Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Kochm moja byłą najbardziej na świcie.. jak ją odzyskać ?

Polecane posty

Jak ja odzyskać poł roku po rozstaniu, oboje mamy kogoś, a ona niedawno wyustapiła z inicjatywa odnowy kontaku.. Prosze pomozcie, bo mysli o niej mnie zabijaja :/

Gość diki diki
a jaki byl powod rozstania?

ona miala mnie dosć, nie pracowalem by;em leniem obibokiem, bralem kase od starych w nadmiarze, jej wuyliczalem, .... ale zamiast byc z nia wolalem gdzies jechac, to sa powody, teraz z zmienilem sie, mam prace, studiuje.. i wole z nia byc 1000 razy bardziej niz jakis wyjazd.. tlyko jak ja odzyskać :/

jak chce odnowić z Tobą kontakt to znaczy że też o Tobie myśli :-)

Gość tokijskazagadka
no a gdzie w tym wszystkim ta twoja nowa panna? wez pomysl o niej troche, tzn. rozstan sie z nia wyjasniajac wszystko.

Gość bertoloni
no ale kurwa, koleś, słuchaj, to z tą panną co jestes teraz to jesteś tak z dupy? po cholere z nią jestes jak myslisz o innej, kurewskie to jest chyba ze ta panna to wie i nie ma nic przeciw

Zaczalem myslec na nowo o byłej jak odnowila kontakt, w sumie sobie uswiadomilem, ze jest ona , tzn byla duzo lepsza niz moja obecna panna .. :/ moja panna wie o odnowieniu kontaktu ale nie wie, ze mysle o mojej eks, nawet jak sie z nia kocham.. moja eks mysli, ze mi sie z moja obecna uulozy i te znie wie, ze tak o niej mysle.. pojebana sytuacja z ktorej nie wiem jak wybrnac :(

Gość tokijskazagadka
facet daj im spokoj i poszukaj jakiejs trzeciej :o

Gość tokijskazagadka
gdybys mial jaja to bys zerwal z obecna... ale nie wiesz czy juz mozesz, bo jak eks nie bedzie chciala jednak wrocic do ciebie, to chwilowo zostaniesz bez sexu............ :o :o maskara chlopie:o

poł roku.. w sumie tyle co z obecną....ale ex była moim ideałem... nie zależy mi na sexi tylko na bliskosci drugiej osoby.. sa lepsze zajecia niz sex

i z wyglkądu ale przede wszytskim z charakteru, zadbana, uczynna, obrotna, pracowita, dowcipna, z inwencja w lożku.. ah przeciwieenstwo tej ojej dziolchy ze wsi zabitej dechami :/

Gość tokijskazagadka
:O wystawiasz sobie samemu coraz to lepsza cenzurke :o

Gość pele
ile ty chlopie masz lat

A co ja poradze, że uczucia odżyły.. co ja na to poradze, t nie ode mnie zależy :( widocznie to gdzieś we mnie siedziało od rozstania żeby teraz wybuchnąć, cholernie mi żal jednak mojej obecnej i czuje sie jak podła swinia.. nie jesteśmy na takim etapie, że planujemy narzeczenstwo śluub, ale nie myslcie ze jeste mi z tym latwo, czuje sie jak ostatnia szmata.... ale moja obecna mnie nie pociaga tak jak eks i jej nie kocham tak bardzo jak eks,... dzis myslalem o niej caly dzien, nawet w kosciele i nadal mysle, wczoraj z kumplem ogladalismy zdjecia moje i eks... pilismy a ja opowiadalem mu o niej ... we wtorek jade do niej do miasta.. moze sie sptkamy, pogadamy... moze bedzie lepiej... moze wszystko sie wyjasni..

Gość bertoloni
kurwa, to mnie zakoczyłes myślalem ze mniej, a tak to mi tez sie moze cos takiego przytrafić

Gość Pola Monola + Coca Cola
??