Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waneska

25-ty dzień okresu....

Polecane posty

Pomocy! Mam 25 dzień okresu .Najpierw miałam delikatne plamienie więc myślałam ,że dostałam okres więc zabrałam sobie pierwszą tabletkę anty Celestin.Później 3 dni nic nie miałam a potem to już normalny okres przez 25 dni może z 3 dniową przerwą.... Mój lekarz jest na urlopie a ja niewiem co robić co to może być?

Gość na forum ci nikt nie pomoze
to idz do szpitala ginekologicznego na ostry dyżur

Gość moze i jestem potforem
moze stracilas ciąze

właśnie nie mogę bo jestem w pracy a pytam bo może któraś tak miała lub zna się na tym :)

Gość Szubko szybko do lekarza
waneska - ja tak miałam pare lat temu i nabawiłam się strasznej anemii! 4 tygodnie musiałam leżeć w łóżku bo nie miałam siły nawet wstac! Raz dwa leć dobić morfologię - pewnie już masz wszystko poniżej normy i szybko do prywatnego ginekologa! Powinien Ci dac jakieś środki na zahamowanie krwawienia! To nie są żarty. Naprawdę możesz doprowadzić sie do strasznego stanu. Już dziś koniecznie umów się na wizyte bo to za poważna sprawa żeby czekać.

Gość anette11111
nie chce cie straszyc ale moja znajoma w wieku 30 l. miała tak długo okres i okazało sie ze ma raka :-( idź do lekarza

Gość jeśli jesteś w wieku
około 40-tki to moze byc sprawa hormonalna zwiazana z wczesnym klimakterium. Zalezy jeszcze, czy ta przypadłość nie jest typowa, np. czy tylko plamisz czy coś więcej. W podobny sposób objawia się endometrioza (przerost błony śluzowej), które wymaga leczenia farmakologicznego, ale najczęściej musi byc poddana zabiegowi wyłyżeczkowania. Zgłoś się jak najszybciej do lekarza, bo przypadłość może być z gatunku dość powszechnych u kobiet, a nabawisz się drugiej groxniejszej dla zdrowia - anemii

Gość nie przesadzajcie
Mi już się tak zdarzyło kilka razy, chodziłam z tym nawet do lekarzy, ale nie zauważyłam, żeby reagowano na to jak na coś poważnego.Gdybym poszła z tym na pogotowie to pewnie by mnie wyśmiano

Gość i ile jesteś
osobą zdrową, to jakieś rozregulowanie hormonalne, ale to trzeba leczyć, bo niepotrzebnie się męczysz i możesz doprowadzic do anemii

Gość wiolkatolka
ja tez tak mialam ..z przerwami kilkudniowymi..okazalo sie ciaza:)..sama w to nie moglam uwierzyc..okres i ciaza,maluch ma juz 2 lata;)

Gość Kiiikaaaaa
A bierzesz pierwsze opakowanie tabletek? Bo czasem tak się zdarza, ja tak miałam, że przy pierwszym opakowaniu miałam okres przez prawie 3 tygodnie:/ Ale do lekarza lepiej idz

Gość ajskieoalkskd
Nie chcę tu uchodzić jako wszechwiedząca ale ja też tak miałam jak zaczynałam brac nowe tabletki... Okres miałam przez cały miesiąc. Uspokoiło się dopiero jak zaczęłam brać drugie opakowanie... Radzę pójść jednak do lekarz, żeby siebie samą uspokoić. Pozdrawiam

nie chce mi sie czekac na odpowiedz, ale jesli to nie jest jakies bardzo obfite tylko w miare skąpe i nie leci ci z doopy jak z kranu. to to jest pewnie przez tabletki. tez tak miałam. cale pierwsze opakowanie taki okres. bylam u lekarza i to normalne, nawet na ulotce pisze. nic mi się kompletnie nie stalo. przy drugim opakowaniu przestalo. pzdr.

Gość na maxa zaklopotana wiola
Dzisiaj mam tak ,że tampon i podpaska nie wytrzymały i poszło na spodnie ;/