Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja duży...

Ja 190, ona 155 cm ?

Polecane posty

Gość czarnucha 77
ludziom nie dogodzisz ,zdaj sie na siebie i nieprzejmuj sie wcale ,chodz sobie z malutka w objeciu a niech wszyscy widza jacy jestescie szczesliwi :)

Gość ja duży...
święte słowa :)

Gość milunia lolunia
hihihi to jestes taki jak moj chlopak, potrzebujesz taka slodziutka dzieffczynke co ci usiadzie na kolankach :D on tez mowi ze go takie malutkie tylko kreca :P :D i ze by mnie na nic nie zamienil!!!!

Gość fdgffdgfdgfd
małe dziewczyny są dobre na początku ale potem już nie kręcą i ciągnie jednak do wyższych, z długimi nogami. :) poza tym w łóżku niski wzrost u dziewczyny przeszkadza np w pozycji na jeżdzca (krótkie nóżki) no i ciężko jest dziewkę zapiąć od tyłu na stojąco. ;)

Ja mam 150 mój chłopak175 . Widać bardzo tą różnicę ale przynajmniej jest fajnie. A co do tego, że dziewczyny o tym wzroście to niby krasnale to każdy ma inne zdanie. Lubię swój wzrost i nie chciałabym być wyższa.

To czyli co małe kobiety powinny wgl nie istnieć, bo nie którym facetom to przeszkadza w seksie??

Gość czarnucha 77
o gustach sie nie rozmawia,mnie podobaja sie mescy ale to nie znaczy ze barczysci i napakowani :)fee

Gość ja duży...
w seksie nie przeszkadza, no chyba ze jedynie w pozycjach od tyłu,. tak jest ok,., Małe kobiety mają miejsce u wysokich facetów, a te duże pewnie im zazdroszczą :D

Dokładnie :) Moim zdaniem to fajne jak dziewczyna taka malutka ,a chłopak taki wysoki. :) Super to wygląda :)

Gość fdgffdgfdgfd
tia, super taka para wygląda: ona karzeł a on jak służący z rodziny adamsów - no super wręcz hahaha sam mam dziewczynę niską a jestem wysoki i z biegiem lat powiem jedno: jeśli chodzi o seks, to mi to przeszkadza.

Gość mam w rodzinie malzenstwo
9 dobre, od dawn) 153 i87

Gość czarnucha 77
twoja szczerosc jest powalajaca, zeby tak wszystkim o tym trabic:(

Gość pastafarianka
ja też taka niewysoka jestem. i co z tego? miałam chłopaka który miał 189 cm wzrostu. poprostu nosiłam buty na obcasie xD

Gość fdgffdgfdgfd
miałaś chłapaka, właśnie miałaś ale już nie masz.

Gość fdgffdgfdgfd
o gustach sie nie rozmawia,mnie podobaja sie mescy ale to nie znaczy ze barczysci i napakowani fee - wszystkie tak pierdolicie, ale gdzie sienie obejrzeć to oglądacie się właśnie za takimi i takim facetom ulegacie.

Gość czarnucha 77
niewim co tobie,nieznasz mnie i niewiesz co mi sie podoba

Ale to np. nie moja wina że jestem niska, nie? Więc co wolisz taką żyrafę z długimi nogami? I pewnie jeszcze żeby była baaardzo koścista. ;d

bozesz co za ludzie nigdy w zyciu roznca wzrostu nie przeszkodzila nam w sexie szczerze w dupie byliscie i gowno widzieliscie nie wiecie o czym mowa a sie wypowiadacie a z tym ze mala na jezdzca nie moze to sie rozbawilam nieziemsko

fdgffdgfdgfd a moze koles nie w dziewczynie problem a w tobie ze nie mas meskiej budowy tylko wielgahcne damskie biodra i nawet zyrala nie bylabym w stanie na tobie usiasc okrakiem i kochac sie z toba na jezdzca bawia mnie dwoje wypowiedzi dokumentnie buhehehehehehehehe

Gość czarnucha 77
chce tylko jedno dadac ,przykre to jesli ktos wyraza swoje zdanie a inni tylko wchodza tu po to by wylac na kogos wiadro pomyj :(

Różnica wzrostu nie ma znaczenia , więc jeśli ktoś jeszcze raz coś powie na temat wzrostu Twojej dziewczyny to powiedz , żeby się odwalili. Ty masz być z Nią szczęśliwi nie oni :)

Gość ja duży...
mnie wkur**wiają takie komentarze innych i czasami się zdarza że zwracam im uwagę, a czasami, że obracam to w żart. Fakt , raz wyczytałem gdzies na forum, że koleś rozstał się ze swoja niską kobietą bo nie mogli dojść do porozumienia na jakiej wysokości uwiesić szafki kuchenne :D , a teraz ma wysoko i jest szczęsliwy. Inny przytaczał argumenty, czy chce by moje dzieci były karłami :P. Nie wiem, nie rozumiem i dlatego pytam...

Twoje dzieci np. przecież mogły by mieć po 170. Ludzie czasami chyba po prostu szukają tylko pretekstu, żeby komuś dowalić :) Nie przejmuj się najważniejsze , że się kochacie .

Gość ja duży...
ja się nie przejmuje, ale chce by kazdy pozytywnie podchodził do naszego związku. Moja rodzina, też na początku podchodziła z dystansem - do czasu ąz jej blizej nie poznali, teraz im sie bardzzo podoba - jej styl bycia, zachowanie itd,. Po prostu jest to bardzo miła, otwarta dziewczyna,.

Gość tokijskazagadka
autor, ja mam w rodzinie takie malzenstwo; tyle, ze on ma 193, a ona 155 :D nie rozumiem komu i dlaczego mialoby to przeszkadzac??

Gość ja duży...
je też, dlatego złożyłem ten tematy by sie dowiedziec.

Gość tokijskazagadka
mysle, ze jestescie bardzo mlodzi... dlatego tak bardzo przejmujesz sie opinia innych... z biegiem lat dochodzi sie do wniosku, ze liczy sie tylko to co dobre dla mnie/dla nas, a nie co ludzie o nas mysla... poza tym tak naprawde nikt nie ma czasu myslec nic na wasz temat... ludzie maja swoje problemy w zyciu. niepotrzebnie wydaje Ci sie, ze koncentrujecie na sobie uwage innych. nawet jesli ktos spojrzy to trwa to kilka sekund i co z tego? czy zmienia to cos w twoim zyciu, jej zyciu i ich zyciu? nic. dlatego wazne jest jak Ty sie czujesz w tym zwiazku i jaka osobowosc ma dziewczyna. nic wiecej.

Gość kto normalny zeni sie po 11 mi
jak do ramienia siega to przeciez nic dziwnego, duzo takich par widuje na ulicy i nigdy nie sadzialam ze to dziwnie wyglada co innego jakbys byl takim pedofilem jak ten od tej "milunia lolunia" czy jak jej tam, wiazal warkoczyki sadzal na kolana i mowil "dzieffczynka" :O :O normalny pedofil, fuj jesli ona ci sie podoba to olej komentarze innych, ja mam 162 cm, facet 160 i co? tez oczywiscie komentarze!!

Gość Tęsknie za Tobbą Kochanniee
Taki wysoki facet dla taakiej niskiej to same plusy:) jak będą szli przez pole, a będzie burza, to piourn w niego trząsnie..jako w najwyższy puntk:P;):D na polu. Ona ocaleje:P