Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest innnnnaaaaaa

Polki nie są najpiekniejsze .

Polecane posty

Gość chmmmka
ona nie jest sztuczna..... slepy jestes?

Gość ksennnnaaaa
tez tak uwazam, choc jestem kobieta, a do tego Polka :P

Najpiękniejsze kobiety są aktualnie te, które mamy okazję podrywać, inaczej nie zamoczysz :) To motto każdego faceta. Efekt uboczny jest taki, że one naprawdę w to wierzą :) W dosłownie każdym kraju kobiety są przekonane, że są przedstawicielkami najpiękniejszej nacji na świecie, a zwłaszcza w Polsce :)

Gość polki są przeciętne
To bzdura, ze polki są takie piękne. To że niemki są brzydkie to też głupia propaganda. Na ulicach Berlina widziałem tyle samo ładnych kobiet co w polsce. Moim zdaniem w USA jest bardzo dużo ładnych dziewczyn, a Ameryki się nie docenia nie wiem czemu.

Gość nie chce mi sie wymyslac.....
Bo każdy kojarzy usa z grubasami :classic_cool: owszem na każdym kroku są potężni ludzie :D ale jest pelno slicznotek :)

Gość a ja jestemm
częściowo ukrainką i w Polsce podoba się moja wschodnia uroda ;)

Gość SĘDZIA D
Polki to nadęte bufony z przerośniętym EGO, lusterkowe księżniczki:O Najlepsze są Niemki, przynajmniej pracowite, a nie takie lenie:)

Gość carmena2010
a może wypowiecie się na temat urody Polaków??? Kobiety Polki a faceci Polacy to niebo do ziemi...przykro mi panowie:)

Gość SĘDZIA D
bo ja się coś robi i do czegoś dąży, to uroda się ściera,(Polacy) a jak się siedzi cały dzień przed lusterkiem to się tylko pięknieje na starość(Polki) :)

Gość ukraina i rosja
w usa sa piekne kobiety niestety nie sa to rodowite amerykanki tylko przyjezdne z innych krajów a wiadomo duzo tam takich ot co! amerykanki maja konskie mordki i bardzo zaostrzone rysy jak u mezczyzn niestety. W kazdym kraju sa piekne kobiety nie ma co generalizować jak również brzydkie. Jestem za słowianską i egzotyczną urodą , najpiękniejsze kobiety znajdziecie w rosji i na ukrainie .Kobiety delikatne , najczesciej blondynki o jasnej karnacji, bardzo naturalne i zadbane! W polsce duzo plastiku i farbowanych wlosow

Polki nie są najpiekniejsze ." jedne z piękniejszych i oprócz czeskich i rosyjskich kobiet to taka czołówka światowa:)

Gość ticulec
najpiekniejsze dziewczyny som w macdonaldzie mac drive tylko ;-)