn jak niektorych nie stac na wiecej niz 5 par majtek dla dziecka a na wakacje nad morzem owszem :) priorytety, priorytety :P

Gość ja byłam na urlopie z rocznym
frappuchino>> raczje dzieci to ty nie masz :P ...roczne dziecko nie sra gdzie popadnie tylko albo jak czuje założonego pampersa albo na nocnik, jeśli już prędzej pomyli kąpielówki z pampersem więc... :P

Jak synek chce świecić tyłkiem, to pojedźcie w odludne miejsce. Albo na plażę nudystów, którą to mi doradzano :D Nie zrozumiały, bo mają stroje z triumpha i uważają je za idealne :)

Gość 12345679966969
To swietnie, ze twoja najwieksza zaleta jest to, ze dobrze wygladasz na plazy. (OCH! mialas porade u "znawcow" jakie to cudowne, przeciez kazda kobieta o tym marzy!) Usiadz wygodnie, bo ta wiadomosc moze cie zabic - nie kazdej zalezy na tym, aby wygladac ekstra, cool i slitasnie. Mi to, ze wygladam nieatrakcyjnie wisi i powiewa - jak bede chciala to przyjde w skorzanej kurtce na plaze - nic ci do tego. szczekaczki internetowe sa slodziutkie - szkoda, ze na zywo to raczej zakompleksione myszki, ktore uwagi nikomu nie zwroca. Powiedzialas komus w twarz swoje rady, czy twoja odwaga jest tylko internetowa:D?

widac, ze nie masz dzieci i pojecia o tym, o czym piszesz ;)

autorko, radze odpuscic topik, bo robi sie goraco. poza tym nie ma co ryzykowac zyciem zwracajac uwage "w realu"

Moje rady są internetowe :) RADY :O przeczytajcie to 1000 razy jak dalej nie rozumiecie, że ja wam daję radę, a nie chcę wyśmiewać :O Kafezdzira jest psychiczna i jakoś zrozumiała o co chodzi Jakbym sformułowała temat "jak korzystniej wyglądać na plaży" byłoby ok?