Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oujhjjhjgvhjyg

moj chlopak chce sobie zrobic tatuaz zwiazany ze mna. POMOCY

Polecane posty

Gość oujhjjhjgvhjyg

dokladnie chodzi o daty. jestesmy mlodzi i wiem, ze ludzie sie schodza i rozchodza. on jest zdecydowany w 100%, jutro idzie do studia i jak bedzie mozliwe zrobi go, a jak nie - umowi sie. nie wiem juz jakich argumentow uzyc, zeby tego nie robil. pomocy!

Gość chce cie emocjonalnie
zmusic do sexu :classic_cool:

Gość fahren
ale do czego odnosi sie ta data ?

Gość taki co nie jest suchy
a może z nim zerwij? :) tak, żeby kubeł zimnej wody wylać.

Gość oujhjjhjgvhjyg
dokladnie beda 3 odnosnie mnie i 3 innych rzeczy. zrywac nie zerwe, za bardzo kocham :P

Gość fahren
jak ciebie nie namawia na zrobienie tatuażu - to jego sprawa - to on to będize później nosił

Gość oujhjjhjgvhjyg
tak, ale wtedy ja w jakims sensie bede sie czula uwiazana. :o może gdybysmy byli starsi, albo byli conajmniej malzenstwem (choc i tu roznie bywa) to moze...

Gość a po ile macie lat?
:)

Gość wszechwiedzaca zenka
ale gadasz glupoty moj facet , poznalam go przez neta gadalismy godzinami i pewnego dnia zadzwonil do mnie i powiedzial ze robi sobie tatuaz, 2 dni pozniej przylecial do mnie i mial na przedranieniu moje imie . A uwiazani ... zamierzam z nim zerwac za to ze jest uzywa tekstow typu " odpierdol sie " , " wypierdalaj" i co on ma problem ... nie ja :p

Gość oujhjjhjgvhjyg
on ma 20 lat :P wszechwiedzaca - wiadomo, ze on ma problem. ale boje sie, ze pewnego dnia po prostu moja milosc wygasnie (chociaz na obecna chwile jestem pewna swoich uczuc), a ja dla niego dalej bede miloscia zycia. i ten tatuaz jeszcze bedzie mu przypominal o tym. moze za duzo mysle, ale ja tak mam :P

Gość wszechwiedzaca zenka
hmmm ale ty jestes nim czy soba ? skoro chce to niech zrobi zawsze mozna zakryc ja tez mialam zrobic ale dzieki bogu nie zrobilam tego bo bym musiala oblac sie kwasem albo przeszczep skory zrboic ;-)