Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgsdgdsgsggs

MOJ CHLOPAK MA PROBLEM O NK :O!!

Polecane posty

Gość dsgsdgdsgsggs

Tzn. to juz chyba nie jest moj chlopak... chyba z nim zerwe.. ma problem , ze dalam koledze pinezke , zej est kochany.. to juz jest chyba jakas choroba ? Moim zdaniem to nic zlego...a wy co myslicie?

Gość bjvjvjvyjvk
ale macie problemy:o

Gość very interesting...not
tez bym nie chciala dziewczyny/chlopaka z kontem na nk :classic_cool: no way

Gość fakt.faktem
Z mojego punktu widzenia nie macie więcej niż po 14 lat.. Obyś miała takie "problemy" przez całe życie..

Gość dsgsdgdsgsggs
Właśnie, że nie mamy 15 lat, tylko prawie 18 :o dlatego nie rozumiem czemu on mi robi o to problem!! Ostatnio sie do mnie rzucał, bo spotkalam kolege i kawalek z nim szlam do domu !!! :o on nie ma nk, specjalnie chyba poszedl do kolegi zeby zobaczyc na moje nk :o

Gość dsgsdgdsgsggs
przesadza prawda ?

Gość wykropkowana annaaaaa
moze mu ta pinezke w kroku przyczepilas :P

Gość dsgsdgdsgsggs
niee :P:P normalnie przypiełam gdzieś w rogu:D

też bym się wkurzyła :D zdejmij pinezkę- koniec problemu, tak Dla czystego spokoju ;) Pomyśl czy Ci na nim zależy :)

Gość dsgsdgdsgsggs
ja juz chyba z nim nie bede, czuje sie jak w klatce. Nawet nie moge z kolega sie zobaczyc na 10 minut, bo juz go w "chuja" robie, a sama mu pisze ze z nim musze pogadac chwile , bo chce poderwac kolezanke.

Gość dsgsdgdsgsggs
chyba tak zrobie. Ale chcialam spytac czy to ja nie jestem fer czy on poprostu przesadza:o

wydaje mi się że on się po prostu o Ciebie boi ;) może ma niskie poczucie wartości :)

Gość A_L_I_N_A@!
nie przesadzasz! Jest zwyczajnie zazdrosny o Ciebie. I im dłużej z nim będziesz tym będzie gorzej. Za chwile dojdzie do tego że sama bez niego nigdzie nie wyjdziesz ze znajomymi, będzie ci sprawdzał telefon, o wszystkim mu będziesz miała mówić co gdzie z kim kiedy. KAtastrofa z takimi facetami jest. Wiem coś o tym bo też z takim jestem- ale my już mamy dziecko i mówie ci szczerze życie z takim potrafi być męką!

Gość dsgsdgdsgsggs
nie ma niskiego, caly czas sie soba wrecz zachwyca.. no moze przesadzam , nie caly czas, ale czesto , mowil np. "nie mysl ze jestes jakas brzydka czy cos, bo ja wiem ze jestem ladny i dziewczyny mi mowily ze moge miec kazda" :O:O:O mowi ze jest zajebisty też, albo coś takiego , dlatego to mnie odrzuca od niego. Nie moge sie wogole widywac z kolegami , na piwo nie moglam chodzic ani z kolezankami ani z kolegami, potem jakos mi sie udalo i teraz moge z kolezankami. Telefonu mi nie sprawdza ale jak dostane np. smsa przy nim , albo sygnal jakis czy cos to mowi : kto napisal i co ? I musze mu mowic wszystko . Pokazywac tez najczesciej..

Gość dsgsdgdsgsggs
kto jest niby "głodnym trollem"?

dziewczyno masz to samo co ja :O zero kontaktow z facetami, kolezanki moga być... ja np nie moge siedziec dodatkowo na gg na nk komentarze do zdj tylko kolezankom moge dawac, nawet w szpilkach nigdzie nie moge chodzic tylko przy nim :O w spodnicy do szkoly isc nie moge :O

Gość dsgsdgdsgsggs
Ja juz tak dluzej nie moge wytrzymac.. i chyba jednak z nim zerwe. Nie wiem co począć- nie myślałaś żeby dac sobie z nim spokoj? Mnie to bardzo, bardzo męczy..

Gość dsgsdgdsgsggs
zresztą troche tego nie rozumiem, bo jak się sobą zachwyca, mówi że jest przystojny itd.. to czemu jest taki zazdrosny? Przeciez on "wszystko " ma..

Gość malinkar25325
on troche przesadza z tą zazdroscia.

Gość dsgsdgdsgsggs
wiesz co ? Mi sie wydaje, ze lepiej to zakończyć. Wkoncu nie bedziesz miała znajomych i bedziesz musiala sie dalej z nim męczyć.. chcesz do konca zycia tak "cierpiec"?? Mi wszyscy mowia zebym z nim zerwała, bo przesadza i to bardzo i oni nie chca zebym sie meczyla i cierpiala. Klotnie o byle co..

Gość olik1501
Obyś miała takie problemy przez resztę swojego życia..! Na Boga, co za ludzie!

Gość dsgsdgdsgsggs
no sory.. ale jeszcze narazie nie musze sie martwic o dom i dzieci.. chce poprostu posluchac co ludzie o tym sadza , bo z mojego puntku widzenia to nic takiego , a on mowi ze go w chuja robie , jakbym nie wiadomo co zrobila :o

Gość kawowa krowa
uwierz ja mam gorzej. Wyzywa cie juz czy jeszcze nie? :O Ja mam to na codzien

Gość dsgsdgdsgsggs
nie wyzywa mnie . Ale przy nim nie czuje sie atrakcyjna, moze raz powiedzial ze jestem ladna i raz ze chuda przez 3 miesiace.. a wczesniej jak sie jeszcze nie znalismy ( widywalismy sie w szkole i gadalismy na gg i potem sie poznalismy) to mowil ze "nie jestem AŻ taka brzydka" potem chyba zmienił zdanie (troche sie zmienilam) . A ciebie wyzywa? W jakich sytuacjach? Mi np. wlasnie napisał że jest frajerem (chodzi o tą pinezke:O:O)

Gość dsgsdgdsgsggs