Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nedelema

Iwona Wieczorek chopdziła na spotkania sponsorowane

Polecane posty

Gość nedelema

No to ładnie. Ta zaginiona Iwona Wieczorek chodziłą na spotkania sponsorowane,więc była zwykłą dziwką. Teraz wiadomo dlaczegop biznesmem wyłożył tyle kasy aby ja ondaneźc,widocznie była dobra w łozku.

zlituj sie zaginal CZŁOWIEK!!!! Potrafisz to pojać? A poza tym robilas za materac???

Gość nedelema
Na WP piszą o tym.A to,ze ona zagineła,no to wiadomo,ze szkoda,ale teraz to nei dziwne,ze zagineła.

a jak na wp napisza ze jutro spadnie zielony deszcz albo grad jaszczurek tez w to uwierzysz?? A poza tym nawet jesli chodzila to jej sprawa jej cialo jej tylek i nikomu nic do tego a poza tym to nie jest jeszcze potwierdzone

Gość umtz umtz umtz
wiec wychodzi na to, ze lepiej miec dzianego sponsora - w razie zaginiecia, bedzie trabic o nas cala polska:)

Gość nedelema
kaciaa :-) a ty co taka obruszona :-) sponsorow miałas czy masz ;-)

Gość alikoosa
dziwi mnie i szokuje że JEJ PRZYJACIELE PRZEZ PRAWIE MIESIĄC NIE PISNELI SŁOWA ŻE spotykała sie regularnie z policjantem,zerwała i wystawał pod jej blokiem w samochodzie może ona gdzieś zamknięta w piwnicy a oni milczą jak grób kurva ! nie czujecie że to jest podejrzane ? luuuudzie trzeba powiadamiać o jej wszystkich kontaktach a tu znajomi milczeli przez miesiąc chore

wiesz co jestes zenujaca nie mialm nie mam i nie bede miec. wkurwia mnie na maxa koltunskie spoleczenstwo. jak ktos chce zarabiac tylkiem jego sprawa a skad wiesz czy ty kiedys nie bedziesz w takiej sytuacji. najczarniejszy scenariusz nie masz pracy nikogo bliskiego jestes sama jak palec na swiecie nikt cie nie chce zatrudnic i co??? jak sobie poradzisz zreszta brak slow na ciebie i miej odwage chociaz sie zaczernic to co ktos robi mnie nie interesuje jego cialo zycie i sprawa a moze ty jej zazdroscisz?? Mloda zgrabna sliczna a ty nie masz jej urody i figury??

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaa
Nawet jesli....to po pierwsze nie wiesz tego na pewno! Po drugie to swinstwo oczerniac kogos na podstawie przeczytanego artykulu. Czy to wazne z jakiego powodu ktos ufundowal nagrode - w tej sprawie chodzi o znalezienie zaginionej!

Gość nedelema
kaciaa a mnei wkurwia,ze za nasze pieniadze,podatnikow szuka sie zwykłęj dziwki,a nie ma pieniedzy na poszukiwanie normalnych osob.

w tej sprawie od poczatku bylo wiele niejasnosci. Ja jestem z drugiego konca Pl i tez sledze tej sprawe. Ewidentnie tu cos nie gra pozostaje miec nadzieje ze zyje chociaz po tak dlugim czasie ... noz mi sie w kieszeni otwiera jak pomysle co sie moglo stac tyle jest zla podlosci eh szkoda gadac Jakis kolo tez napisal ze ja widzial na przystanku chyba w Jastrzebiej ze poobijana i takie tam ale ze jest prawie pewien ze to byla ona....

Gość nedelema
Zeby tylko nagroda,to sparwa prywana,ale poszukiwanie jej przez policje opłacane ejst z naszych podatkow

Gość alikoosa
mi kurva nie chodzi o jej figure, wygląd itp jej znajomi nie pisnęli o bardzo ważnym fakcie z jej życia policjant 25 letni z którym zerwała koczował w samochodzie pod jej blokiem znajomi nie powiedzieli...dlaczego ? czyli samo wynika że coś kryją,nie chcą powiedzieć ,jej matka powiedziała że Iwona regularnie wychodziła o 21 i pytała ją czy sie nie boi a ona odpowiadała że przecież spotyka się z policjantem znajomi coś wiedzą czego nawet matka nie wie nie chcą psuć jej opinii - wydaje mi się :-O

tak jak napisano wyzej nie wiesz tego na pewno i okrucienstwem jest oczerniac na podstawie jakiegos artykulu czy wypowiedzi jakiejs laski a postaw sie w sytuacji jej matki Gdyby to twoje dziecko zaginelo nie poruszyla bys nieba i ziemi by je odnalezc??? nie zaangazaowalabys kazdego kto moglby pomoc??? nie bolaly by cie takie ataki w necie nieznajomych??? troszke empatii

kurka ludzie nie ma dowodow na to ze byla napiszmy to tak call girl a jak sie okaze ze to bzdura???

Gość woorkbotta
ja nie rozumiem ludzi,którzy za wszelką cenę chcą z niej zrobić świętoszka bo ładna, bo zgrabna, bo dobrze się uczyła, bo studia, bo miała wielbicieli ,bo kręciła bioderkami jak szła i wszystkich zaczarowało, zauroczeni i zafascynowani sweet blondi i pewnie dziewicą anielską była bosz:-O

szok i zenada jak taka jestem madra to pojedz do 3miasta i powiedz to w oczy jej matce ok?? albo zadzwon do niej jej komorka jest udostepniona zrobisz to?? masz taka cywilna odwage??? na kafe kazdy madry i odwazny a jak przychodzi co do czego to kuli sie ogon pod siebie

Gość nr43434434kdlozstz
nedelema No to ładnie. Ta zaginiona Iwona Wieczorek chodziłą na spotkania sponsorowane,więc była zwykłą dziwką. Teraz wiadomo dlaczegop biznesmem wyłożył tyle kasy aby ja ondaneźc,widocznie była dobra w łozku HAHAHAHA :D :D myslisz że na tyle dobra zeby tyle kasy dawać?? ale fakt, jak bym była matką i za zaginiecie jacys biznesmeni placili to juz bym zula sie ponizona...a jej matka myslicie że też dorabiala? :D

kurka wodna nie siwta nie anielska blondi zaginal czlowiek mloda dziewczyna w centrum miasta niedaleko domu i do tego mijalo ja sporo osob to jest tragiczne po prostu pomyslcie czy jutro pojutrze za tydzien nie przytrafi sie to wam albo komus z waszej rodziny przyjaciol zamiast ekscytowac sie niesprawdzonymi informacjami

Gość woorkbotta
ale trzeba przyjąć różne wersje a nie na siłe robienie z niej anioła spotykała sie nocami z facetami i to sama matka potwierdziła ( randka na 21)

no a w tym wieku w domu miala siedziec w habicie??? Puknijta sie w czerepy mloda ladna chciala sie pobawic wyszla do klubu mogla isc nago i pijana jak belaNIKT powtarzam NIKT nie mial prawa tknac jej palcem co znaczy prowokowala pdrzucila wlosy zalotnym gestem?? zalozyla mini i szpilki?? ladnie sie usmiechnela??? mogla to robic i nikt nie mial prawa jej skrzywdzic

Gość nedelema
kaciaa:-) co Ty tak sie pieklisz :-) co cie ona tak obchodzi,ze zaczynasz walczyc o nia jak lwica o dzicie :-)

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaa
nedelema - a Ty w ogole placisz podatki? Tak z ciekawosci pytam? Ja placisz to pomysl sobie,ze Twoja czesc idzie na politykow - to Ci ulzy...hehe

gratuluje pomaranczki poziomu przydalby wam sie macny wstrzas cos nawet gorszego niz spotkalo te dziewczyne od razu byscie spuscily z tonu i mowie powiedzcie to jej matce bohaterki

woorkbotta>> bylas przy tym?? bylas z nia w lozku?? widzialas na wlasne oczy?? Bo jak tak piszesz znaczy ze tak na pewno masz jakis filmik wrzuc na neta dalej smialo

Gość nedelema
kaciaa--- wrzuć na luz :-)

Gość bojoooooo
Przykro mi ze zagineła... tylko tyle osób ginie w Polsce a tylko o niej mówi cała Polska! dlaczego? dlaczego znajomi milczeli?

Gość woorkbotta
czy ja powiedziałam coś o łóżku trepie ? powiedziałam że chodziła na randki i trzeba to zbadać a ty mówisz że nie bo jest święta i sie nie rucha twoja gadka jest do mojego nie na temat

Gość czerwone_pończochy
A może taką samą bzdurą jest, że miała spac u koleżanki. Może to była tylko wersja dla mamusi, a tak naprawde umówiła się nad ranem z tym gościem z wielkiego domu i to u niego miała spedzic poranek ? Może koleżanka nie pisnęła na ten temat słówka. Myśleliście o tym.... Od początku było wiadomo, że Znajomi coś kręcą....