Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła psycholożka:)...

Mam do zrobienia zadanie - czym kierują się rodzice w doborze imienia.

Polecane posty

witam wczasie wakacji na studiach dostaliśmy zadanie by przebadać grupe ludzi zadając im jakieś pytania. wiem że tutaj jest wiele przyszłych lub obecnych mam i dla tego wybrałam pytanie jak w temacie. Kilka pytań na które mozna lecz nie trzeba odpowedzieć . 1.czym kierowałaś się wybierając imie dla swojego dziecka np popularnością imienia, tradycje rodzinne, oryginalność itp. 2.kto wybrał lub wybierze imie dla dziecka 3jakie jest wykształcenie wasze i współmałżonków. 4. wasze wspólne dochody miesięczne a. 1000-2000 b 2000 - 4000 c. powyzej 4000 d. jestesmy bezrobotni lub wspólnie nie zarabiamy 1000zł miesiecznie 5.w jakim województwe mieszkacie 6. czy jest to miasto, miasteczko czy wieś z góry dziękuje za szczere odpowedzi które pomogą mi wykonać moje studenckie zadanie.

oczywście prosze o podanie imion dzieci:)

Gość lalazmaja2
1. tym czy mi sie dpoba czy nie 2. razem z mezem 3. wyzsze mgr 4. c 5. maz 6. miasto

up up. zapraszam:)

jeszcze o wiek jak bym mogła prosic bo zapomniałam ująć - w JAKIM WIEKU BYŁYSCIE WY I WACI PARTNERZY GDY NA SWIAT PRZYCHODZIŁY WASZE DZIECI.

Gość fghjk,
jesteś nieprofesjonalna - nie podajesz imienia i nazwiska, uczelni, celu ankiety...

wiem ale po co jesli dopiero jestem studentką która idzie na drugi jeszcze brak mi psychologicznej ogłady i umiejętności:)

Gość mama Alana i Miłoszka
AD 1. -pasujące do dziecka, -proste, -niezbyt popularne, -mające dobre znaczenie w księdze imion. 2. ostatecznie tato 3.oboje Politechnika Wrocławska 4. DG wspólna więc różnie ale zazwyczaj podpunkt c. 5. dolnośląskie/opolskie 6. miasto

a co do wyboru imienia ma wykształcenie i wysokość zarobków?

Gość kljhgkldhgkgeriyrt
1.czym kierowałaś się wybierając imie dla swojego dziecka np popularnością imienia, tradycje rodzinne , oryginalność itp. 2.kto wybrał lub wybierze imie dla dziecka 3jakie jest wykształcenie wasze i współmałżonków. 4. wasze wspólne dochody miesięczne a. 1000-2000 b 2000 - 4000 c. powyzej 4000 d. jestesmy bezrobotni lub wspólnie nie zarabiamy 1000zł miesiecznie 5.w jakim województwe mieszkacie 6. czy jest to miasto , miasteczko czy wieś odpowiedz 1.niczym się nie kierowałam, mąż wybrał a czym się kierował nie wiem 2. jak wyżej 3. ja- wyższe mąż-średnie 4.odpowiedz c 5.pomorskie 6. miasto

Gość Jędzo nie wiedziałem
Masz dziecko?

Gość very interesting...not
catie : panuje poglad ze rodziny gorzej sutyowane czesto wybieraja bardzo wymyslne imiona dla swoich dzieci - czesciej niz te lepiej sytuowane i wyksztalcone

o imiona dzieci tez prosze:)

Gość taka jedna magda
Imię córki KLAUDIA nasz wiek w chwili urodzenia się córki- ja 27 lat, mąż 29 lat 1. zawsze to imię mi się bardzo podobało 2. ja i mąż 3. ja wyższe, mąż średnie 4. b-c (zależy od miesiąca) 5. łodzkie 6. miasto