!!!xXx!!! 0 Napisano Sierpień 16, 2010 siema. moja dziewczyna ma glupie mysli ze zaszla w ciaze, tlumaze jej ze to jest niemozliwe a ona swoje;/ mianowicie niebylo wytrysku nie bylo stosunku bylismy w ubraniach i pocieralem moim czlonkiem (mialem spodnie) jej cipke (rowniez miala spodnie)... co mam jej powiedziec zeby niemiala glupich mysl bo mnie to juz wkurza;/// prosze o pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 16, 2010 popros niech Ci wytlumaczy JAK miala zajsc w ciążę. dokladnie. co ją mialo zaplodnic skoro nie bylo wytrysku i jak to "coś" mialo sie żywe przedostac przez dwie pary spodni... jak sama usłyszy jak bardzo absurdalne są jej obawy to moze jej przejdzie. a jak nie to lekceważ to po prostu. i nie zabawiaj sie z nieletnią bo to sie źle skonczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może poczekajcie aż Napisano Sierpień 16, 2010 skończycie podstawówkę? Bo mam wrażenie, że w piaskownicy to robicie bez jakiejkolwiek znajomości anatomii człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach