Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narineee

POWIEDZCIE CO BYSCIE POMYSLELI GDY

Polecane posty

Gość narineee

ja pytam swojego faceta np. czy czasem z jakas dziewczyna nie pisze albo poprostu mam podejrzenia jakies i sie go pytam o to to on z krzykiem wyskakuje ze juz go wkurwiam itd, jednym slowem bardzo sie denerwuje. Czy to jest znak ze ja mam racje ze cos jest na rzeczy ?? Ocencie obiektywnie moze najlepiej mezczyzni niech powiedza

Gość mariuss
jezeli często go o takie rzeczy wypytujesz to moze sie wkurzać o taką przesadną zazdrość

Gość ha ha ale jaja
jak pytasz go o to codziennie to sie nie dziwie ze go wkurwiasz... sama bym sie wkurwiala

Gość narineee
dziekuje za opinie moze ktos jeszcze???:)

Gość tokijskazagadka
uwazaj, bo moze w koncu uzna za stosowne zrobic cos, aby zasluzyc na Twoje podejrzenia... to, co piszesz jest sytuacja wyrwana z kontekstu waszego zycia/zwiazku.. tak naprawde trudno cos na tej podstawie powiedziec.

Gość narineee
no bo co ja sie pytam co robi to pisze ze siedzi.... przeciez nie da sie tak siedziec i nic nie robic jak mnie to wkurwiaaaaa (przepaszam za slownictwo) jak on sie pyta to pisze ze np. siedze i ogladam, siedze i slucham muzyki albo leze i czytam, a on tylko albo siedzi albo lezy. I ciagle ma telefon przy sobie, wiec mam podejrzenia ze pisze z jakas laska. ehhh glupia chyba jestem:P

Gość narineee
ostatnio znalazlam kawalek czekolady ugryzionej na wycieraczce po stronie pasazera , przeciez on tam nie siedzi tylko za kierownica, a mowi ze z nikim nie jezdzi wiec skad to:/

Gość jeżeli np jesteśchora na głowę
i zadręczasz go codziennie jakimiś obsesjami to się nie dziwię że się drze :D ale powinien ciebie raczej rzucić

Gość narineee
nie no nie codzienni jak mam podejrzenia , ale naprawde sporadycznie slowo

Gość tokijskazagadka
czy ktos Cie kiedys zdradzil? czy to byl on? bo widze, ze masz niezla paranoje. swoja droga, ile Wy macie lat?

Gość qweqwe
Bo jak je czekoladę, to powinien ją sobie pod doopę odkładać, nie? ;D

Gość szoppracz
tom pisz do niego wtedy, kiedy on będzie w pracy, przynajmniej będziesz miała spokojną głowę, że z nikim nie pisze:)

Gość narineee
tzn nigdybym sie nie spodziewala po nim tego ze mnie zdradzi. ale ja juz taka jestem zreszta on tez, ale przeciez mam prawo zapytac:/

Gość tokijskazagadka
oczywiscie, ze masz prawo, zatem pytasz. a on Ci odpowiada. tylko sek w tym, ze Tobie sie nie podobaja odpowiedzi na pytania. wolalabys, gdyby powiedzial, ze gada z jakas laska itp. coz... moze kiedys doczekasz tej chwili :)

Gość narineeee
nieeeeeeeeeeeee on mi nie odpowiada wlasnie !!! tylko krzyczy

Gość tokijskazagadka
Wiec juz widzisz, ze zadawanie takich pytan nie ma sensu :D Moze nie chce mu pisac (na gg? sms?), ze przegladania strony z autami np. ;), albo ze dlubie w nosie, albo ze pije piwko czy cos... facet jest prosty widac i skoro siedzi, to siedzi, ot co :D