Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pader

Podoba mi sie dziewczyna - problem - ma chlopaka

Polecane posty

Nie wiem jak powinienem postepowac. Ogolnie mamy bardzo duzo tematow do rozmow. Gdy opowiada o swoim chlopaku - strasznie go krytykuje, ja najczesciej odpowiadam, że nie chce o tym sluchac (grzecznie). I co tu zrobic?

Gość SNap
Podrywanie zajetych kobiet jest troche nieetyczne. Nie patrze tutaj z punktu widzenia religii, tylko normalnego zachowania

następnym razem jak zacznie krytykować swojego faceta przy Tobie to zapytaj jej się wprost dlaczego w takim razie jest z nim i dlaczego od niego nie odejdzie skoro widzi aż tyle wad w jego zachowaniu zobaczysz co odpowie a tym samym będziesz miał jasność czy jest szansa na to że kiedyś będziesz z nią

Gość Master P
Powiem Ci jedno - nie poddawaj sie. Bylem w podobnej sytuacji i mi sie udalo.

ej ale nie odpowiadaj jej ze nie chcesz sluchac jak krytykuje faceta bo moze stwierdzic, ze nie chcesz sluchac o jej problemach bo masz je gdzies, po prostu zapytaj czemu jej sie nie uklada z facetem i skoro sie nie uklada to dlaczego sa razem czy go kocha, przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz

Tą dziewczyne naprawde ciezko rozgrysc. Sama uważa siebie za bezpośrednia, a w rzeczywistości nie do końca rozumiem co co jej chodzi.