Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QEEQWW

co ubrać w GÓRY???

Polecane posty

Gość gość
Na pewno wygodne ciuszki!Ja uwielbiam w góry zabierać ciuchy z rough radical. Nie dość, że czuje się w nich mega komfortowo bo oddychają to jeszcze super się w nich wygląda bo dopasowują się do ciała ;)

Gość gość
Już teraz planujemy nasz sylwestrowy wyjazd w góry. W tamtym roku uczyliśmy się jeździć na nartach, a teraz będziemy doskonalić nasze umiejętności. Szukałam fajnych ubrań na stok i znalazłam sklep https://sklepsportowy.net.pl/pol_m_SPORTY-ZIMOWE-9473.html w którym mają teraz, ze względu na sezon letni, duże rabaty i promocje a także zwroty za darmo. Jest tam wszystko, czego potrzebujemy.

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za ciepłymi zimowymi czapkami to polecam wam zajrzeć na stronę www.pawonex.pl Czapki przez nich oferowane dobrze zatrzymują ciepło i przede wszystkim świetnie wyglądają.

Gość gość

4 pak browarów i siatke z biedronki

Gość Tymon

W góry pamiętaj zabrać jakiś dobry i ciepły polar. Fajne można kupić na stronie Outhorn.pl, teraz mają przeceny. Polar jest ciepły, więc zawsze może uratować przed chłodem. Jesienią w górach już potrafi być chłodno.