Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grrratka

Gratka dla właścicieli kotów!

Polecane posty

Gość Grrratka

Uwaga! Za wypełnienie krótkiego testu "Jaką osobowość ma Twój kot" otrzymacie zupełnie za FREE dużą paczkę karmy PerfectFit dla swego pupila! Warto się śpieszyć gdyż to już ostatnie dni promocji! http://www.wygrajkonkursy.pl

Gość kitajkotaa
dołączam się i zamawiam tę paczkę, przekażę ją dla schroniska dla zwierząt

jeżeli nie macie kotków to możecie pomóc schroniskom, paczka dotrze do Was i przekażecie ją najbliższemu schronisku, zapewniam że oprócz psów są tam też koty które napewno się z tego ucieszą

Gość zrobilam test
ale jedzenie musze dac swojemu kotu bo tyle żre , że niebawem zbankrutuje i zje mnie :O:classic_cool:

Gość Pani Władza
zamówiłam :)

Gość kto normalny zeni sie po 11 mi
taaa, akrma sie reklamuje jako "fit" wiec zawsze wyjdzie ze kot aktywny zebyscie kupowali ta karme od siebie dodam ze to karma kiepskiej jakosci, marketowa, ja takim syfem moich kotow nie karmie

Gość kto normalny zeni sie po 11 mi
za darmo teraz pacanie, probka potem juz trzeba bedzie kupowac ty sadzisz ze ja nie wiem jaka strategie marketingowa ma ta karma? nie powiesz ze zlej jakosci bo ja sprzedajesz wiec wciskasz taki kit ludziom, ale ja dobrze wiem bo sama siedze w branzy pet food, tyle ze ja mam zasady etyczne i nie wciskam gownianym karm wmawiajac ludziom ktorzy nie maja pojecia o zywieniu kotow, ze to super karmy

a kto Ci to później wciśnie? bierzesz za free i tyle!!!!!!!! mądry jesteś człowieku????? co to? abonament czy co???? zamawiasz za darmoche i tyle

38 osób kliknęło i tylko 2 osoby zamówiłe :0 dziwne, nie chcecie dla siebie ani na pomoc dla schronisk czy choćby dla kotów bezdomnych?????

Gość Czarna Truskawka...
Nie pierdol,płacą Ci za robienie reklamy,przeciez wiadomo ze wszystkie posty są z jednego IP. Nie ma zadnej paczki,wszystkie testy wychodzą tak samo. Proponuje usunięcie tego tematy,bo to reklama.

Gość yayaya
jak mozna dostac te karme? rozwiazalam test i nic mi sie nie pojawilo o zamawianiu a jestem zainteresowana