Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże,spraw,żebym umarła

Boże spraw,żebym umarła

Polecane posty

Gość Wykolegowany
To jak już się tak żegnamy, to ja życzę Wam, żebyście na swoich drogach spotykali tylko dobrych ludzi. No i kolorowych snów:-)

Gość mam wrazenie ze to
do byc moze - odpowiadam na pytanie" zabójstwo 5 osób jest przestepstwem, a burdele jakos sa i dobrze sie maja w naszym katolickim kraju. Gazety pelne sa ogloszen i nikt tego nie sciga. Wiec porownanie ciut nietrafne. Nie mowie przecież ,ze jest to dobry sposob odreagowywania. tyko tak bywa ( i nawet naukowo potwierdzone:) ze facet czesto rozladowuje stres seksem. Nie jestem facetem , wiec nie mam pojecia, jaka mozna miec frajde z prostytutki, ale skoro prostytuacja sie ma od wieków swietnie, widac niektorym do czegos jest potrzebna . Albo ze wzgledu na specyficzna strukture psychiczna albo na skutek- byc moze - jakich zdarzen czy sposobu zycia.

Gość Wykolegowany
Też nie wiem, jak można mieć frajdę z prostytutki, chociaż byłem dwa razy w burdelu:-) Kumpel korzystał, aja siedziałem przy barze i piłem piwo. Było to kilkanaście lat temu, a wtedy Okocim butelkowy kosztował dychę. Jakoś bym się wstydził iść do dziwki i co dalej? Niby każdy wie, ale jako to? Gada się z nią coś czy nic?;-)