Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miigggotkaaaa

czy poszłabyś do lóżka z facetem po zawodówce??

Polecane posty

Gość sexi Natalia
duzy penis sie liczy

Gość sexi Natalia
yey jestem na pierwszej stronie Duzy penis duze rece i dlugie palce, dobry samochod maserati albo bentley, miesnie, male owlosienie na ciele, duzy penis :):):)

Gość Mój mąż jest po zawodówce
i zarabia więcej ode mnie, a ja jestem , po studiach. I wcale nie zachowuje się po wiejski, a wódki nie lubi. I mamy dużo tematow do rozmowy.

Gość t65656
I wcale nie zachowuje się po wiejski, a wódki nie lubi. I mamy dużo tematow do rozmowy. Z taka składnią to co studiowałaś? Łopatologię?

Gość .,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,...,.,.,.
przeciez teraz kazdy moze miec tytul magistra jesli tylko chce , ci co decyduja sie na rzucenie zkoly wczesniej wcale nie sa mniej inteligentni , poprostu maja inne plany. Nie zgadzam sie , ze ludzie z wyksztalceniem maja kulture osobista na wyzszym poziomie , nie zgadzam sie , ze z nimi jest wiecej tematow do rozmow , nie zgadzam sie z tym , ze ludzie z wyzszym wyksztalceniem sa lepsi od ludzi po podstawowce czy zawodowce. Nauczyc mozna sie WSZYSTKIEGO , zdobyc papier moze KAZDY a to jaki czlowiek jest zalezy od teg jaki chce byc a nie jaka szkole skonczyl nie rozumiem pytania autorki..co ma wyksztalcenie do lozka , przeciez na studiach nie ucza jak sie dobrze pierdolic :O

Gość 67576po
a to jaki czlowiek jest zalezy od teg jaki chce byc a nie jaka szkole skonczyl no właśnie, ale wykształcenie to jedna z niewielu rzeczy, która nie jest już dziełem przypadku - jak kolor włosów, rysy twarzy. Sami decydujemy o własnym wykształceniu. zawodówę kończą ludzie leniwi, mało inteligentni i ambitni... co do kultury to nie ma się nawet co wypowiadać, jakoś pracodawcy chca teraz nawet do sklepu ze średnim, zgadnijcie dlaczego?

Gość glupie
Facet po zawodówce powazniej traktuje kobiety, niż marny studenciak.