Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głaszczka

kobiety na plaży

Polecane posty

Gość tilka-jk2
nie no, dajcie spokoj, ja bym nigdy dziecka z gołym dupskiem nie wypuściła na żadną plażę... i zupełnie tego nie rozumiem. To co ostatnio widziałam przeszlo jednak wszystko co Ty głaszczko widziałaś- otóż na plaży z dwojgiem rodziców i młodszym braciszkiem to wylegiwała sie, to biegała i bawiła na plaży goła dziewczynka - ale z włosami łonowymi widocznymi z daleka- może miała ze 12 lat - az przecieralam oczy ze zdumienia..

Gość co do golych dzieciakow
masz racje, szkoda slow na komentarz ;)

moim skromnym zdaniem wiekszosc matek nie zna podstawowych zasad higieny (i to dla dobra ich dzieci, pomijajac innych plazowiczow) i ryzykuja zdrowiem dzieciaczkow pozwalajac im siedziec golym tylkiem na piasku. ale przeciez moga sie madrzyc na kafe bo one urodzily wiec sa przez to madrzejsze. radze sie doedukowac przed nastepnym urlopem zeby potem nie zakladac topikow ze dziecko jest chore i nie wiadomo co mu dolega :P

A jak nie rozumiesz dlaczego piszę, to zastanów się, łatwiej napisać raz, czy chodzić od jednej do drugiej i doradzać?

Gość ja byłam na urlopie z rocznym
stać mnie i na 100 kąpielówek - tylko na urlopie nie zamierzam dźwigać jak wielbłąd 1000 różnych rzeczy żeby zadowolić jakieś zakompleksione babska ;) ...i tak zgadza się ja też mam w dupie czy komuś podoba sie mój strój czy nie często nawet zakładam górę od innego i dół od innego.... sumie uważam, że na plaży wrażenie to można zrobić co najwyżej świetna figurą i nad nią wolę popracować niż nad dobieraniem wymyślnych strojów :P.... a te z prezentowanego linku jak dla mnie sa wyjątkowo paskudne.

Gość a ty taka idealna co
zajebiscie nudne zycie masz, że wkurzają cie takie rzeczy, problem nieslychany

Gość a ty taka idealna co
a w ogole idziesz na plazę sie zrelaksować, bawić, plywać czy tylko po to żeby obserwować innych?

Gość max 87
hehe A ten młodszy braciszek też był w tym samym wieku?

Gość 12345679966969
>Moje rady są internetowe RADY przeczytajcie to 1000 razy jak dalej nie rozumiecie, że ja wam daję radę, a nie chcę wyśmiewać Kafezdzira jest psychiczna i jakoś zrozumiała o co chodzi Jakbym sformułowała temat "jak korzystniej wyglądać na plaży" byłoby ok? Mam wrazenie, ze trzeba do ciebie pisac wielkimi literami, bo nie potrafisz przeczytac ze zrozumieniem krotkiej wypowiedzi. NIKOGO NIE OBCHODZA TWOJE RADY. Wiadomo, ze mialo wyjsc, ze jestes wspaniala i wspanialomyslna, och i ach, motlochowi przekazesz swoje zlote mysli, dodatkowo napisane stylem quasi-ironicznym, zeby pokazac jaka jestes ten tego i do przodu. Kobieta idealna, ze wspaniale dobranym strojem kapielowym, ho ho ho:D Zrozum, ze wiedza specjalistyczna sie nie popisalas, bo twoje wielkie rady sa na poziomie gimnazjalnym. Dodatkowo brakuje ci bystrosci umyslu - jesli ktos chce wygladac dobrze na plazy - poszuka odpowiednich informacji, poczyta to i owo, poradzi sie specjalistow. Na pewno nie byle jakiego zarozumialego babsztyla z internetu. Zrozum mala - jesli ktos dobiera stroj byle jak, to nie twoja brocha, bo ma do tego swiete prawo. NIE DLA KAZDEGO WYGLAD TO PIORYTET, a moga byc tego jeszcze inne powodu. Ale wiem, wiem jestes biedna i niedoceniana, a ci ktorzy cie krytykuja to wredne zazdrosne malpy, ktore nie docenily twojego geniuszu. Tyle, ze podziwiac nie ma czego ani czego zazdroscic

Napisałam, że mi nie chodzi ani trochę o to czy mi się strój podoba czy nie, tylko o to, jak na was wygląda i jak mógłby wyglądać. Te z linka też mi się nie podobają, ale są tylko przykładowe, pierwsze lepsze co mi wpadło do głowy, bo mi ktos zarzucił, że nie ma stroju na 60/100. Jak się chce, to będzie.

Gość 12345679966969
A jak nie rozumiesz dlaczego piszę, to zastanów się, łatwiej napisać raz, czy chodzić od jednej do drugiej i doradzać? Na bank siedza tutaj teraz wszystkie baby, ktore widzialas dzisiaj na plazy. Do zadnej nie mialabys odwagi podejsc, bo strach by ci tyleczek w idealnie dobranym dole od kostiumu oblecial.

Ale jak Cię nie obchodzi temat i nie chcesz słuchać niepotrzebnych Ci rad, to możesz wyjść, zamiast się bulwersować :D Jak nie Ty, to może inna się zastanowi, bo w większości przypadków kobiety nie mają pojęcia, że coś źle leży :)

Gość pierdolnij se w leb
ludzie mają gorsze problemy i moze dla innych nie jest priorytetem zajebisty wygląd na plaży.

Gość 12345679966969
Jak się chce, to będzie. Zrozum w koncu tepa strzalo, ze NIE KAZDY CHCE.

Co do nagich dzieci bardzo się zgadzam! Po pierwsze - higiena osobista: piasek włażący w każdy otwór ciała nie jest zbyt higieniczny, majteczki zminimalizują ten problem. Po drugie - idealna pożywka dla pedofilów; nie mogłabym znieść myśli, że taka łajza rozłożona gdzieś na ręczniku moje nagie dziecko ogląda :O

Jasne, że nie siedzą, popatrzyłam, zastanowiłam się i napisałam na kafe, o co Ci chodzi? :D Bo szukasz sobie teraz problemu jakbym Ci nie wiem co zrobiła :)

Gość tilka-jk2
max 87, ten braciszek na szczescie byl calkiem maly... zastanawiam się jaka to musi być rodzina? a może wbrew pozorom normalna? :/

Gość koorwa dzisiaj widziałam
jak koń z siedem lat mający latał przy piłce z gołym chujem :O no sory ja przychodze na plaze polezec na piasku, posłuchac morza a nie 7 letniego gołego gnoja słuchac i co gorsza ogladać !!!

Przecież rozumiem, że nie każdy chce i napisałam, nie chcesz, to możesz wyjść z tematu :D Ale to, że Ty nie chcesz, nie znaczy, że nikt nie chce, "tępa strzało" :D

Gość 12345679966969
Ale jak Cię nie obchodzi temat i nie chcesz słuchać niepotrzebnych Ci rad, to możesz wyjść, zamiast się bulwersować Jak nie Ty, to może inna się zastanowi, bo w większości przypadków kobiety nie mają pojęcia, że coś źle leży Twoje wypowiedzi bez polotu nie sa w stanie mnie zbulwestowac. Niestety, masz sie za znawce a tak naprawde guzik wiesz w tym temacie i zaden specjalista ci nie pomoze. Masz jakas misje czy pragniesz zbawic swiat? Gdyby twoj pierwszy post zostal napisany w normalnej "poradnikowej" konwencji nikt by sie nie czepial - ale teraz zbyt wiele osob na ciebie naskoczylo, wiec zgrywasz dobrego doradce. A pare stron wczesniej podniecalas sie tym, ze twoje krytyczki to wciskajace sie w za male kostiumy babska, ktore nie chca sie dostosowac do twych zlotych rad. Masz rozdwojenie jazni czy gubisz sie w argumentacji? Nie masz wiedzy w tym temacie, by komukolwiek doradzac, a pokazane przez ciebie stroje swiadcza tez o tym ,ze nie masz gustu. Moze sie teraz tlumaczyc, ze ot tak na szybkiego znalazlas - jasssneee btw, mam nadzieje ze na plazy czytasz slownik ortograficzny? Bo uzywanie znakow diakrytycznych nie czyni z ciebie mistrza ortografii:D

Gość tilka-jk2
koorwa dzisiaj widziałam hehe, to widze że zjawisko sie szerzy ... ;(

Gość 12345679966969
Ale to, że Ty nie chcesz, nie znaczy, że nikt nie chce, "tępa strzało" Hej zlociutka, ile osob wczesniej kazalo ci isc precz ze swoimi radami? Czekalas na jedna zblakana owieczke, ktora uzna twoj geniusz czy raczej chcialas ociekac zajebistoscia, mniemajac ze kazdy doceni to ze masz dobrze dobrany stroj?

Gość a ty kim jestes ze takie
rady dajesz :o patrz na siebie kwoko

Gość kjkjkji
taaa najlepiej oceniać wszystkich wokół. Jak ja tego nienawidzę. Mam ochotę włożyć za ciasne majtki to wkładam i co to kogo obchodzi. Tak się rodzą kompleksy u całkiem normalnych dziewczyn - jak takie jak Ty oceniają, że to źle i to źle. Społeczeństwo wariuje na punkcie przejmowania się tym co ktoś sobie o nich pomyśli. Chore.

Co ma moja ortografia do tematu? :D Ona jest w porządku :D Mam się za znawcę w jakim temacie? W temacie góry od stroju jak najbardziej mogę doradzać :D Pozostałej części postu nie mogę zrozumieć :D Teraz zgrywam dobrego doradcę, wcześniej nikt nie chciał się dostosować do moich rad. Przecież ciągle chodzi o to samo :D Co do strojów ze strony, jeżeli ktos ma obwód pod 60, to mało który strój będzie dobrze trzymał, a że wiem, że effuniaki dobrze trzymają i nie trzeba ich zaniżać, a nawet trzeba zawyżyć, to wkleiłam to, mogłam wkleić byle co rozciągające się do 80 cm ale piękne i kolorowe. Tylko co z tego jak to nie o wygląd stroju chodzi, tylko o dopasowanie :)

Gość nie chce mi sie logowac dziś
zgadzam sie z autorka dzieci , nawet małe powinny miec zakryte tyłki -ale to cecha Polaków i Ruskich Za granica nie zauwazyłam takich rzeczy Jak sie widzi głego dzieciaka to zaraz słychac tez j polski albo rosyjski stroje sa niedopasowane i czesto maja juz wiele lat -włascicielka zdazy zmienic figure ja kupowałam kostiumy przez net -do tego roku Przyznam szczerze ze nie zostal mi ani jeden dobry Zawsze był albo za mały albo za duzy Najgorzej było z biustem Ciagle sie wylewał wszystkimi stronami w tym roku szlam przez miasto i z wystawy sklepu z bielizna krzyczał do mnie sliczny kostium Wołał do mnie KUP MNIE PROSZE Biorac pod uwage ze za poprzednie stroje wydałam łacznie kilkaset zł nie zamierzałam go kupic Ale .. On tak wołał ;) weszłam zaczełam oglądac Podeszła do mnie sprzedawczyni i poprosiłam o mój rozmiar Pani podala mi kilka modeli i wskazała przymierzalnie Przymierzałam je po kolei a pani zagladała do mnie i oceniała Tu podciągneła ramiaczka , tam mocniej scisneła Wreszczie udało sie dobrac idealny Pani kazała mi podskoczyc kilka razy ,zrobic kilka skłonów podniesc rece do góry BIUST BYŁ NA MIEJSCU 1 raz i slicznie sie eksponował Wyszłam ze sklepu z mała reklamówka i biedniejsza o 180 zł W tym roku na plazy mogłam lezec na plecach , na boku , na brzuchu, pochylac sie skakac i nic mi nie wyłaziło i nic mi nie wypadało Wstajac z recznika nie musiałam sprawdzac biustonosza Biust ani drgnął Mam szczupła figure i wymiary 168/55 kg/90/65/88 Mam biust po 2 ciązach 65 D spory i zwisający W tym kostiumie był idealny To było najlepiej wydane 180 zł przepraszam ze tak długo ale musiałam dokładnie opisac. :)

Gość 12345679966969
Co ma moja ortografia do tematu? Ona jest w porządku Hahahah. Swiadczy o twojej wyrafinowanej glupocie:D Mam się za znawcę w jakim temacie? W temacie góry od stroju jak najbardziej mogę doradzać Pozostałej części postu nie mogę zrozumieć Teraz zgrywam dobrego doradcę, wcześniej nikt nie chciał się dostosować do moich rad. Przecież ciągle chodzi o to samo Tutaj po raz kolejny pokazujesz swoja tepote. Wszyscy zrozumieli oprocz ciebie - to jest twoj naglacy problem zalatw to jakos Co do strojów ze strony, jeżeli ktos ma obwód pod 60, to mało który strój będzie dobrze trzymał, a że wiem, że effuniaki dobrze trzymają i nie trzeba ich zaniżać, a nawet trzeba zawyżyć, to wkleiłam to, mogłam wkleić byle co rozciągające się do 80 cm ale piękne i kolorowe. Tylko co z tego jak to nie o wygląd stroju chodzi, tylko o dopasowanie HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhAAHAHHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHHAHAHAAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHhahahAAHHhAhAAHAHhahahAHhAAHhaha Niestety twojej kolejnej zlotej rady nie ma nawet po co krytykowac. Mozna ja tylko wysmiac.

Nie oceniałam nikomu ciała pod kątem swojego, tylko zwróciłam uwagę na okropne dopasowanie często wynikające po prostu z nieświadomości, a nie z wyboru. :O

Gość 12345679966969
Autorka tematu to chyba jakas masochistka, wiekszosc ja wysmiala, a ta dalej brnie. Czy trzeba ci w twarz krzyknac wynocha, bo inaczej nie zrozumiesz?

Ty masz jakiś problem ze sobą i przychodzisz na kafe się wyżywać? :) Bo teraz to Ty jesteś wielkim znawcą a to Ty nie zrozumiałaś tematu. Chyba tylko kafezdzira zrozumiała, bo reszta nie ma pojęcia o co chodzi i czemu ja o tym piszę :) U mnie burza, więc do widzenia :D