Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

nasza sytuacja finansowa - ciezka sprawa.

Polecane posty

Moj przyszly maz zarabia 1400 zl, a ja 800-900 - zalezy od miesiaca, mam placone od dniowki. Ja studiuje, on ma stabilna prace niestety malo platna, ja ciagle szukam czegos lepszego ale mam takiego pecha ze nic nie moge znalezc - studiuje pedagogike. Wysylam cv na sekretarki, asystentki ale nikt sie nie odzywa :( Caly czas myslimy co zrobic, by chocby dorobic? On tez wysyla cv i nic!!! W przyszlym roku bierzemy slub, do tego myslimy o wiekszym mieszkaniu ( 3 pokoje) i o dziecku, ale jak skoro zarabiamy razem 2000 zl ??????????

Gość Saaaaaauszzzzzzzzzzz
Ty dawaj dupy a on bedzie alfonsem, z postepem trzeba isc.

Gość eramilionera
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość lubieżny murarz
jest liberalizm , jesteśmy w UE gdzie wszyscy żyją bogato i szczęsliwie i dostatnio i mają wysokie zadowolenie komsumenckie a Wy skad się tacy wzieliście golasy? nie pasujecie do UE , psujecie, zaniżacie poziom

madre wypowiedzi :O

Gość bezczelna patrisha
to po co bierzecie slub? slub bierze sie raczej wtedy, kiedy mozna zaczac zyc na wlasny rachunek BEZ przymierania glodem:o

nie przymieramy, mieszkamy ze soba od 2,5 roku i zdecydowalismy sie na slub, 2000 na dwie osoby to nie malo, aczkolwiek nie ma kokosow i czlowiek nie moze myslec przyszlosciowo o wymianie auta badz mieszkania i w tym sek :O

Gość zdzirson prodżekt
no to co poradzisz? szukajcie a znajdziecie, nie wy jedni w takiej sytuacji. Inni maja gorzej, za taka kase musza oplacic 3pokojowe mieszkanie i maja jeszcze dziecko. To dopiero szał. Musicie zacisnac zeby i jakos przetrzymac poki nie znajdzie sie cos lepszego:)

Gość taa niedobra pupa
Mmmasz 20-21 lat, i mieszkacie ze soba 2,5 roku???

Gość ja pieprze :/
Trzeba było wybrać jeszcze bardziej "ambity" kierunek :/ Pedagogia sredagogika - chuj a nie studia

Gość pechowa_szczesciara1989no
no 19 lat mialam jak sie wyprowadzilam z domu tuz przed maturą:)

Gość ingreta
pedagogika specjalna praca z niepełnosprawnymi intelektualnie dziećmi na rękę 1500 +10 dni urlopu za specjalne warunki pracy

Gość jedno jest pewne
A nie myślałaś o opiece nad dzieckiem? nie wiem gdzie mieszkasz ale w większych miastach niania zarabia przynajmniej 1500 zł. m-cznie.

Gość ingreta
razem ok 30 - 35 urlopu i wolne jak w zwykłej szkole

ze slaska jestem, tutaj zarobisz bedac opiekunka nie wiecej niz 900 zl czyli to co teraz mam, wiem bo juz probowalam.

buahahaha gówno zarabiają a chcą ślubu,dziecka i większego mieszkania. no żal po prostu...zeby zakąłdac rodzinę trzeba miec warunki barany! a potem łape do mopsu będziecie wyciągać.wstyd

Mamy pieniadze na boku, ale nie chcemy tego ruszac. Moj facet ma 29 lat, kupil mieszkanie 3 lata temu i mieszkamy w nim, mamy samochod ( to wszystko sie dorobil pare lat wczesniej na handlu) ale w koncu sie to ukrocilo i zostala pensyjka urzedowa, ja do tego zarabiam niewiele i o to chodzi. Chce dorobic, ale nie wie jak... nikt mu nie daje szansy.

Gość vb t
no to jeszcze machnijcie se bachora, wielce madry pomysl

Gość bron boze nie robcie dzieci!!!
moze niech Twoj facet wezmie sie za robote na budowie, albo inne fizyczne np wykonczeniowki. przeciez takie osoby maja min 10-15 na godz!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet na glupiej stoczni na glupim stanowisku dla kazdego zarabia sie 2000 zl :O

Ten twój facet to jakaś fujara a nie mężczyzna :o Jak on myśli o dziecku, skoro nie umie zapewnić rodzinie normalnego, godnego bytu? :o z takim facetem możesz bardzo szybko zostać stałą klientką opieki społecznej :o

Gość Justi26094
Według mnie dodatkowa praca mogłaby być jakimś rozsądnym rozwiązaniem na ciężką sytuację materialną, w sieci jest mnóstwo takich ogłoszeń. http://webowiec.pl

Gość wyjechanaaaaaaaaaaaaa
wyjechac do uk i po problemie