Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olk

drastyczne!

Polecane posty

Gość Olk

METODY NA ODCHUDZANIE!! ZNACIE?! PROSZE, Pomórzcie mi!!! ważąc 66kg przy 173 wzrostu,to bardzo dużo prawda?? Wyglądam okropnie;(

Gość NATALA...
Mniej Zreć __________pomaga

Gość Olk
prosze pomorzcie mi! to nie jest tak ,ze duzo jem... mam zla przemiane materii szybko tyje... a bardzo duzo musze czekac na to ,zeby spasc z wagi

Gość Olk
napewno znajdzie sie tu jakas osoba, ktora jest w podobnej sytuacji do mnie, moze znacie jakies metody!

Gość Olk
Mnie nie chodziło o głupie docinki,,

Gość Olk
a co to jest za dieta?? ta turbo? Na czym polega??

o jest podobno przypieszona wersja diety odchudzanie na zawołanie poczytaj w necie bo ja sie na tym nie znam tak jak siostra a ona juz spi bo 8.00 ma pierwszy posilek i sie wyspac musi :D

Gość Olk
rzata, wiem ze BMI mam dobre, tyle ,ze nogi mam za grube tylek i posladki. Wlasnie jak sie sugeruje BMI (tak uwazam) ,to w rzeczywistosci się wygląda jak powtór No chyba ,ze Twoj 'prawidlowy wynik BMI' jest w tej dolnej skali, na granicy!

Gość Olk
tak się składa ,że ortografię znam bardzo dobrze. Parę razy próbowałam dodac temat ale sie nie udało to pozniej juz nie zwracalam uwage na to ,jak napisalam i tu nie chodzi o ortografie;/

Gość JaJuzPrzezToPrzeszłam
Dieta 500;] nie jesc slodyczy... po za tym wszystko, byle sie miescilo w granicy ok 500-600 kcal;] do tego rezygnowac z windy i autobusu na rzecz nog czesto. ze 100 brzuszkow dziennie tez nie zaszkodzi. efekt masz murowany. aaa i bez wzgledu na to, o ktorej chodzisz spac-nie jesc po 18;] jesli wypilas zbyt duzo alko-zrezygnowac z jedzenia chciałaś drastyczne.. masz drastyczne i na stowe skuteczne pamietaj jednak, aby po takowej diecie sie NIE OBZERAC!!

Gość Olk
rzata małgo nigdy w życiu bym nie dodała na kafe foty!! Jestem proporcjonalna, ale chcialabym byc z 6 kg chudsza. Wiem ,ze wtedy czułabym się lepiej w swoim ciele.

Gość Olk
hmmm... a po ilu dniach widac juz efekty??

Gość Olk
drastyczna,bo nie mam zamiaru czekac na efekty 2 miesiace.. chcialabym jak najszybciej.. z reszta nie pierwszy raz sie odchudzam:(

Gość A może zdrowa dieta
zamiast drastycznej!? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4536321 na tej diecie schudniesz wolniej niż na jakieś drastycznej ale przyzwyczajasz organizm do zdrowego odżywiania się, ustabilizuje ci się metabolizm i dojdziesz do wymarzonej wagi. No i co najważniejsze nie ma efektu jojo Sprawdziłam to na sobie jak na razie po 3 tygodniach jest niewiele bo 4 kg ale nie chodzę głodna i czuję się świetnie

Gość taka tam jedna flądra
Ja mam 1,71 wzrostu i ważę 57 kg i wyglądam w sam raz :) nie przesadzaj, jesteś wysoka :)

Gość A może zdrowa dieta
skoro nie pierwszy raz się odchudzasz to nie lepiej zrobić to raz a porządnie a nie chudnąc tyć i tak w kółko.

Gość Olk
ta Twoja dieta to bardzo podoba do tej słynnej "dukana" własnie ją stosuje... 3 tygodnie. Owszem schudłam ale ostatnio moja waga stoi w miejscu... to jakas sciema