Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głaszczka

kobiety na plaży

Polecane posty

Gość no i co myslisz, ze
zmienisz świat? wez se książke poczytaj, bo pierdolisz w kolko to samo jak potluczona.

Gość 12345679966969
Ty masz jakiś problem ze sobą i przychodzisz na kafe się wyżywać? Bo teraz to Ty jesteś wielkim znawcą a to Ty nie zrozumiałaś tematu. Chyba tylko kafezdzira zrozumiała, bo reszta nie ma pojęcia o co chodzi i czemu ja o tym piszę Jeszcze tupnij nozka mala. Znalazla jednego polecznika i trzyma sie jej jak ostatniej deski ratunku. idz, idz poplacz w poduszeczke ze nikt nie rozumie twojego geniuszu.

Gość max 87
Głaszczka Ty jesteś z Bydgoszczy?

nie chce mi się logować dziś - chciałam dokładnie to samo przekazać, ale kobietom z kafe się nie spodobał sposób w jaki napisałam :) Urażone, bo ktoś napisał, że mają coś nie tak.. :O

Gość max 87
Więc pewnie z war-maz bo tam jest teraz burza

Gość 12345679966969
mala nikomu sie nie podoba to, ze chamsko i arogancko na sile wciskasz komus swoje racje.

Gość nie chce mi sie logowac dziś
oj pewnie własnie te wszystkie krzyczące maja figury które źle leżą w swoich kostiumach ale szkoda kasy na nowy Ja mam obwisłe cycki wiec zawsze w takich niedopasowanych kostiumach siedziałam na bacznosc a wstajac przytrzymywałam cycki zeby nie wypłyneły (zdarzało sie ze podniosłam sie z cyckami na wierzchu :)) ogólnie mam fajna figure ale poki nie kupiłam tego nowego kostiumu to nawet nie wiedziałam ze mankamenty mozna MOŻNA tuszowac i to z duzym powodzeniem Dlatego nie przejmuj sie bo nikt nie lubi jak mu sie jego mankamenty wskazuje palcem :D Moze kiedys same na to wpadna

Gość 12345679966969
Kolejna, ktora nie rozumie ze niektorzy maja gdzies to jak wygladaja. Ale niestety nie ma jak kobiety, ktorych jedna wartoscia jest to, ze w miare wygladaja.

cyferki, ubzdurałaś już coś sobie :D Dziewczyna napisała, że jest jej teraz wygodniej, może robić wszystko w dobrze dobranym stroju, a Ty do niej że kupiła sobie taki bo chciała być piękniejsza :D

Gość 12345679966969
Siedziala na bacznosc, zeby jej cyce lepiej wygladaly - na bank robila to dla wygody:D Oj znawczynie cienko u was z logika

Gość errteee
najlepiej iść do triumpha i dać sobie wcisnąć za duży strój bo jak masz większy biust to tyłek też musisz mam pod biustem 66, a u triumpha baba mi wciska 75D bo nie ma mniejszych rozmiarów;/ znalazłam inny sklep mam rozmiar 65F a gacie S:) nic nie lata, a strój jest zawsze na swoim miejscu:)

Kto tu ma problemy... :D Umiesz czytać? Napisała, że siedziała na baczność w źle dobranym stroju, żeby cycki jej nie wyleciały, a w tym roku kupiła nowy, DOBRY w rozmiarze 65D i teraz może sobie leżeć jak chce, skakać, pływać i nie musi się o nic martwić. :D Zrozumiałaś? :D

Ja w triumphie tylko zapytałam od ilu mają obwody. Od 70, a mi potrzebny max 65 :) Mnie by wsadzili w 70 albo 75B :D

Cyferki ładnie się popisałaś teraz swoją logiką :) A to u nas niby cienko? Ty sobie już wmówiłaś, że dobrze dobrany strój będzie zły :)

Gość maretti
głaszczka skończ się kompromitować :o nie wierzę w to że chciałas tylko poradzić, bo twoje rady aż ociekały wredotą. czujesz sie lepsza bo masz dopasowany strój? buahahahahhaha :o

Gość max 87
Tak więc dlaczego gołe dzieci mają biegać po plaży?Po co to robicie? Innym użytkownikom którzy chcą odpocząć może to przeszkadzać i wydawać się nie smaczne...

Gość No ładnie..
To wy po to chodzicie na plaże, aby pooceniac innych ? Nie rozumiem, jak może komuś przeszkadzać ktoś kto nie wrzeszczy czy sypie piskiem, a tylko wygląda jak wygląda ? Siusiak czy cipka u dzieciaka przeszkadza ? No tak, to faktycznie zboczonych może podniecać. Zajmijcie się sobą drogie panie, bo coś z wami nie tak.

Ja się zgadzam z pierwszym postem autorki. MOże z zastrzeżeniem do gołch małych dzieci. Jak dziecko ma rok, czy 2 latka, to po co ma się zasłaniać? Jest małe, niech żyje w zgodzie z narurą i całe się opali. Słońce to witamina D. Przynajmniej mniej prania będzie i nie zsika się w majtki.