Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia ja

Spędziłam weekend z byłym - kochaliśmy się :(

Polecane posty

oj tam, za bardzo filozofujesz. a po co mial się starać i zarywać coś nowego skoro dupska sama nadstawiłaś? nową musiałby podchodzić, ściemniać itp., dziwka z kolei kosztuje więc zadzwonił do ciebie. znajomo, za darmo i bez problemów

Gość glupia ja
co było? co mam Ci opowiadać? nie musisz wcale zmieniać zdania. juz się do niego nie odezwę. to jest najlepsze rozwiązanie. ona wraca za miesiac a on wyjeżdża w tym samym dniu. opowiadał mi o ich związku. że jej nie kocha ale nie wie jak się z nią rozstać. a ja? hmmm...bzykanko mu zapewniłam :o

net mi zacina i nie moglam wejsc szkoda ze naszego topika juz nie ma nie wiem czy kisiel nas znajdzie:)

dobre chociaz to ze jestes tego swiadoma ze zrobilas glupote... jezeli chcesz zachowac resztki godnosci to nie odzywaj sie do niego juz :O a bzyknal Ciebie bo wiedzial ze mu nie odmowisz

jesli obie strony maja z tego satysfakcje to dlaczego krytykujecie autorke nie sa w powaznych zwiazkach troche tylko zle ze to wczesniej on ja zostawil ale jesli jej to nie przeszkadza....

Bo głupia jesteś, nigdy wiecej tego nie rób! nie warto kochana.Szanuj się, bo jak ty nie bedziesz to kto ma to za ciebie zrobić? jeśli nie mas luzackiego podejścia do seksu, przejmujesz się takimi sytuacjami jak ta to do nich nie doprowadzaj! I nie spotykaj się juz z tym chłopakiem, bo jest chuja wart, nie widzisz tego?!

bumerka:) --> co jakis czas bede go podnosic ale wszyscy sobie juz go olali:P no i sie nie dziwie:D prowokacja perfekcyjna:D ciekawe czy kisiel dolecial bez problemu czy jednak "kisiel" miala w majtkach ze strachu:classic_cool:

Gość glupia ja
kuźwa, bo ja nadal go kocham :o niestety, ale wskoczyłabym za nim za ogień i on niestety o tym wie. nie chciałam mu odmówić bo po prostu chciałam się z nim kochać :o i wiedziałam, że on też mi nie odmówi. gbyby to zrobił to bym się dopiero zapadła pod ziemię. potaktwał mnie jak fucking friend. sama tego chciałam :o

Gość glupia ja
wydaje mi się, że on to zrobił by mi właśnie pokazać, że jest chuja wart i żebym w końcu dała sobie z nim spokój. wiem, że on mnie kiedyś kochał bardzo mocno. ale to było kiedyś. teraz było tylko bzykanie :o

szkoda ze on wie o tym ze nadal go kochasz pokazalas jemu swoja slabosc albo teraz gryzie sie tym albo sie cieszy ze znalazl glupia naiwna

dlatego nie dawaj sie wiecej... uwaza cie za latwa. Wykorzytuje Twoja milosc do zaspakajania potrzeb seksualnych:O pomysl sobie ze jak wroci jego krolewna to z nia bedzie sie bzykac i bedzie jej mowil ze ja kocha...:O jak sie wtedy poczujesz?

Gość glupia ja
wiem, ze zle. rozstaliśmy się ponad rok temu. on chciałby abym się w końcu w nim odkochała. pewnie się juz do mnie nie odezwie. i dobrze.

ja troche rozumiem autorke nam dobrze jest sie wypowiadac a ciekawa jak kazda z nas zachowalaby sie w takiej sytuacji i nie piszcie mi ze wiecie bo nigdy nie mow nigdy dopoki nie dotkniesz tego

pewnie ze musisz zrobic wszystko aby nie spotkac sie z nim i nie doprowadzac do takiej sytuacji ale nie potepiamm Ciebie bo sa kobiety co maja kochajacych mezow ustatkowane zycie i czasami zabladza jestesmy tylko ludzmi

Gość glupia ja
nie wiem czy uważa mnie za łątwą bo wie, że z nikim do tej pory nie spałam i wcale nie tak łatwo było mnie zaciągnąć do łóżka. co najwyżej może mnie uważać za wariatkę,która nie potrafi sobie ułożyć życia.

Gość glupia ja
ale ja nie jestem w żadnym związku. jakbym była to bym nie dopuściła do takiej sytuacji. to nie jest taka zwykła sytuacja, że pewnego dnia poszłąm do niego i się z nim przespałam. dziś rano nie było..ubieraj się i idź do domu ale propozycja spędzenia tego dnia razem. jemu też jest trochę głupio za zaistaniałą sytuację. oboje udawaliśmy, ze się nic nie stało.

najlepiej bedzie jak odetniesz sie od niego calkowicie. Zachowasz w ten spsosb resztki swojej godnosci. Nie daj sie wiecej wykorzystywac bo to jest okrutne:O

Gość glupia ja
już od miesiąca mu odmawiam. ale wczoraj tego bardzo chciałam. wiem, że myślałam dupą a nie głową. ale po prostu tego chciałam.

Gość a ja a ja
autorko, ja jestem w podobnej sytuacji, ale jeszcze przed co mam robic? on mnie rzucil dla innej, zerwał kontakt, miała to być wielka miłość, slub itd potem odnowił kontakt, wiem, ze mnie nie kocha, namawial mnie na seks, pomyślalam świnia itd ale wlasnie ja bardzo chcialabym się "odegrać" na tej dziewczynie, niewazne co pomyslicie, nie znacie sytuacji nie mogę tego przeżyc poprostu to nie daje mi spokoju on twierdzi, ze jej już nie kocha, że to jednak nie to, że nie do konca mu sie podoba, że sex z nią denny, ze już go nie pociąga itp jednak nadal trwają tam relacje, bo ona o niczym nie wie i bardzo go chce na całe zycie teraz własnie jest u niej, do mnie wtedy sie nie odzywa jestem wsciekla wiem, ze mnie potraktowałby jak nic wiec pytanie, czy warto? mialabym swiadomosc, ze ją zdradził, ale chyba już ja oszukuje, skoro do mnie pisał tyle i mówil o niej, ze juz jej chyba nie kocha (on nadal mimo wszystko zastanawia sie, czy nie ułozyc sobie zycia z nią, bo moze lepsza sie nie trafi) co o tym myslicie? co zrobić? tylko nie piszcie, ze ejstem wariatką, bo....wiem, że jestem wariatką...:D

Gość glupia ja
kosiara, w tym problem, że wiem, że on nadal coś do mnie czuje. gdyby tak nie było - nie kochałabym sie z nim. potraktowałby mnie w inny sposób a nie jeździł ze mną na wycieczki i kupował moje ulubione wino. po prostu potraktowałby mnie jak zwykłą dziwkę. chyba, że nie chce mnie ranić. tego chyba było mi trzeba. powodu, by się od niego zupełnie oderwać. teraz ten powód jest.

Gość a ja a ja
autorko, ja bym nie miala zadnych wyrzutow sumienia, jesli chodzi o te dziewczyne, wrecz przeciwnie ten chłopak równiez twierdzi, ze powienien z nia zerwac, ale nie wie, jak jej to powiedziec, ze ona płakałaby... czy to mozliwe??? ona go coraz bardziej wkreca w ten zwiazek ma sie do mnie odezwac na dniach, ja juz sie do niego nie odezwe, kiedy tam jest, nic nie pisze- swinia! bo kiedy mnie potrzebował, pisal... mysle, ze tym razem go wkreci i on z nią zostanie... ale jesli sie jednak odezwie- przespac sie z nim? po to, zeby tam popsuc??? dac sobie spokoj? ale to mi nie daje spokoju

dziewczyny zegnam Was bo to nie robota z tym moim netem dzisiaj caly czas wylacza sie pozdrawiam i zycze dobrej nocki glupia ja trzymaj sie i nie mysl tyle o tym co bylo tylko zrob wszystko aby juz tak sie nie dzialo

Gość glupia ja
a ja a ja. ja nie zrobiłam niczego by się na kimkolwiek odegrać. więc jeśli chcesz iść z nim do łóżka tylko po to by się na kimś odegrać to daj sobie spokój. co Ty sobie wyobrażasz, że ona się o czymś dowie? nic jej nie powie - a Ty będziesz czuła niesmak do siebie.

nigdy nie bylam w takiej sytuacji... nie wiem co ja bym zrobila. Ale patrzac trzezwym okiem na ta sytuacje stwierdzam ze jestescie desperatkami... odetnijcie sie calkowicei od tych kolesi bo calkiem wam zycie otruja:O znajdzcie kogos kto bedzie was kochal zawsze...

Gość glupia ja
dzięki bumerka. już nie dopuszczę do takiej sytuacji. obiecuję, przede wszystkim sobie :)