Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalti

bieganie

Polecane posty

Go艣膰 kalti

kto biega aby schudnac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 riot riot
MI SIE NIE CHCE POZA TYM JESTEM CHUDA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
no to masz sczescie;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
ja chc臋 zacz膮膰 lecz co艣 mi nie idzie ;( ile ju偶 biegasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
no ja biegam od 2 tygodni. ciezko jak na razie. ile na poczatku biegalyscie? ile czasu, km?? warto dla zdrowia troszke sie ruszyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LEKKA G艁UPOTA
Bieganie, to niszczenie staw贸w, a przy nadwadze, to przyczynek do kalectwa!! Najzdrowsze jest p艂ywanie, poniewa偶 nie obci膮偶a staw贸w, na drugim miejscu jazda na rowerze na "ostrym trybie". Poniewa偶 kto艣 zaczepi艂 temat odchudzania poprzez bieganie, to 艣miem twierdzi膰, 偶e to g艂upota. W skr贸cie nale偶y spe艂ni膰 takie warunki by by膰 zdrowym, o prawid艂owej wadze: 1.prawid艂owe od偶ywianie 2.wysi艂ek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu i tu mo偶e by膰 rower 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne 5.systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn SZczeg贸艂y pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ A film "Cud terapii Gersona" prosz臋 znale藕膰 w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
nie przesadzajmy, bieganie wyczynowe niszczy stawy, poza tym nie chodzi mi o wielka nadwag tylk o zrzucenie kilku kg to nie musi byc jakas nadwaga. Mowilam o poprawieniu kondycji, na basen tez chodze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
ja biega艂am ok 1 km dziennie ale nogi zacz臋艂y mi ju偶 chudn膮膰 po 2 tyg znowu zaczynam od dzi艣 lub jutro jeszcze nie jestem pewna ;) trzymam kciuki za ciebie autork膮 oby tak dalej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
ja biegatak dziennie 7 km ale efektow jesli chodzi o odchudzanie nie widze. Ale najwazniejsze dla mnie jest poprawienie kondycji, zdrowie, lepiej sie czuje, mam wiecej energii same plusy. dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
o jej to sporo 7 km ja te偶 dla kondycji bardziej potem po bieganiu jest taka czysto艣膰 umys艂owa tzn jak dla mnie 艣wietne uczucie ;) uwielbia艂am wstawa膰 ok 5 i biega膰 ;) a codziennie biegasz czy co par臋 dni ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
to zalezy razcej kiedy moge. ale czesto kilka razy w tygodniu, przewaznie rano ale wieczorem wiecej potrafie przebiec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
czyta艂am 偶e wieczorem jest organizm bardziej pobudzony i dlatego tak si臋 dzieje 偶e wi臋cej mo偶na przebiec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
mozliwe i tak sie nie mecz jak rano, bo rano strasznie bola mnie lydki. Mam zapal wiec biegam, musze wziac sie za siebie, przeciez mamy tylko jedno zycie ;D a Ty chcesz tez schudnac? ile? bo ja to z 7 kg min

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
o mamy takie same plany ja te偶 tak z 7 kg minimum 膰wicz臋 te偶 6 weidera ale jakie艣 efekty mam s艂abe ;( albo ja tego nie widz臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i bardzo dobrze robisz
ja jezdze 16km na rolkach 5 razy w tyg. i nie widze efektow ;-( niestey ,do tego trzymam sie diet....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
rolki fajna sprawa ja mam slaby kregoslup i na rolkach strasznie mnie boli. Jesli chodzi o bieganie to przynosi mi tyle radosci. ta a6W jest podobno rewelacyjna ale ja mam taki brzuch ze zgiac sie nie moge;DD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
;) pono膰 jest jestem dzi艣 w 15 dniu mam nadzej臋 偶e jak dojd臋 do ko艅ca to efekty b臋d膮 takie jakbym chcia艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
O TOI TAK DALEKO DOSZLAS, JA NAWET NIE ZACZELAM. nA RAZIE BIEGAM.i to mi musi wystarczyc...;D STOSUJESZ JAKAS DIETKE? CZY PO PROSTU ZDROWE ODZYWIANIE???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
zdrowe odrzwianie ale chyba zaczn臋 diet臋 dukana by艂am na niej i schud艂am 5 kg w miesi膮c troch臋 wyrzecze艅 ale sw贸j widok w lustrze bezcenne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitka................
ale niemialas efektu jojo? moja kolezanka schudla ale zaraz przytyla. Ja nie przepadam za produktami z mleka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
zawsze warto probowac. Wazne aby wytrwac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
nie nie mia艂am nawet przerwa艂am w po艂owie. no ale czasami warto si臋 pokatowa膰 tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
h ha ha nie ma to jak podszyw ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalti
widzialam gdzies ta fotke ;D

Udost臋pnij ten post