Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Cie Zjem Cie

Dlaczego kobiety toleruja pedalow , a prawiczkow nie ?

Polecane posty

Gość Mam Cie Zjem Cie

ten temat wydaje mi sie bardzo interesujacy. lubie czytac babskie fora i doszedlem do wniosku , ze kobiety sa w stanie tolerowac wszelkie dewiacje , poza ta jedna. podobnie jest z facetami , ktorzy nie radza sobie w zyciu. jak to jest ? wytlumaczycie mi ?

Gość her chooj
bo tak jak faceci tolerują lesbijki a pedałów, dziewic i niewydepilowanych nie tolerują

Gość ladaco
Tolerują pedałów, ponieważ homo mają kobiecą naturę i wszelkie ich gesty oraz zachowania są im bliskie.

Gość ja nie toleruję pedałów
:-O

Gość Mam Cie Zjem Cie
oj, ale faceci toleruja dziewice :) nawet te niewydepilowane. jak najbardziej , hihi

Gość A ty jesteś prawiczkiem
:P

Gość prawiczki sa gorsze
od gejow

Kobiety lubią po prostu sex, choć stereotyp jak wiemy jest taki, że to raczej mężczyźni lubią, a kobiety po prostu im ulegają, co nas kobiety - często śmieszy. Mamy taki sam popęd jak Wy i wcale nie jest tak jak się powszechnie uważa, że mężczyzna bierze, a kobieta 'daje'. Czy ja wiem że lubimy dewiacje? Raczej określiłabym, że pomysłowych mężczyzn. Seksem można się świetnie bawić, a to co ktoś uważa za dewiację, to raczej subiektywne odczucie. Z prawiczkami zaś jest tak, że wiadomo-nie mają doświadczenia i często uznaje się ich za drętwych, co nie zawsze jest prawdą.

Gość ewenemneee
dlatego że prawiczki to cioty ewent cipki a pedały to po prostu kochający inaczej :P

Gość Mam Cie Zjem Cie
ewenmnee dzieki , czegos takiego szukalem i jasne , ze jestem. po ch bym pytal ? ;) po prostu jeszcze nie wykorzystalem swojej dziewczyny , hihi

Gość Mam Cie Zjem Cie
chociaz swoja droga , to mnie tez troche skrzywilo przez takich ch.. jak wy. Widzicie - zawsze myslalem , ze bede sie kochal dopiero z taka dziewczyna , ktora pokocham. Wiele innych odrzucilem wlasnie z tego powodu - nic do nich nie czulem. Potem sie naczytalem i nasluchalem. Teraz jestem z dziewczyna , ktorej mi sie nawet nie chce calowac. Mam zamiar ja pukac na wszelkie mozliwe sposoby. Nie obchodzi mnie to , ze bedzie cierpiec , kiedy ja zostawie. Raz - dwa znajde sobie nastepna , chociaz do niej tez nic nie bede czul. Moze z ktoras wpadne. Moze zostawie. Potem bedzie - ale ch z tego faceta. jebani hipokryci :) kiedys koles mi powiedzial "najpierw znajdz sobie jakas chujowa , potem bedzie latwiej z lepszymi" , a ja nie wierzylem. Ale i tak uwielbiam babskie fora :D

Gość prawik25
Ale ja tylko nie chce byc sam tak samo jak wy,też chce ciepła i miłości, a to że jestem wrażliwy i płacze na filmach,a nie jestem gejem to nie znaczy że jestem gorszy.Chyba musze pogidzić się z samotnością:(