Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meine Liebe

Jak znaleźć osobę w internecie?

Polecane posty

Gość meine Liebe

Na portalu randkowym znalazłam super faceta. Zagadałam, bo co mi szkodzi. To było ze 4 dni temu. Niestety on nie zagląda na ten portal od "dłużej niż miesiąca", ale to równie dobrze może być rok. Myślałam, że jak zobaczy na mailu powiadomienie, że dostał wiadomość, to chociaż ją przeczyta. Nie wszedł nawet na portal, więc chyba zmienił maila. Chcę znaleźć go w inny sposób, ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać! Jego nick do niczego nie prowadzi; mam jeszcze zdjęcie, rok urodzenia, znak zodiaku i to co o sobie napisał. Istnieje jeszcze opcja, że wyjechał na wakacje i nie ma dostępu do kompa i odpisze mi jak wróci. Czuję, że pasujemy do siebie. Nie chce go zasypywać wiadomościami, chce tylko zagadać. Możliwe, że kogoś znalazł. Wtedy mi to napisze i nie będzie problemu. A teraz ja od paru dni nie śpię i co pięć minut sprawdzam czy nie odpowiedział! Pomóżcie mi, jak go mogę znaleźć?

Gość meine Liebe
up

Gość meine Liebe
up

Gość meine Liebe
Ale jak? Patrzyłam po nicku, nic konkretnego. To chyba nie był jakiś stały nick, tylko tam. Znalazłam profil na youtube, możliwe, że jego i ostatnia aktywność przed rokiem. Znalazłam też dwa profile na myspace, jednak to raczej nie jego. Zapomniałam dodać, że wiem jeszcze z jakiego jest miasta. Co może mi to dać?!

Gość meine Liebe
up Pomóżcie mi, ja tu wariuje

Gość meine Liebe
Heh;) Powiem ci, że blisko mi do tego...

Gość dasss ist dasss
napisz do administracji portalu, chociaz watpie, by zgodzili sie ujawnic jakies info albo szukaj ----> google.pl

Gość nowa na forum
bez przesady... czekaj cierpliwie, moze kiedys odpisze ;) nie wszyscy sprawdzaja wiadomosci codziennie :P

Gość meine Liebe
Maila powinien sprawdzić raz w tygodniu... ->> dasss ist dasss, co im napisać? Nawet jeśli udostępniliby mi jego IP, to ja nie potrafię z tym nic zrobić. Patrzyłam na czymś w rodzaju n-k, wpisałam jego wiek i miasto. Było ok. 90 wyników, jednak bez konta premium nie mogę zobaczyć zdjęć, a po niczym innym go nie poznam. Konta premium nie mogę wykupić za sms (nie mają takiej opcji), musiałabym z karty, a karty nie mam.

Gość meine Liebe
->> kocisko1990, a co za różnica z jakiego? Z Birkenfeld.

Gość nowa na forum
jak to powinien? moze sobie sprawdzac kiedy chce:P ja tez mam konto na jakims portalu randkowym i loguje sie raz na miesiac, nawet jesli czasem przychodza mi wiadomosci na maila, ze mam nowa wiadomosc, to nie zawsze odczytuje ta wiadomosc od razu, czasem jakos tak ignoruje, dopiero pozniej mi sie przypomina ;p

Gość meine Liebe
Myślałam, że masz jakiś pomysł z tym związany:)

Gość meine Liebe
Wiem ile ma wzrostu, ile waży... Jakby nie mogli podać istotniejszych informacji! Nawet imienia tam nie ma:(

Gość j skadstam
no to zostaje Ci czekanie...

Gość meine Liebe
Napisałam tylko tą jedną wiadomość. Oczywiście, możliwe, że nie może, nie zauważył. Wierzę w to, ale obawiam się, że zmienił maila i nawet nie wie, że napisałam. Chodzi o to, że on od dawna tam nie wchodzi, a aktywność tego nicka na youtube była rok temu:( Teraz muszę iść, ale wrócę dzisiaj. Mam nadzieję, że mi odpiszecie i spróbujecie pomóc. Może ktoś zna jakieś hakerskie sztuczki? Sama nie wiem. Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi, jesteście kochani!

Gość meine Liebe
Jak portal może zabraniać pisania? Nie rozumiem. On nawet tam nie wchodzi...

Gość meine Liebe
Jak mogę go znaleźć mając tak niewiele informacji? Sprawdziłam, napisałam do niego 13. sierpnia.

Gość Max na jakim portalu jesteś?

Gość ....Maćka....
Kiedyś slyszałam ze na sympatii jest tak że żeby odczytać od kogoś wiadomośc musisz mieć aktywne konto. A konto aktywuje się za kase. Jeśli on byl ostatni raz na tym portalu rok temu yo bankowo kogoś już ma więc lepiej poszukaj kogos innego.

Gość meine Liebe
To nie sympatia i nie wiem czy rok temu. Poza tym, ja nie odpuszczam. Jeśli dowiem się, że ma, to wtedy.

Gość meine Liebe
Mam jeszcze dwie pierwsze cyfry kodu pocztowego.

Gość meine Liebe
Właśnie piszę do admina portalu, może mi pomogą...