Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalti

bieganie

Polecane posty

Gość kalti

kto biega aby schudnac

Gość riot riot
MI SIE NIE CHCE POZA TYM JESTEM CHUDA

Gość kalti
no to masz sczescie;D

Gość wróg publiczny
ja chcę zacząć lecz coś mi nie idzie ;( ile już biegasz?

Gość kalti
no ja biegam od 2 tygodni. ciezko jak na razie. ile na poczatku biegalyscie? ile czasu, km?? warto dla zdrowia troszke sie ruszyc

Gość LEKKA GŁUPOTA
Bieganie, to niszczenie stawów, a przy nadwadze, to przyczynek do kalectwa!! Najzdrowsze jest pływanie, ponieważ nie obciąża stawów, na drugim miejscu jazda na rowerze na "ostrym trybie". Ponieważ ktoś zaczepił temat odchudzania poprzez bieganie, to śmiem twierdzić, że to głupota. W skrócie należy spełnić takie warunki by być zdrowym, o prawidłowej wadze: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu i tu może być rower 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne 5.systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn SZczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ A film "Cud terapii Gersona" proszę znaleźć w necie

Gość kalti
nie przesadzajmy, bieganie wyczynowe niszczy stawy, poza tym nie chodzi mi o wielka nadwag tylk o zrzucenie kilku kg to nie musi byc jakas nadwaga. Mowilam o poprawieniu kondycji, na basen tez chodze.

Gość wróg publiczny
ja biegałam ok 1 km dziennie ale nogi zaczęły mi już chudnąć po 2 tyg znowu zaczynam od dziś lub jutro jeszcze nie jestem pewna ;) trzymam kciuki za ciebie autorką oby tak dalej ;)

Gość kalti
ja biegatak dziennie 7 km ale efektow jesli chodzi o odchudzanie nie widze. Ale najwazniejsze dla mnie jest poprawienie kondycji, zdrowie, lepiej sie czuje, mam wiecej energii same plusy. dzieki

Gość wróg publiczny
o jej to sporo 7 km ja też dla kondycji bardziej potem po bieganiu jest taka czystość umysłowa tzn jak dla mnie świetne uczucie ;) uwielbiałam wstawać ok 5 i biegać ;) a codziennie biegasz czy co parę dni ?

Gość kalti
to zalezy razcej kiedy moge. ale czesto kilka razy w tygodniu, przewaznie rano ale wieczorem wiecej potrafie przebiec.

Gość wróg publiczny
czytałam że wieczorem jest organizm bardziej pobudzony i dlatego tak się dzieje że więcej można przebiec

Gość kalti
mozliwe i tak sie nie mecz jak rano, bo rano strasznie bola mnie lydki. Mam zapal wiec biegam, musze wziac sie za siebie, przeciez mamy tylko jedno zycie ;D a Ty chcesz tez schudnac? ile? bo ja to z 7 kg min

Gość wróg publiczny
o mamy takie same plany ja też tak z 7 kg minimum ćwiczę też 6 weidera ale jakieś efekty mam słabe ;( albo ja tego nie widzę ;)

Gość i bardzo dobrze robisz
ja jezdze 16km na rolkach 5 razy w tyg. i nie widze efektow ;-( niestey ,do tego trzymam sie diet....

Gość kalti
rolki fajna sprawa ja mam slaby kregoslup i na rolkach strasznie mnie boli. Jesli chodzi o bieganie to przynosi mi tyle radosci. ta a6W jest podobno rewelacyjna ale ja mam taki brzuch ze zgiac sie nie moge;DD

Gość wróg publiczny
;) ponoć jest jestem dziś w 15 dniu mam nadzeję że jak dojdę do końca to efekty będą takie jakbym chciała ;)

Gość kalti
O TOI TAK DALEKO DOSZLAS, JA NAWET NIE ZACZELAM. nA RAZIE BIEGAM.i to mi musi wystarczyc...;D STOSUJESZ JAKAS DIETKE? CZY PO PROSTU ZDROWE ODZYWIANIE???

Gość wróg publiczny
zdrowe odrzwianie ale chyba zacznę dietę dukana byłam na niej i schudłam 5 kg w miesiąc trochę wyrzeczeń ale swój widok w lustrze bezcenne ;)

Gość kitka................
ale niemialas efektu jojo? moja kolezanka schudla ale zaraz przytyla. Ja nie przepadam za produktami z mleka

Gość kalti
zawsze warto probowac. Wazne aby wytrwac

Gość wróg publiczny
nie nie miałam nawet przerwałam w połowie. no ale czasami warto się pokatować tak :)

Gość wróg publiczny
h ha ha nie ma to jak podszyw ;)

Gość kalti
widzialam gdzies ta fotke ;D