Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiomebho

jak to powiedziec facetowi

Polecane posty

Gość zdiomebho

jestem sobie w zwiazku z naprawde swietnym facetem. ale ostatnio zaniedbal sie . zapuscil brzuch ! truje mu zeby poszedl na silownie , cos zrobil ze soba a on ze zrobi i nie robi nic. a ja musze miec zamkniete oczy podczas seksu, bo chcialabym alby moj facet wygladal jak facet a nie takie cieple kluchy ...sama laze na silke , biegam . a on nic. z tego wszystkiego zaczynam sie ogladac za co fajniejszymi na ulicach .... i glupio mi z tego powodu. jak mam u powiedziec zeby sie zabral za siebie i zeby sie nie obrazil ?

Gość wiecej seksu to zrzuci

Gość tokijskazagadka
idzcie razem na silownie- to taki problem? az dziw, ze facet moze byc tak nieruchawy.

Gość taka_prawda
Ja mówię mojemu partnerowi, że największy koszmar jaki może dla mnie być to zapuśić się staramy sie rugularnie cwiczyc dlatego każe mu zawsze mobilizować mnie kiedy mi tej mobilizacji zabraknie i na odwrót ale na szczęście obydowje lubimy sport dlatego nie mamy z tym problemu razem smiejemy sie ze zawsze bedziemy cwiczyc dbac o siebie i dobrze sie odzywiac gdy bedziemy starzy

Gość poradzę Ci najlepiej jak umie
na jakiś czas przestań mu marudzić . :) gap się na każdego faceta w jego obecności, komentuj cicho " jaki zadbany". tak, żeby koleś pomyślał, że już Cię nie interesuje. Kiedy przestaniesz z nim uprawiać seks , facet zacznie dbać o siebie , będzie miał kompleksy.. :) na mojego to podziałało.

Gość fdgdgfdgdfgfdgfd
rozejdzie się bo ci tylko chodzi o seks i o to, żeby się dobrze z kimś prezentować. Nawet jak teraz zadba o siebie to po latach też mu brzuszek wyjdzie i wtedy znów będziesz się za innymi oglądała?! Tu nie ma w ogóle miłości z twojej strony a ty sama wydaje mi się, że dałabyś dupy pierwszemu lepszemu który wyglądałby lepiej od twojego faceta. Związek bez perspektyw i bez przyszłości.

Gość zdiomebho
do pzredmowcy no chyba cie pogięło.i tak z nim bede czy bedzie lysy czy gruby. ale teraz jest mlody ,niech zadba o siebie. tu nie tyle o wyglad ani seks ale tez o jego zdrowie chodzi. ogarnij sie. pozatym jak mozesz oceniac jak jest miedzy nami na podstawie mojego wpisu ? hahahhahhaha