Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSZYSTKO CO DOBRE SIĘ KOŃCZY

!!! KONIEC WAKACJI !!!

Polecane posty

Gość WSZYSTKO CO DOBRE SIĘ KOŃCZY

WKRÓTCE KONIEC WAKACJI. BŁOGIEGO CZASU LENISTWA, RANDEK I FLIRTÓW CZY TO NAD MORZEM, CZY W GÓRACH. WKRÓTCE ZACZNIE SIĘ CZAS PORANNEGO WSTAWANIA DO SZKOŁY W POGODĘ I NIEPOGODĘ, SPRAWDZIANÓW, KARTKÓWEK, ZALICZEŃ, ZAJĘĆ W-F I MATEMATYKI, CZYTANIA LEKTUR - ORAZ NIEZNOŚNYCH NAUCZYCIELEK. JAK PRZYGOTOWUJECIE SIĘ DO TEGO OKROPNEGO CZASU MŁODEGO CZŁOWIEKA ???

Gość do not disturb
niestety ten czas mam juz daleko za soba

Gość ciepła jolka
był kiedyś taki polski film fajna scena w deszczu tam była :)

Gość Ach wspomnienia dobre i złe
pomimo tych egzaminów i tak miło wspominam szkolny czas i z chęcią bym do nich wróciła, może poszłabym inną drogą, może wyszłabym za mąż za innego człowieka, a może zdobyłabym świat... A tak szara rzeczywistość z nudą w tle...to bleee.

Gość Husky orangjesa
ja tam mam jeszcze caly wrzesien :)

Gość rzeczywiście powiało trwogą

Gość ale z potencjałem
wakacje to rzecz umowna , robię je sobie kiedy chcę :D w środku zimy kłade sobie kocyk pod palmą w pokoju , wysypuję trzy wiadra piasku, rozsypuję muszelki , puszczam sobie morza szum i załączam lampę solarną i mam super relax a w dodatku nikt mi po kocu nie depcze i tłoku na mojej prywatnej plaży nie ma :classic_cool:

Gość Tej powyżej już odbiło

Gość A ja powiem Wam w sekrecie
Podczas tegorocznych wakacji nad morzem, miałam seks z 20 partnerami. Nie chcę się wiązać, bo jestem jeszcze młoda i wykorzystuję to, że faceci naiwni są i kupują mi prezenty. A seks...ufff sama rozkosz !!! :)

Gość ladaco
za rok znów będą wakacje na pewno mam rację

Gość ale z potencjałem
mniemam że o mnie aczkolwiek brak fantazji ogranicza i kto jej nie ma prochu nie wymyśli :) pozdrawiam uprzejmie krytykanckich szaraczków bez polotu 🖐️

a ja mam juz wieczne wakacje :D aaaaaaahahahah i nie ide do szloky aaaaaaaaaaaaaaahahhaahahah :D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDD

Gość serużonka
a ja mam jeszcze miesiąc wolnego ;) też z sentymentem wspominam te czasy szkolne chodź dopiero co zakończyłam ją. Ale to zawsze tak jest że człowiek miło wspomina dopiero jak skończy szkołę.

Gość serużonka
no i czekam do przyszłego roku aż pojadę gdzieś na wakacje i poczuję ten smak wolnego czasu bo niestety w tym sezonie siedziałam w domu :O

a ja mile nie wspominam. i ciesze sie ze juz tam nie wroce do teych zjebow :D aaaaaaaaaaaahhh teraz tylko jakas dobra prace dorwac i budowac domek :D:D:D:D

Mnie czeka teraz ostatni rok w LO i nawet cieszę się na koniec wakacji. Pozostało tylko 8 miesięcy i w końcu opuszczę tą cholerną szkołę!!! Ostatni dzień matur to bedzie najszczesliwszy dzien w moim życiu

Gość buahahahahahahahahahahahahaa
najwyższy czas juz te bachory o mdłości mnie biora:D

Gość Nie da się ukryć że koniec
ale wspomnienia z wakacji będą miłym wytchnieniem podczas pierdolonych egzaminów. Zawsze będę wspominać tych jurnych chłopaków !!! Ach...

Gość DLACZEGO WSYZSTKIE PISZECIE
O TYM JAK BZYKAŁYŚCIE SIĘ Z FACETAMI !! ja się nie jebałam, tylko grzecznie wypoczywałam na Mazurach, czasem jakaś myszka mnie pogoniła dla wrażeń, ale nic poza tym. A Wy jak te myszki uganiacie się za Kotami - WSTYD!!

A dla mnie te wakacje były nudne :( nigdzie nie wyjechałam, raz byłam nad jeziorem przez dwie godziny i nawet sie nie opaliłam bo zaczęło lać. Całymi dniami siedziałam przed tv i kłóciłam się z chłopakiem :O do szkoły nie chce mi sie iść już wolę to lenistwo nic nie robienie i wstawanie o 12.

Gość a u nas wakacje będą dłuższe
aż do końca września, bo w szkołach zakwaterowani są powodzianie :classic_cool: :classic_cool:

Gość NIE WSPOMINAJCIE MI NAWET
JAK POMYŚLE O BUDZIE TO MIESIĄCZKI DOSTAJE. NO ALE OD CZEGO SĄ WAGARY :))

Gość kuźwa i cioty ze strachu
DOSTAŁAM.

ja ogolnie do szkoly moge wrracac ale nie chce mi sie ,,wkuwać,, bo mam cos takiego dziwnego ,ze jak sie ucze to boli mnie glowa i zasypiam..raz czytajac lekture opieralam sie o ścianę i na stojaco przysnęłam na ok 30 min.. :(

Ja jeszcze mam wakacje, choć pracuje, ale taki urok życia studenta. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze gdzieś wyskoczyć, chociażby na obóz dla młodzieży 18-25 lat z ok-tours. Byłem w zeszłym roku w Bułgarii i było bardzo fajnie.

A właśnie. To jest dobra opcja, taki obóz i to jeszcze pojechać ze spoko biurem takim jak OK - Tours, które nie ściemnia, ani nie zdziera kasy. Ja mam ostatnie studenckie wakacje w życiu, muszę jakoś dobrze wykorzystać te ostatnie chwile! :)