Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nedelema

Iwona Wieczorek chopdziła na spotkania sponsorowane

Polecane posty

Najgorsze jest to ze nikt nie czuje sie bezpiecznie kurka przeciez kazda dziewczyna ma prawo ladnie sie ubrac seksownie elegancko bo kazda kobieta chce wygladac atrakcyjnie kazda kobieta powinna czuc sie bezpiecznie nawet wracajac ciemna noca do domu a tego nie ma i to jest przerazajace przerazajace jest to ze ludzie sa w stanie zabic drugiego za 5 zl....

Gość nr43434434kdlozstz
sprawdzne und potwierdzone z innego forum: Ale po co miałaby to robić? [przyp. umawiac sie ze spons] Ona była bardzo bogata. Widzieliście w tv jej dom? Samo to, że jej matkę stać na wynajęcie Rutkowskiego i tego jasnowidza. Zastanówcie się po co miałaby się sprzedawać skoro nigdy nie brakowało jej pieniędzy? MOŻE BRAŁA PRZYKŁAD Z SWOJEJ MAMY ?!?!?!?

Gość woorkbotta
fakt ...znajomi nic nie mówili samo wyszło na jaw - randki z policjantem ,po trzech tygodniach matka potwierdziła ,widziała w tv ,że córka nie bała sie umawiać na 21 bo to jest policjant

workbotta naprawde nazywajac mnie trepem sama sobie wystawiasz swiadectwo:D to jest forum i pisze co uwazam bez obelg wiec skoro piszesz do mnie to posluguj sie nikiem ok?? czy to za trudne dla ciebie a ty w jej wieku na randki nie chodzilas??

Gość nr43434434kdlozstz
kaaacia - nie martw sie, jesli jestes równie atrakcyjna jak twoje wypowiedzi to nikt cie nie zgwalci :D no chyba że mamusia wynajmie żigolaka żebys raz poczuła ptaka :D

Gość woorkbotta
no to dziwne informacje...nie mają domu,mieszkają w bloku nowym i nie są zamożni te bajki toiędzy książki włożyć,bujdy wymyślone przez gimgoowna

bez komentarza cieszcie sie hieny czyjas tragedia a kiedys beda sie smiac inni jak spotka was to co iwone albo jeszcze gorzej nie martw sie o moje zycie sexualne a na rodzine sie nie wchodzi zapamietaj

Gość nedelema
kaciaana randki sie chodzi,ale nie o 21:-) O 21 mozna byc na randce,ale godzina spotkania jest znacznie wczesniejsza.

Gość nr43434434kdlozstz
poza tym,po co facet ma porywać obcą laskę jak ma swoje na usługach?? ja sie nie boje że ktoś mi cos zrobi, bo NIE ZNAJĄ mnie nie wiedzą jakie mam znajomosci itp. wiec nie ryzykują, IWONĘ musieli znac , wiedzieli że jak zaginie to bedzie tyle tropów że nic sie nie da zrobic biznesmeni sponsorzy policja...kazdy sie boi o siebie . wbrew pozorom łatwiej było pewnie o nią niżo inną zwykła dziewczyne nawet szarą myszke

moze mi ktos poedziec o co chodzi z tym policjantem i tymi spotkaniami nocnymi? bo juz nie jestem w temacie od jakiegos czasu

na interii w tym samym artykule byly sprzeczne informacje pochodzi z dobrze sytuowanej rodziny a pare linijek dalej mieszka w zwyklym bloku nie sa zamozni.... wiec to swiadczy a poziomie i wiedzy i rzetelnosci dziennikarzy

Gość woorkbotta
nie mam jej za złe że chodziła na randki rozmowa z tobą jest ciężka i chyba jesteś kompletnie niewykształcona nie męcz mnie już bo mnie nie rozumiesz dlaczego mnie atakujesz że mam za złe że chodziła na randki i dobrze wyglądała? niemożna sie z tobą dogadać bo nie rozumiesz tego co piszę należy sprawdzić randki na które sie udawała z policjantem lub z innymi mężczyznami pojęłaś ? będziesz sie czepiać dalej ...masz schizofrenię,urojenia i jesteś tępa...bardzo mi przykro

Gość nedelema
kaciaa co Ty tak przejmujesz sie tą Iwona .Przeciez tysiace osob ginie w Polsce co rok.W tym mnoswto dzieci do lat 7 i jakos nikt o nich nie trabi w mediach.

Gość nr43434434kdlozstz
prostytutki nie odprowadzają podatków , także nie płacą na policje, wiec czemu policja ma szukac?

workbotta dziekuje za diagnoze moze mi tez receopty wypiszesz co??? nie chce mi sie z toba pisac bo nie warto przejmuje sie jak tysiece polakow a ze sprawa naglosniona inna para kaloszy w moim regionie zginela w przejsciu magda tez byl rutkowski widzialam rozpacz tej kobiety serce sie kroilo przez szacunek dla rodziny iwony dajcie spokoj poki co tym niesprawdzonym informacjom

a niektore sprawy sa naglasniane z takich anie innych powodow nie bez znaczenia sa tez finanse uklady i takie tam jak ide do pracy a niestety musze przejsc przejsciem podziemnym wisi kolo siebie 6 dokladnie 6 plakatow ze zagineli ludzie i to jest przerazajace bo patrza na ciebie 4 mlode twarze w wieku od 21 do 30 i dwie starsze osoby zagineli dzici wnuki ojciwie matki siostry bracia przyjaciele co jest tragedia a czemu naglosnili akurat sprawe iwony tak mocno mozna tylko sie domyslac

cos mi sie wydaje ze to rzeczywiscie ten policjant. Ja od poczatku mowilam zeby sprawdzic tego bylego chlopaka, ktory teraz okazal sie 25-letnim policjantem. /Wczesniej jak byl tutaj topik o Iwonie to byla tutaj "wizjonerka" nie wierzylam jej ale teraz cos mi sie uklada w calosc:O mowila ze miala wizje ze zrobil to ktos kogo dobrze znala i ze widziala czarny samochod do ktorego wsiadla. A potem pisk i placz telefon z torebka lezaca pod drzewem. Chyba cos w tym musi byc

Gość A może ja napiszę....
Słuchajcie - ja mając 19 lat też umawiałam się na randki - to normalne :-) Ale nienormalne jest to, że dziewczyna nad ranem wraca SAMA !!!! No cholera, to nie można zamówić taryfy?

a moze nie miala kaski? mi sie nieraz zdarzylo wracac samej przyznam sie ze kilka razy w nocy ale to spoza miasta bralam taxi jechalam do domku mowilam prosze chwilke poczekac wio do domu i dawalam kaske za kurs nigdy mi sie nie zdarzylo zeby taxiarz sie nie zgodzil a potem to juz mialam ulubionych kierowcow ( po numerku sie wywolywalo ;)) i gitara

no i kolejna tragedia zakatowany mezczyzna nad Baltykiem w Chalupach... Zgroza

Gość Bruce komono
/kaccia / po numerku ?, dobreeeeeeeeeeee he he he koleżanka od Iwonki ?

Jej przypadek jest przestrogą dla innych dziewczyn !!!1

Gość nedelema
kaciaa:-) idz ty i zacznij płakac nad losem ludzkim:-) nie masz chyba swojego zycioa,ze przezywasz tragedie obcych ludzi

Bruce - Pomyślałam o tym samym :-) :-) :-) :-)

Gość woorkbotta
nie chodzi nawet o taryfe, każda w życiu odwaliła numer z jakimś niebezpiecznym powrotem do domu. Chodzi o łatwy wniosek -skoro ona na nią czekał w aucie pod blokiem to słusznie ktoś wywnioskował na innym forum że teraz też na nią czekał ,że sie mogli umówić a spanie u koleżanki mogła być ściema dla mamuśki albo nie- mogła go spotkać z zaskoczenia

nedelema wiesz pisalam juz 2 lub 3 razy na forum o swojej sytuacji. powtarzac sie nie bede nie ma sensu przegladam akurat wiedomosci to wszystko widze ze naprawde do wszystkiego dorabiacie ideologie

Gość Bruce komono
Sprawdzić komórkę/ wybierane numery/ od koleżanki Iwonki ! czy to Ona nie dała cynk temu kolesiowi, ze Iwonka niebawem będzie kolo domu.

juz wielokrotnie padaly takie sugestie o telefonach pomyslow tysiace wykonania brak poki co

Gość Bruce komono
Zostawił auto przed alejka i wyszedł Jej na przeciw ?