Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu pomocy..

Poproszę o poradę kodmetyczną i fryzjerską.. jak wyładnieć??

Polecane posty

yy.... mysle ze powinnas przyciemnic wlosy, albo zrobic pasemka no i prostowac je... no i powinnas stosowac cos na cere bo widze diody:classic_cool:

Gość buuu pomocy..
mam milion pieprzyków:O i naprawde przyciemnic? właśnie sie boje ze to bardziej uwydatni moja okrągłą twarz:O pucołowatą:O

Gość twardzioch
o w mordę ale kaszalot ale zawsze gazetą można nakryć i przewalcować :)

nie widac Cie zbyt dobrze na tym zdjeciu... mysle ze jakis czekoladowy braz byl by lepszy, do tego grzywka cieniowana na bok i moze jakies pasemka delikatne. Musisz uzywac jakiegos dobrego podkladu bo masz blada cere...

Gość Kitty Cat dhdsj
twardzioch o w mordę ale kaszalot ale zawsze gazetą można nakryć i przewalcować rzeczywiście "twardzioch" z ciebie, wklej moze swoje zdjęcie, to się trochę pośmiejemy. Powinieneś się w ogóle wstydzić, że przebywasz na forum dla KOBIET faceciku. Nie przejmuj się dziewczyno takimi zakompleksionymi paszczurami. Myślę, że jak już ktoś wcześniej napisał bardzo do twarzy byłoby Ci w ciemnym kolorze włosów. Ciemne farby wyszczuplają buzię, wiem, bo sama mam takiego pucka:P Jeżeli koniecznie chcesz mieć grzywkę, to najlepiej na bok. Co do pielęgnacji twarzy, uważam, że warto przejść się choćby raz do fachowej kosmetyczki i zapytać jakie metody powinnaś stosować. Masz raczej jasną karnację (ja też:P) więc zastosuj dobry podkład, tylko pamiętaj nie przesadzaj z makijażem, bo o efekt maski nietrudno.