Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże,spraw,żebym umarła

Boże spraw,żebym umarła

Polecane posty

Gość Boże,spraw,żebym umarła

Mąż mnie zdradził z prostytutką.Tak go kocham.Chciałam być dla niego idealną żoną,zawsze miał sex,co tylko chciał.Nie chce mi się żyć,myślę o śmierci.Boli mnie wszystko w środku.Nigdy nie byłam w takim stanie.

Gość czarnucha 77
pomodle sie za ciebie ,trzymaj sie cało ,to minie ale wypłacz to

Gość no no tylko wcześniej
napisz pisemną zgodę na pobranie organów:classic_cool:

Gość aquarius
a masz dzieci? Bo wiesz osierocić dzieci, tylko dlatego...

Gość Wspołczuje, tacy sa
męzczyxni... nie pocieszy Cie to, ale prostytutka lepsza, niz regularna kochanka, do ktorej jest przywiazany, albo ktora kocha żona moze dawac wszystko, ale nie jest w stanie dac jednego- roznorodnosci to znaczy jestes ta sama kobieta on chciał innej d***y wiem, nie pocieszyłam jesli chcesz to napisz wiecej

Gość sorry ale..
boga nie ma. Musisz radzić sobie sama. Moja rada jest taka żebyś sama kogoś sobie znalazła.

jak możesz szarżować tak swoim życiem za jakiegoś chłopa, którego kiedyś los postawił na twojej drodze?

Gość nie histeryzuj kobieto
sama się możesz puścić z jego najlepszym przyjacielkem to jego też zaboli

znajdź sobie kochanka- i nie musisz go kochać, tylko sam sex. A mężowi już teraz zacznij grozić rozwodem

Gość elooo
taki facet nie zasługuje nawet na jedną łzę kobiety a ty chcesz oddać swoje życie??!!!! wywaliłabym go z domu na zbity pysk i zaczęła rozglądac się dookoła. jeszcze zycie zaskoczy cie pozytywnie. głowa do góry

Gość anulka ****72
Widzisz kochana i tu tkwi błąd ,facet nie powinien mieć wszystko co chce,bo szybko mu się znudzi i wtedy szuka wrażeń

nie zasługujesz na niego , to jakiś łajdak , napewno jeszcze kogoś znajdziesz kto cię doceni i poszanuje ,głowa do góry, uwierz w siebie

Postaraj się opanować emocje, wiem, że łatwo się tak pisze, i zastanów się, dlaczego to zrobił? Trzymaj się :)

Gość Pan Bóg
Chciałaś coś odemnie? Nie wywołuj wilka z lasu 😠

Gość Boże spraw,żebym umarła
Dziękuję za dobre słowo od niektórych.Nie mam dzieci,jestem po poronieniu.Nie mam dla kogo żyć.Nie potrafię się pozbierać,dlatego tu napisałam.Myślę o tym,żeby wsiąść w samochód i roztrzaskać się na pierwszym lepszym drzewie.Zgodę na pobranie organów już kiedyś napisałam.

Gość Bella//
proszę, nie rób nic pochopnie rozmawiałaś z mężem o tym? co on mówi? żałuje?

.Nie mam dla kogo żyć a to żyje się dla kogoś? dla chłopa na przykład? to rzeczywiście marny wiedziesz żywot

Tak,żałuje,płacze.Od 4 lat pierwszy raz widzę jego łzy.Błaga o wybaczenie.Obiecuje,że nigdy mnie już nie skrzywdzi.Mówi,że kocha tylko mnie.Powiedziałam,że jutro składam pozew o rozwód.Chce mi oddać cały swój majątek,wszystko.Bo mówi,że to on zawinił i chce mi to chociaż materialnie wynagrodzić.Choć mi na tym nie zależy bo kocham go a nie jego pieniądze.Nic mi już nie potrzeba w życiu.Straciłam dziecko,jego,nie mam rodziców.Nie mam dla kogo żyć.

Gość Bella//
najprawdopodobniej masz depresję, którą jego wybryk tylko pogłębił... leczysz się?... skoro facet płacze i błaga o przebaczenie, czasami warto wybaczyć... to była zdrada ale z płatną dziwką na jeden raz, nie zauroczył się tą kobietą, nie zakochał... szczerze mówiąc, sama musisz zdecydować czy potrafisz być z kimś kto tak postąpił

Tak,żałuje,płacze żałuj płacz ale nie bluźnij nie wyzywaj losu kobieto owszem to niefajna sytuacja i bolesna ale to nie katastrofa

Chodzi mi o to,że jestem zupełnie sama na tym świecie.Nie mam się do kogo zwrócić.

Gość elooo
pozbierasz sie, tylko daj sobie czas... i znajdz jakiś cel na ten najbliższy okres. może będzie to wyleczenie się z uczuc do człowieka, który cię skrzywdził. spójrz w lustro i zobacz w nim fantastyczną dziewczynę, sliczną i mądrą. jeszcze nadejdzie taki czas, że twój mężulek będzie błagał cie o wybaczenie. i proszę, wykopaj go wtedy ze szczerą satysfakcją

Gość Bella//
bez niego będzie Ci lepiej? jesteś gotowa rozstać się z nim już teraz? może poczekaj z tą decyzja, daj mu jedną ale tylko jedną szansę

Gość elooo
masz przeciez nas, po to tu wchodzimy i piszemy do ciebie :)

Ale od roku myślał o tym,żeby spotkać się z prostytutką.Tak mi mówi,że ta kobieta to dla niego zero.Przejrzałaś mnie.Mam depresję od jakiegoś czasu.Ale nigdy nie było tak źle jak teraz.Nic nie jem od przedwczoraj,boję się ludzi,mam pozaciągane rolety,leże w absolutnej ciemności czy to w dzień czy w nocy i cierpię.Tak mnie zawiódł....

Gość Bella//
bo gdyby to spotkało Cię gdy jesteś w normalnej kondycji umysłu nie obeszłoby Cię to tak bardzo... jeśli się nie leczysz, idź jutro choćby do swojego rodzinnego po tabletki!!! i rozmawiaj dużo z mężem, nie zamykaj się w sobie, poczekaj z ostatecznymi decyzjami do czasu gdy staniesz na nogi...

Już mnie błaga i płacze,że teraz wie,co stracił.Że jestem kobietą jego życia.Że chce mi dać szczęście i nie chce mnie już skrzywdzić.Przearaża mnie to,że to tyle trwało.W międzyczasie chciał starć się ze mną o drugie dziecko.Czy jestem gotowa?Nie wiem,co mam robić.Wyrzuciłam go z domu i powiedziałam,że nie dam mu szansy.

Gość Bella//
zadzwoń jutro do niego i porozmawiajcie, nie możesz mieszkać sama, jesteś w fatalnym stanie, on powinien być przy Tobie, tylko mu pozwól

Chcę z tą depresją coś zrobić,chcę iść do lekarza.Chcę,żeby mi ktoś pomógł stanąć na nogi.Napisałam,że nie chcę żyć ale to takie wołanie o pomoc,chociaż tutaj.Dziękuję Wam z całego serca.Piszę i płaczę ale lżej mi przez to,że komuś o tym 'mówię'.