Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski.1

Niezobowiazujaco

Polecane posty

Gość ciekawski.1

Witam ktos z Was tez tak ma ze nie chce sie zwiazywac, tylko czasami sie przytulic, pocalowac, ale bez zwiazku nie mowie o seksie, ale tak poproatu pospotykac sie niezobowiazujaco?

Gość dsads
akurat... nie wierzę w to... ostatnio spotkałam takiego który chciał się spotykać na takich zasadach - tylko przytualnie i całowanie, a tak naprawdę chodziło mu o seks...

Gość ciekawski.1
No ale zwiazek tez nie do konca jest fajny. Mam prace taka ze wymaga duzo poswiecenia wiec nie chce aby ktos na tym cierpial wiec dlatego pytam czy to normalne ze tak mam?

Gość dsads
szukałam takiego kogoś, ale najwyraźniej taki układ jest nierealny

Gość ciekawski.1
heheh a ja mialem taki przypadek ze to ona chciala sexu a ja nie bo wiem ze po jednym wszystko sie rozpadnie i lipa dlatego sex odpadaw moim wykonaniu

Gość ciekawski.1
Kazdy sex staszku jest zobowiazujacy bo co zrobic gdy sie wpadnie? dlatego na sex mozna isc do burdelu ale nie z kims kogo sie lubi i szanuje ale nie kocha

Gość dsads
taa... odpada... trafiłbyś na kogoś na tyle pociągającego, że zmieniłbyś zdanie, albo po dłuższym okresie takiego spotykania nagle zacząłbyś chcieć czegoś więcej, bo samo przytulanie by Ci przestało wystarczać

Gość ciekawski.1
hahah nie poprostu mialem na mysli ze po pierwszym sexie bedzie sie chcialo nastepnego a wtedy to zobowiazanie

Gość tokijskazagadka
w takim ukladzie zawsze jednej stronie zachciewa sie czegos wiecej i nie mowie o sexie, ale o normalnym zwiazku...

Gość ciekawski.1
no ale jesli sie tej osoby nie kocha to nie mam mowy o zwiazku tylko poprostu spotkac sie poprzytulac poalowac ale po rozejsciu sie bez slodkich smsow kocham cie itp

Gość tokijskazagadkaa
co zrobisz jesli ktos zakocha sie w Tobie? niektorym nie trzeba wiele...

Gość tokijskazagadkaa
z tego, co piszesz widac zes mlody i zycia nie znasz kompletnie... a kobiet to juz na pewno :D mysle, ze nie znasz tez samego siebie:P

Gość ciekawski.1
tez sie tak bylo wtedy duzo tlumaczenia i no rozstanie zeby nie poglebiac uczuc

Gość ciekawski.1
fakt mlody jestem to zgadlas kobiety hmy kazda jest inna wiec wiesz nie moge "znac kobiet" a c do zycia tego sam nie wiem ale wiem napewno ze nie chce ziazku bo nie chce krzywdzic kogos

Gość agusiawrozu
Powiem Tobie, ze jeśli znajdziesz kobietę chętna do tego typu znajomości to taka będzie oczekiwała sexu w tej znajomości, a nie jedynie przytulania i całowania.

Gość tokijskazagadka
ja kiedys spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze poznac 1 faceta to jakby znalo sie wszystkich :D moze z kobietami jest podobnie? :D:P widze, ze nosisz w sobie jakis kompleks...

Gość jljldf
opowiedz cos wiecej. z jakich powodow nie chcesz normalnego zwiazku czego sie boisz, czego oczekujesz od tej kolezanki do przytulania? czy sie nie boisz, ze sie zaangazujesz, albo ze skrzywdzisz te druga osobe?

Gość ciekawski.1
heheh powie Wam ciekawe macie teorie ale tak, kompleksow nie mam tylko jestem tak zaganiany ze nie chce krzywdzic drugiej osoby dlatego zwiazek odpada bo ja strasznie sie przywiaze a i tak wiem co bedzie ze sie rozstaniemy bo znam siebie dlatego wole takie cos

Gość jljldf
dlaczego i tak mielibyście się rozstać?

czyli nigdy nie byłeś zakochany:) Domyślam się, że ze względu na to że dla swoich dziewczyn nie miałeś czasu to one kończyły z tobą. Która zgodziłaby się na takie coś, przeciez wiadomo,że jak facetowi zależy to nawet chociaż 15 minut czasu znajdzie by się spotkać z ukochaną a nie tylko wtedy gdy on się nudzi bo ma akurat wolny czas.

Gość tokijskazagadka
Na pewno nie jestes bardziej zaganiany od premiera Polski, a on jakos daje rade utrzymac malzenstwo swoje :D wiec juz nie wymiguj sie tym zalataniem itd itp. byc moze czujesz, ze masz jakies dysfunkcje i stad twoja decyzja o niewiazaniu sie.

Gość jljldf
napisales tylko o tym, ze jestes b. zajety. sa kobiety, ktore tez sa strasznie zaganiane. to jest tylko mala przeszkoda, nie wykluczajaca pelnego szacunku i zaangazowania w zwiazku. zastanow sie czego oczekujesz i co tak na prawde sprawia, ze nie chcesz zwiazku.