Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessa_69

Przyszywany tata???

Polecane posty

Mam dwuletnią córeczkę, z jej ojcem rozstałam się gdy miała 3 miesiące. On się moją Księżniczką nie interesuje. Po prawie 3 miesiącach po naszym rozstaniu ożenił się z inną kobietą i wyjechał do nej na drugi koniec Polski. Od ośmiu miesięcy spotykam się z mężczyzną, na którym naprawde bardzo mi zależy i czuje sie przez niego tez kochana, ale... wydaje mi sie ze on nie ma odpowiedniego podejscia do mojej corki. Nie potrafi z nią porozmawiać, pobawić się... Nie wiem czy to wynika z tego ze sie nie moze do niej przekonac czy z tego ze po prost ne ma podejscia do dzieci. Jak myslicie czy to sie zmieni czy nie mam co liczyc na to ze zacznie ja traktowac jak wlasna corke i stworzymy kiedys rodzine?? Czy warto sie angazowac czy lepiej nie plątac sie w cos co moze miec krotki staz??

Gość mojeego
mój mąż jest biologicznym ojcem naszych dzieci a też nie ma do nich odpowiedniego podejścia.czasami wydaje mi się że przyszywany byłby lepszy

Gość ja tez sie wypowiem
zrób sobie pierogi... nie trzeba było się rozstawać, raszplo z drutu, nieuku jebany...

Gość ja tez sie wypowiem
a skąd ta pewność, że przyszywany nie będzie cię napierdalał po łbie, debilko do potęgi. zapchaj sobie pizdę ciastoliną - lepiej zrobisz... i lecz się - najlepiej na kurzajki, bo na łeb za późno🖐️

Gość mojeego
fajny podszyw,marnujesz się tu kimkolwiek jesteś.trudno ci wybrać nick dla siebie.współczuje brak pomysłów

Ty popierdoleńcu mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz mial dzieci bo by sie tylko takiego szmaciarza wstydziły!! Jestes dla mnie zerem!! To nie forum dla takiego jak Ty!! Znajdz sobie laske i posuń ze sto razy moze miną Ci kompleksy i inne urazy!!

Gość na pocieszenie
Mój tata kochany z tego co pamiętam jak byłam małym dzieckiem to się nie bawił z nami był surowy. Teraz już wiem, że on po prostu nie umiał przebywać z małymi dziećmi jest tak do dziś. Wszystko się zmieniło jak podrosłam tata jest moim przyjacielem rozmawiamy o wszystkim zawsze mogę na niego liczyć. Niektórzy faceci tak mają. Nie przekreślaj twojego nowego wybranka.

Gość mojeego
żartowałam. tak naprawdę mój chłop jest czarnoskóry i pochodzi z Senegalu

Gość mojeego
do mojego nicka:a ty jesteś murzynką bez rozumu

Gość na pocieszenie
mój tata najczęściej lubiał bawić się z nami we wspólne kąpiele w wannie. pokazywał nam wtedy sztuczkę z organem, który mu się kilkakrotnie powiększał. mówi tak: - daj córeczko dotknąć sutka to zobaczysz, że cos się powiększy :)

Gość ja tez sie wypowiem
jesteś zmolestowaną przez czeczeńskich partyzantów, alternatywnie inteligentną imitacją napleta końskiego w różowym mundurze