Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HavenDarkSun

Praca w salonie Ery

Polecane posty

Gość HavenDarkSun

Witam bylem na rozmowie w sprawie pracy w salonie ERY w malej miejscowosci. Nie jest to chyba ERA jako macierzysta jednostka tylko jakis autoryzowany sklep. Firma nazywa sie Alkom i ma sporo sklepow w Polsce. Rozmowe mialem jedna odrazu z pania dyrektor. Zaoferowali mi nie za duze pieniadze mianowicie 1000 netto +prowizje od spzredazy salonu. Premia jest uznawana zespolowo. Oczywiscie oddzwonili i czekam listownie na skierowanie do lekarza. Normlanie umowa o prace itd. Pozniej czekaja mnie jakies szkolenia wyjazd gdzie itd kilka egzaminow. I mam pytanko czy ktos moze opisac czego mozna sie spodziewac w samej pracy w Erze i jak wygladdaja szkolenia. Bo z tego co mi p Dyrektor powiedziala to sa one organizowane przez PTK. Pozdrawiam dawid

Gość polskie towarzystwo kolejowe
? a tak powaznie, jak naprawde nie masz nic lepszego, to idz, tragedii nie ma, ale zastanow sie 100000000000 razy zanim podejmiesz prace z tzw. "klientem" bo to ciezki kawalek chleba.

Gość hle hleeeeee
pracowałam w erze, ale na produkcji. praca w salonie to smiech na sali. wyzyskują was. mnie placili 14zl za godzi. co dawalo mi ponad 2 tys miesięcznie. a praca w deche. nie narobi sie czlowiek i nie nauzera z klijentami. staraj sie potem przeniesc na produkcje

Gość HavenDarkSun
Moze by sie ktos jeszcze wypowiedzial bede wdzieczny.