Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin30

Krótka piłka: dziewczyny ilu facetom już dałyście?

Polecane posty

Gość w koncu jakas normalna
;-)

Gość a jaki masz nick?

Gość 33 lata
typowe zasciankowe myslenie. facet jak zalicza kolejne panienki, to zdobywa doswiadczenie, kobieta, ktora miala kilku partnerow to k..wa

Gość vuvuvuvuvuvuv28
ok 20, nie jestem pewna ciezko jest wszytskich sobie chronologicznie przypomniec

Gość jestem kochana
spalam tylko z moim chlopakiem z ktorym jestem od 3 lat :) mam 19

Gość jhgffrdvbhebvkmfcdn
mam 29l i cos okolo 10, tak mi sie zdaje, bo wiecej sobie nie moge przypomniec. Moj chlop mysli, ze tak ok 4 ;)

A najlepsze jest to że faceci którzy często spali już z wieloma kobietami.Oczekują od swoich partnerek ze te nie miały nikogo wcześniej, bo się takimi brzydzą. Żałosne!

Gość 33 lata
masz racje, to jest zalosne

33 - czyli jakby było sprawiedliwie i niezaściankowo? Tak jak kobiety uważają? Czyli żeby faceci nagle zaczęli gardzić dziewicami i spotykać się wyłącznie z rozjechanymi szparami?

Gość vuvuvuvuvuvuv28
na szczescie nie wszyscy sa tacy porabani;)

Czyli kobiety tez powinny przestać się spotykać z doświadczonymi ruchaczami i zacząć oglądać się tylko za prawiczkami.

Gość fhfhdh
jak czytam po ile mialy partnerow to nie dzwie sie ze maja takie zdanie o nich i najlepsze ze takie paszteciary to dupodajki" Masz racje..pasztety daja komu popadnie:D

Gość 33 lata
sprawiedliwie byloby, gdybyscie zawsze mieli takie samo zdanie. na jednorazowy wyskok jest wam obojetne jaki kobieta ma przebieg, a tu szukacie dziewic i udajecie oburzenie i obrzydzenie

Najlepiej by było : dziewice z prawiczkami ruchacze z latającymi dzyndzlami problem w tym że dziewice też wolą ruchaczy a z latającymi dzyndzlami nikt nie chce się żenić (chyba że ukryją swą przeszłośc)

pomarańcza ty pustaku Mowa jest o ruchaczach zaliczających wszystko co na drzewo nie ucieka a nie o facetach w stałych związkach

33 - gdybysmy mieli takie same zdanie jak kobiety to żadna kobieta by nie była rozdziewiczona :) i gatunek by wymarł w ciągu kilkudziesięciu lat :)

Gość pele
dokładnie, a kobieta co robi polyk co drugiemu to powinna ostrzegac o tym

Gość 33 lata
jak czytam wasze wypowiedzi, to ciesze sie, ze wyprowadzilam sie z Polski :)

Gość princessa 22 lata
ja chyba miedzy 20-30, ale nie licze dokladnie. w tym 4rem dalam za darmo.

...Bo to że w stałym związku można więcej się nauczyć niż zmieniając co chwile partnera, to każdy normalny człowiek powinien wiedzieć.

a za granica moze jest inaczej ? :D gdybym tam nie spedzil 2 lat to moze i bym uwierzyl :D wezmy takich arabów, co kamieniują kobiety za seks przedmałżeński, a sami rżną wszystko co na drzewo nie ucieka.

No widzisz araby tak samo posuwają jak i Polacy.Również tak samo oceniają, kobieta to szmata jak miała kilku a facet to doświadczony kochanek.

Gość 33 lata
jest inaczej, inne jest podejscie do seksu arabow osobiscie nie znam, wiec nie wiem czy tak jest faktycznie

Gość 33 lata
masz racje :)

Gość princessa 22 lata
najsmieszniejsze jest to, ze kobiety krytykuja kobiety. patrzymy na siebie oczami mezczyzn, ktorzy na swoje zony wola dziewice i my patrzac na siebie albo inne dziewczyny oceniamy je oczami mezczyzn dlatego krytykujemy puszczalskie.

dokladnie tak wlasnie jest :) gdybyscie to samo robily w arabii saudyjskiej to juz dawno bylybyscie zgladzone :) wiec nie narzekac mi tu na Polske bo się ośmieszacie :P a podejscie do seksu jest takie a nie inne, bo u nas panuje banda kleryków. mi też bardziej odpowiadają zachodnie obyczaje , zwłaszcza dlatego, że tam kobiety często same robią pierwszy krok, co w polsce jest wręcz niespotykane :P

Gość 33 lata
narzekac na polskie obyczaje bede, bo w Polsce panuje moralnosc pani dulskiej :) uwazam, ze kazdy ma prawo robic to co chce ze swoja d.pa, dopuki nikogo nie krzywdzi, mam na mysli zdrade