Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika60000

bielizna

Polecane posty

Gość nika60000

Kobietki mam takie do Was pytanie gdzie kupujecie bieliznę? Bo ja mam z tym problem. Należę do tej grypy większych kobiet i mam dość duży problem z kupieniem czegoś odpowiedniego. Nie jestem zbyt kasiasta więc zawsze ubierałam się w takie coś na bazarkach wiadomo majtki za 5 zł:) no, ale tam są dziwne rozmiarówki kupuję xxl w rękach wydają się dość małe, ale sprzedawczyni mówi, że będą dobre - biorę. A one pasują na moją siostrę, która nosi rozmiar M. No więc idę gdzieś indziej proszę o majtki, a tma pokazują mi takie białe babcine. No kurcze przeciez gruba kobieta tez moze nosic ladna bieliznę tylko gdzie ją kupic? w jakis sklepach szukac zeby dobrze lezala a nie wbijala sie w boczki mimo rozmiaru xl. Rozumiecie moj problem? No to doradźcie. Nie wiem gdzie się udac. By sie dobrze ubrac. Ze stanikami nie mam problemu tylk oz majteczkami

Gość nika60000
ale właśnie rozmiarówki są różne jedne są xxl i są za małe, aw innych xxl się tonie;/ a chcę takie ładną kobiecą bielizne, a nie babcine majtochy. Na allegro mogą pisać xl a jak się pkarze, że to są taż jakieś malutkie i znowu pieniądze w błoto. Mówioę moja siostra nosi rozmiar M a często kupuje xl, bo tak te rozmiarowki szyja, ze xl odpowiada M.

dokładnie,rozmiary są powalone. ja kupowałam akurat na aukcji gdzie babka pisała że jak ktoś jest większy to z tych xl czy l wybiera takie najbardziej rozciągliwe. ja to wogóle...nosze od s do xl,zalezy co sie trafi

Gość nika60000
Może jakieś nazwy konkretnych sklepów gdzie posiadają bieliznę dla większych pań i nadal ładną i kobiecą? znowu taka wielka nie jestem, ale skoro dziewczyna wazaca 60 kg uwaza się za grubą to ja w porównaniu z nią jestem wielorybem heh. No i te rozmiarówki to też szyte w sklepach jak na jakieś chudzinki. A ja ważę 80 kg i nie mam jak się ubrać. No nawet majtek na mnie nie ma

rozne firmy maja rozne rozmiarowki, nieraz M jest za male a nieraz za duze.. ja to jakos na oko tak biore i daje rade :) w H&M jest bardzo fajna bielizna i stosunkowo niedroga moze tam sie rozgladnij :)

Gość nika60000
Niestety h&m w Radomiu nie ma jeszcze.

Gość nika60000
No właśnie jak byłam szczupła to też nie miałam tego problemu, ale no cóż urosłam. Wezmę się za siebie, ale póki co chcę jakoś wyglądać mojego faceta już wkurzają te białe wielkie majtochy i się nie dziwie. Bo i mi to nie odpowiada

Gość dziwni
mozmey ci podac nazwy sklepów ale majtek tam po 5 zł nie znajdziesz. zdecyduj sie albo chcesz porzadana dobra bielizne albo bazarkowa. przykro mi ale taka prawda. piszesz ze ze stanikami nie mam problemu a ja mysle ze masz. mysle ze nosisz zle dobrane i zła rozmiarówke. to tyle.

jezeli chcesz schudnac to nie ma chyba sensu teraz zmieniac bielizny, bo 2 razy wydasz kase ;) kup sobie cos ladnego, jak juz bedzie widac efekty, a to moze byc dodatkowa motywacja do schudniecia :)

Gość nika60000
chcę, ale czy to wyjdzie szybko czy wolno też nie wiem. Ja widzę sens zmieniać nie szkoda mi kasy. Mówiłam, że zawsze szukałam tam bo były tanie, ale skoro nie ma to muszę uderzyć gdzieś indziej nawet jeśli będzie mnie to kosztowało. Tylko chcę się dobrze czuć;)

Gość nika60000
Nie staniki noszę dobrze dobrane:) biust w przeciwieństwie do bioder i pupy jest mały.