Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona coraz bardziej...

jak mam zaczac w koncu zyc?

Polecane posty

mam 20 kilka lat moje zycie mnie nie satysfakcjonuje, glowny powod brak relacji z innymi ludzmi nie mam zadnych kolegow kolezanek pzryjaciol znajomych , ani faceta w rodzinie rowniez nie mam oparcia, jest bojest ale nie lacza mnei z nia jakies glebokie wiezi czuje sie cholernie samotna, bol ktorego nie da sie opisac chcialbym by byly osoby do ktorych moge zadzwonic tak bez powodu i powiedziec chodz sie spotkamy ale takich osob nie ma jak mam poznac ludzi? czy w moim wieku nie jest na to za pozno?

?

Gość to ja Ci tak powiem
ja nie mam przyjaciol , mam faceta ktory nie ma dla mnie czasu, rodzine mam w rozscypce, rodzice po rozwodzie mama za ggranica, tylko do babci moge sobie pojsc kiedy mi sie chce. Takze Cie rozumiem bo gdyby nie praca nie mialabym powodu zeby myc glowe rano i wstawac w ogole

Gość tere fere.
przez internet:) zagadaj do kogos na jakimkolwiek portalu społecznościowym. zobaczysz ze napewn znajdziesz tam bratnia dusze le zacznij cos robic:)

internet - to bybylo rowiazanie, ale sama nei wiem kiedys tego probowalam z kilkoma osobami sie psotkalam, lae nic zz tego nie wyszlo ja szukalam kolegi oni dziewczyn albo kochanek poza tym tak siedza chyba ludzie ktorzy nei potrafia ulozyc sobie zycia w realnym swiecie

dzis wiem ze bylo trzeba szukac sobie np faceta czy pzryjaciol w skzole sredniej na studiach a nie teraz gdy pracuje z okreslona grupa ludzi w roznym wieku i czesto z osobami w zwiazkach , majacych rodziny , nie teraz kiedy ciezko kogos nowego poznac ale gdy sie uczylam wszyscy mi powtarzali ze teraz nauka a na inne rzeczy pzryjdzie czas i co? CZUJE SIE OSZUKANA bo wcale tak nie jest jak mowili

chodze , ale poza krotkimi rozmowami pzred ewentualnei po zajeciach nic wiecejs ienei dzieje

Gość to ja Ci tak powiem
przylacz sie do jakiegos stowarzyszenia, ja z braku laku sie przylaczylam - zreszta zgodnego z moimi zainteresowaniami, teraz przynajmniej ludzie z ktorymi realizuje projekty do mnie pisza, czasem na piow skoczymy

w moim miescie nei ma zadnego stowarzyszenia albo czegos takiego co by mnie interesowalo

Gość i bardzo dobrze robisz
no i witaj w klubie ,tylko ze ja mam 24 lata.

co ja mam zrobic?

?

Gość Ot i cooo
umów sie ze Staszkiem spod monopolowego:D

Gość przegralas zycie musisz sie z
tym pogodzic

Gość Włóczykijowaa
Zapisz się na jakieś zajęcia dodatkowe, takie, które łączyłyby się z Twoją pasją. Ja tak zrobiłam i jest dużo lepiej...