Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjk,

175 cm, 65 kg - co myślicie?

Polecane posty

Gość fghjk,

powinnam schudnąć? mam figurę klepsydry (chyba?): biust - 96 talia - 64 biodra - 95 udo - 54 :O

Gość ja na twoim miejscu
od razu zaczela cwiczyc i ostro sie odchudzac, masakraaaa

Gość fghjk,
może nie ostro, ale mam wrażenie, że mimo tego, że proporcjonalna, to jestem taka jakaś... zwalista... bo nie dość że wysoka, to jeszcze szeroka tu i ówdzie...

Gość tego kwiatu jest pół światu
idealnie:-)

Gość Himmel soll warten
Prawda jest taka , że to Ty sama musisz wiedzieć jka się lepiej czujesz.....bo facetom w większosci podobasz się właśnie w takich wymiarach a każda i8nna kobieta powie Ci , że jesteś gruba .....musisz sama topo prostu wiedzieć czy lepiej Citak jak teraz , czy jka schudniesz..... :)

Gość mesaja87..
Dobrze wazysz Gratuluje i zazdroszcze wzrostu IDEALNY

Gość fghjk,
boję się właśnie, że jak będę się odchudzać, to w pierwszej kolejności "zlecą" mi cycki (oby nie na podłogę 😭), a sport to niewiele da, bo jakieś tam mięśnie mam, ogólnie jestem nieobwisła. wzrostu tak z 5 cm oddam, kto reflektuje? :)

Gość mesaja87..
masz wzrost modelki takze nie wymyslaj, rzeczywiscie pierwsze polecą cycki. osttanio stalam w plazie na butach podeszla dziewczyna (ja mam 170cm ona musiala miec ze 175) miala jeszcze do tego buty na obcasie ja waze 58kg ona byla troche pelniejsza daje jej tak ok 63-4kg biust taki w sam raz ZJAWISKOWA pierwszy raz poczulam sie ...gorzej

Gość fghjk,
Swoja baba - ZA MAŁO? no tego to jeszcze nie było :D ja długi czas miałam kompleksy na punkcie swojego wzrostu, zwłaszcza że lecieli na mnie głównie faceci mojego wzrostu lub niżsi (i... chudsi :P), teraz na szczęście to się zmienia ;) a 170 cm to idealny wzrost dla kobiety, możesz poszaleć z platformami i odstawać od reszty, ale w granicach przyzwoitości ;)

Gość no barbie
wlasnie pokaz foto napewno jestes fajna

Gość fghjk,
nie idealnie - za dużo :P a ile wg ciebie byłoby w porządku, babo?