Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajkasss

kupiłam podróbe?

Polecane posty

Gość fajkasss

Czy jest możliwe, że w rossmanie kupiłam podrobe perfumy? Była w promocji, chodzi o c-thru. Zapach nie trzyma sie nawet pól godziny. Dziwi mnie to, gdyż długo jej uzywam i poprzednie pachniały bardzo długo, jak na zapach z tej półki. Dodam, że opakowanie nieco rózni się z poprzednimi, ma inny napis. Czy to podróba?

oczywiście, że możliwe... ja nacięłam się w jakiejś drogerii na podróbę Cerutti 1881, fakt mniej zapłaciłam niż w Daglasie lub Seforze, więc to jakby nie dziwne... perfum się mówi :)

Gość ktossss
może wcześniej miałaś perfumy EDP a teraz kupiłaś wodę toaletową EDT?

Gość Himmel soll warten
jak były w promocji to mogłaś r.ównie dobrze kupić zwietrzałe już.....

Gość fajkasss
EDT na pewno było, i jest.

Gość fajkasss
nie jest to duzo pieniedzy ale czuję się oszukana, bo bardzo lubie ten zapach

Gość fajkasss
na innym forum internautki piszą, że niemożlwe, abym w rossmanie kupila podroóbke.

Gość _Katie_
Hej też kupiłam w tamtym tyg C-THRU 'pearl garden' w sklepie kosmetycznym...gdy psiknęłam się testerem zapach 'chodził' za mną cały dzień a gdy użyłam kupionych po 5 minutach po zapachu :/ SZAJS!!!!!!!!!!

Gość fajkasss
szkoda, wiecej perfum tam nie kupie

Gość pluskwy to gryza wszystkich
moze sie po prostu po godzinie przyzwyczajasz? zapytaj kogos z otoczenia czy czuje..

Gość fajkasss
chodzi o to, ze nawet gdy wkladam nos w chuste lub przykładam nagdartsek do nosa to nic nie czuje. No ale spytam

c-thru już takie są... to nie jest podróba, to jest po prostu dziadowska woda toaletowa. Wszędzie gdzie je kupisz będą się trzymały tak krótko, bo to szajs. Jak chcesz pachnieć ładnie cały dzień, to kup sobie oryginalne perfumy, ewentuanie wodę toaletową takich marek jak Dior, Chanel, Donna Karan, Escada. A nie kupujesz dziadostwo w rossmanie i dziwisz się, ze się długo nie trzymają.

Gość fajkasss
Tylko ja jestem uzależniona od tego zapachu, jest poprostu mój :):) Zdziwiłam się, gdyż poprzednie flakony trzymały się lepiej, jestem troche rozczarowana z tego powodu. No ale to tylko 40 zł, może faktycznie zainwestuję w cos lepszego.